Larissa Ione LIVE CHAT

A Literal Addiction Paranormal Book Club nem egyszer csinált már híres szerzőkkel és rajongóikkal live chatet. Ezúttal Larissa Ione volt az "áldozat" a Rogue Rider (Lords of Delivarence #4) megjelenése alkalmából, azonban a rajongók szinte bármiről kérdezhettek és beszélgethettek az írónővel, aki mindenki kérdésére a lehető legkielégítőbb választ adta. Azoknak, akik lemaradtak róla vagy nem tudnak angolul, összegyűjtöttük a legérdekesebb információkat, amiket Larissa megosztott velünk.







K: Szia Larissa! Hogy vagy? Nagyon lefoglal az írás vagy van időd másra is? Hol tartasz Reaver könyvével?
Larissa: Jesszus, NAGYON elfoglalt vagyok! Igazából egyáltalán nem haladtak sokat Reaver könyvével. Próbálom befejezni az első könyvet az új vámpíros sorozatomban. Mindkettő jövő Decemberben esedékes.

K: Melyik lovas a kedvenced?
Larissa: Imádom mindet! De Resephről volt a legjobb írni.

K: Harvester benne lesz Reaver könyvében?
Larissa: Igen, ő lesz Reaver hősnője.

K: Melyik karakter lepett meg a legjobban?
Larissa: Wow... nehéz kérdés! Azt mondanám, hogy talán Azagoth. Tényleg azt akartam, hogy undorító, borzalmas, gonosz szemétláda legyen, de úgy ugrott rá az oldalra min egy jó megjelenésű és kávé-imádó fickó. A rohadék.

K: Reaver könyve lesz az utolsó a Demonica/LoD sorozatban?
Larissa: Reaver könyve nem az utolsó. Legalább még egy lesz azután, de még többhöz van ötletem.

K: Tudnál mesélni egy kicsit az új sorozatról?
Larissa: Hm... ok. Vámpírok, akik az emberek rabszolgáivá váltak. Egy maréknyi szabad vagyis "vad" vámpír próbál életben maradni orrvadászok, vadászok, és ember közt, akik ki akarják irtani őket. Bizony, szép idők...

K: Melyik sorozatot szereted a legjobban írni? Demonica vagy LoD?
Larissa: Tényleg nagyon szeretem mindkettőt, de gyengém az UGH és a sürgősségi orvostan, szóval imádok a kórházban történtekről írni.

K: Mennyi idő alatt írsz meg egy könyvet?
Larissa: Változó, 3-8 hónap között, történet függő. És ez csak a nagyon NYERS piszkozat!

K: Melyik könyv került a legtávolabb, attól, ahogy eredetileg indult?
Larissa: Ecstasy Unveiled (Demonica #4). Ténylegesen újra kellett írnom a TELJES 100 000 szavas kéziratot, miután elküldtem a szerkesztőmnek. Az EGYETLEN, amit úgy hagytam az a prológus volt. A szerkesztőm úgy érezte, hogy túl sötét és erőszakos volt. Lore levágta a saját kezét!

* Larissa elárulta, hogy még egy YA, egy gyerek és egy Star Trek könyvre is van ötlete. Nem hiszi, hogy mostanában elkezdené valamelyiket.

K: A vámpíros sorozatot hány részesre tervezed?
Larissa: Jelenleg két részre van szerződésem, de ha jól teljesít a sorozat, akkor több lesz. Én öt részre tervezem. Az első rész 2013 Júliusában fog megjelenni. Jelenleg még nincs végleges címe, most Bound By Night ként fut, de a cím folyamatosan változik.

* Larissa elmondta, hogy a vámpír sorozatát kicsivel könnyedebbre és szórakoztatóbbra tervezte, de végül NAGYON sötét irányba vitte el. Szerinte képtelen könnyed és szórakoztatót írni. 

* Larissa dedikáláai 99%-át ő maga szervezi, a kiadója egyáltalán nem törődik ezekkel, mert ő még nem akkora szám. Azt is mondta, hogy Németországba és Európa más területeire 2014-ben látogat majd el, szóval lehet ostromolni ;)




0 megjegyzés: