Hősnők viadala 2012 - 3. Forduló: Párbaj #10 Anja vs. NixPárbaj #10:
Felnőtt

És íme a legjobb 8 küzd tovább! Ti megszavaztátok, mi elhoztuk nektek a 8 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven felüli könyves főhősnőt. A hölgyek készen állnak, hogy tovább küzdjenek és egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Párbaj #10: Anja vs. Nix
(nov. 3 - 5)
*A szavazás lezárult! A nyertes Nix!*Anja

Innen ismerheted: Gena Showalter - Az Alvilág Urai 

Először feltűnt: Éjsötét vágyak (saját könyve: Éjsötét csók)

Természetfeletti státusza: Istennő


Kampányának vezére: lindsey @ Forró csoki és jó könyv


Miért szavazzatok rá?

Anja. A Fejetlenség istennője. Nem hiába nevezik így. Ez a karcsú, hosszú, szőkés hajú, éteri szépségű nőből csak úgy süt, hogy istennő... és képes hatalmas káoszt teremteni maga körül.
A Négy Kincs és Pandora szelencéje utáni kutatás közben kicsit körülményesen sikerült összehozni egy találkát, Sabin rosszalló magatartásáról és Torin elsőosztályú biztonsági rendszerét már ne is említsem. De hát ki merne ellent mondani a Fejetlenség istennőjének. A Lordok biztos nem. 

Most Anja és Lucien szobájában egy széken ücsörögve várom, hogy riportalanyom abbahagyja a "ruhái" válogatását és végre méltóztasson rám figyelni.

Anja: (Hirtelen felém fordul és egy gyöngysort emel maga elé.) Ehhez mit szólsz? Szerinted tetszene az én Lucienemnek?
lindsey: (Rápillantok.) Ultraszexisemmiruha. A kevesebb néha több.

Anja: (Kacagva dobja vissza a nyakláncot az ékszeres dobozba, az ágy szélére ül, majd nagy műgonddal egy epres-tejszínes nyalóka kicsomagolásába kezd.) Tehát? Valami viadalt emlegettél.
lindsey: (Bólintok) Így igaz és te vagy az egyik versenyzője.
Anja: (Izgatottság csillog a szemében.) Oh, tök szupin hangzik. Néhány törés, egypár zúzódás, egy kis vér... (álmélkodva sóhajt) Ez nagyon jó bulinak tűnik.
lindsey: (Pislogok egyet) Azért ennyire nem véres ez a viadal. Itt mindössze meg kell győznöd a szavazókat, hogy te vagy a legszuperebb versenyzője a mezőnynek.
Anja: (Méltatlankodva pillant rá.) Hát persze, hogy én vagyok a legszuperebb csaj. Ez nem is lehet kétséges.

lindey: (Hát kisebbrendűségi komplexusban nem szenved.) Mesélj néhány dolgot magadról.
Anja: (Egy pillanatra elgondolkodik.) Mint bizonyára tudod, a Törvénytelenség istennőjének lánya vagyok. És egyben egy titkolt és tiltott szerelem gyümölcse. Apám már nős volt, mikor anyával összejöttek. De senkinek nem mondhattam el az igazat. Amikor a felesége rájött, hogy a férjének van egy lánya, és ennek a gyermeknek nem ő az anyja, egy kicsit ideges lett.
lindsey: Az átok. Mesélj róla!
Anja: Bizony, az átok. Lényegében ahhoz a férfihoz fogok örök életemben tartozni, akinek megengedem, hogy először érintsen meg, úgy. Szóval egy nagy hancúr, hogy mindenki értse. Ez persze nem akadályozott meg abban, hogy férfiak társaságát keressem, de soha nem mentünk túl egy határon.
lindsey: Aztán jött a Gárda kapitány.
Anja: Az a mocsok. Erőszakkal akarta elvenni azt, ami nem illette meg őt. Ezért kénytelen voltam megölni. Amit persze sokan zokon vettek, és a Tartaroszba vetettek. Ott kellett megvárnom, amíg ítélkeznek felettem azok az idióták.
lindsey: Hogy szöktél meg onnan?
Anja: Mikor kiderült, milyen kegyetlenséget eszeltek ki számomra büntetés gyanánt, apám, aki tudta, mit tett velem a kedves(mély megvetéssel ejti ki ezt a szót) felesége, nem tudta elviselni ennek a gondolatát, ezért bebiztosította, hogy soha ne eshessek újra csapdába.
lindsey: Ez hoz később össze benneteket Luciennel.
Anja: Így igaz. A kiszabadult titánok vezetője, az a kapzsi Kroni gyerek akarta magának megszerezni azt a "biztosítékot" és Lucient küldte utánam. Én persze minden női és harci praktikát bevetettem, hogy ez ne sikerüljön. (Elégedettem vigyorog.)
lindsey: Mesélnél egy ilyen esetet?
Anja: Hm (Elgondolkodva szürcsög.) Ha jól emlékszem volt egy eset Rómában. Épp egy templomba akartunk behatolni, mikor hirtelen megragadott és Budára, a saját ágyába "repített" minket. Mielőtt észbe kaptam, már mindkét kezem meg volt bilincselve.
lindsey: És erre te mit tettél?
Anja: (Gonosz mosoly) Kicsit ingerkedtem.


– Ha bármiféle élvezetre vágysz ebben az ágyban, arról magadnak kell gondoskodnod. – [...]

– Nem bánom, de ha nézni akarod, ahogy örömet szerzek magamnak, el kell oldanod a láncokat.
Lucien ezúttal sem azt a választ kapta, amelyre számított. Szeretett volna felnyögni.

lindsey: (Szélesen vigyorgok) Végül csak áttörtétek egymás falait.
Anja: Igen. Én nagy erőfeszítések árán meggyőztem, milyen hű, de szexi számomra, ő pedig elérte, hogy feladjam érte azt, ami a legfontosabb volt számomra. Legalábbis addig, amíg ő be nem lépett az életembe...

lindsey: Megbántad a döntést?
Anja: (Megbotránkozik) Zeuszra, dehogy. Nagyon szeretem. 

* Ekkor hatalmas lendülettel kicsapódik hálószoba ajtaja, majd egy árnyalattal kisebb lendülettel pattan vissza a falról, némi vakolattal. És mit tesznek az égiek, ott állt a küszöbön a Halál a maga közel két méter sötét fenyegetésével. Én rémülten, velem ellentétben Anja vidáman pillantott Lucienre. *

Anja: Cukorfalatom, végre itthon. Biztos emlékszel Lindsey-re, ő készít velem interjút, hogy megnyerhessem a viadalt. Jaj, nagyon izgi. Nagy buli lesz, már alig várom a holnapot

Lucien: És sokáig marad a lány? (Szemmel láthatóan nem loptam be magát a szívébe)

lindsey: Már itt se vagyok (Felpattantam és olyan lendülettel suhantam ki a szobából, mint akit szó szerint a zord kaszás fenyeget.)

Ahogy ti is szemtanúi lehettetek, Anja magabiztos, szexi és szórakoztató, ugyan akkor még tökös is. Addig nem adja fel, amíg meg nem kapja, amit akar, erre Lucien az élő péda. Temperamentumos, ami a szívén az a száján típus, jó oké, ez igen sokszor bajba keveri, de talpraesettsége mindig kihúzza a bajból. Ha nem kedvel valakit, akkor azt igen nyilvánvalóan ki is mutatja. És ezeket mind anélkül teszi, hogy indokolatlan és/vagy rosszindulatú lenne. Szeretjük, amikor egy hősnő ki tud állni magáért, és nem egy földön kuporgó lányka, aki a szuperman-re vár, nem igaz? Anja, a fejetlenség. Amilyen gyönyörű, annyira halálos.
Szerencsére ép bőrrel és lélekkel jutottam ki a Lordok otthonából, és fáradalmaim jutalma gyanánt kérlek szavazzatok Anja-ra.Nix

Innen ismerheted: Kresley Cole: Halhatatlanok alkonyat után sorozat

Először feltűnt: The Warlord Wants Forever (#0.5)

Természetfeletti státusza: valkűr

Kampányának vezére: Magnolia


Szeme aranyszínű, fülei hegyesek, és derékig érő hollófekete haja van. Körülbelül 3000 éves, de úgy néz ki mint egy húszasévei közepén járó szupermodell. Mindenki legkedvencebb és legidősebb valkűrje ő. Látnok, és egy kicsit őrült ... na jó, kimondhatatlanul őrült ;) Nïx eddig másodlagos karakterként szerepelt a sorozat köteteiben, de valamikor a jövőben kap saját könyvet, így Cole rajongói nem menekülhetnek a pöttöm félcédulástól.


Myst megállt egy ajtó előtt, amelyre a következő szöveget festették:

NÏXIE TANYÁJA
VIGYÁZAT
NINCS KUTYA, DE NÏXE HARAPÓS
Miért szavazzatok rá?
Nïx a maga kombinálós kis fejecskéjével, minden olvasónak örömteli pillanatokat okoz. Elsőszülött valkűr, akinek három szülője közül kettő isten. Egyesek szerint kótyagos, lökött, ritkán vannak világos pillanatai, de Nïx nem annyira flúgos, mint amennyire annak tetteti magát! Bár örökké zavarodottnak tűnik, semmit sem tesz ok nélkül. Sokkal tisztábban látja a jövőt, mint a jelent. Sokan úgy gondolják, hogy megpróbálja irányítani a jövőbeni jóslataival a harcok kimenetelét. Viszont legalább háromezer éve egyszer sem tévedett.
Nïx kifürkészhetetlen arccal fogadta őket, közben épp hosszú, fekete haját fonta sebesen. Farmer és szűk kis póló volt rajta „Prédára lesek” felirattal.
Imádja a különleges feliratú pólókat, szereti a versikéket, amitől társai a falra másznak, és mint atöbbi valkűr ő is gyakran sikítozik. Mások által ráaggatott becenevei: Dilinyós Nïx, Furva Klúgos Nïx, Seggfej Nïx... de ezt mind szeretetből kapta. Valkűrtársai Kaszfalap Nïxnek is nevezik, mert sokszor zagyva a dumája, de vigyázni kell vele, mert ördögi humorérzéke van ;)

- Sajna foglalt vagyok, nagyfiú.- Nem, nem vagy az - szólalt meg Regin.- Dehogynem - így Nïx. - Mike Rowe, a Piszkos munkák sztárja hamarosan rá fog ébredni, hogy szeret. - Ábrándosan sóhajtott. -Még az ügyvédeit is megbízta, hogy keressenek meg egy „korlátozó végzés" - ujjaival mutatta az idézőjeleket - ürügyén.
Mindentudó Nïx szeme sokszor ezüstösbe fordult az érzelmektől. Erős teremtmény, mint egy ragadozó, ígyharc esetén rettentő gyorsan végez ellenfelével.
Ősi ellenségei: a vérfarkasok és a vámpírok (Horda)Kardját mindig a hátán hordja, ha feldühítik szeme ezüst villámokat szór. Izgatottan tapsikol hafelbuzdulást lát :) így nem érdemes kihúzni nála a gyufát.
Besántikált az, elsötétített házba, ahol valkűrök tucatjai fogadták fegyverrel a kézben, egyesek széken, mások a lépcső korlátján tanyázva.
Legfontosabb számukra az erő, a bátorság, no meg a vásárlás, mert hát igen... a valkűr bizony kapzsi nép.Szeretik a szexis, csinos cuccokat :)
New Orleansba, ahol egy egész Valkűr klán tanyázik Nïxszeret késő éjszaka az utcákon kóborolni. Csodálkozom is, hogy még nem futott össze egyetlen Sötét Vadásszal sem ;) (utalás Sherrilyn Kenyon Dark Hunter sorozatára)

- Szóval így állunk - kiáltott le egy női hang a tölgyfáról. Most már minden világos!Mindketten feltekintettek. Nïx csücsült az egyik ágon, kardja a hátára szíjazva.- Végig ott voltál fent? - üvöltötte Conrad eltorzuló arccal, az oldalát csapkodva. - És eszedbe sem jutott segíteni!Nïx felállt, leereszkedett az ágról - mintha csak a járdáról lépne le -, és hangtalanul ért földet.
A Valkűrök tökéletes lények, mert nem kell enniük, hallhatatlanok, és az évekkel egyre erősebbek lesznek. Azonban ők az egyik azon néhány faj közül a Szövetségben, akik belehalhatnak a bánatba.És ha az egyik meggyengül, a többiek is ugyanúgy szenvednek vele együtt, hiszen mindannyian össze vannak kötve egy kollektív erővel. A föld elektromos energiájával táplálkoznak, hatalmas,erőforrássá alakítva azt, amelyet felfokozott lelkiállapotukban, villámcsapás formájában juttatnak vissza. Hattyú szüzeknek, illetve harcos szüzeknek is nevezik őket. 
Nix szereti a videojátékokat, és akárcsak a többiek, imád körmöt lakkozni, hiszen ez az egyetlen, amit megváltoztathattak - még ha csak egy rövid időre is - a külsejükön.

- Beszélj a vámpírról, vagy hallgass, galambom. Egyikünk se szívesen tölti itt az időt.- Beszélek - felelte Nix, tekintetét a démon szarvára szegezve. - De csak ha engeded, hogy megnyaljam azt a kőkemény szarvad.- Nix! - Regin érdeklődése azonnal visszaváltott a beszélgetésre.Nix tágra meredt szemmel kiáltott fel:- Ki mondta ezt? Nem én voltam!
Hóbortos Nïx tudata sokszor nem kristálytiszta. Lázasan hadovál, és pocskondiázza a Szövetséggel kapcsolatos „hogyan csináljuk” könyveket. Legnagyobb félelme az, hogy egyszer meglátja egy valkűrtársa halálát. Azonban koránál fogva ő az egyik legnagyobb és legveszélyesebb ellenfél ha harcról van szó.
Nïx szemvillanás alatt megragadta a pátosz kezét, és apró agyarát kimutatva elmosolyodott. Megkésett felismerés meresztette tágra a démon szemét, ahogy a valkűr megszorongatta a kezét, porrá zúzva a csontjait.


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!0 megjegyzés: