Hősnők viadala 2012 - 3. Forduló: Párbaj #9 Mac vs Cat




Párbaj #9:
Felnőtt

És íme a legjobb 8 küzd tovább! Ti megszavaztátok, mi elhoztuk nektek a 8 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven felüli könyves főhősnőt. A hölgyek készen állnak, hogy tovább küzdjenek és egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Párbaj #9: Mac vs. Cat
(nov. 1 - 3)
*A szavazás lezárult! A nyertes Cat!*



Mac

Innen ismerheted: Karen Marie Moning - Tündérkrónikák sorozat

Először feltűnt: Keserű ébredés

Természetfeletti státusza: 
Sidhe látó (ember)

Kampányának vezére: Wee @ Wee blogja



„Számomra a halott tündér a jó tündér.”

Miért szavazz rá?

Nincs még egy olyan karakter, aki ilyen gyorsan, ilyen nagy változáson ment volna keresztül. Az elkényeztetett kisvárosi lány a körülmények hatására igazi harcos válik, aki mindent megtesz azért, hogy a tündérek ne pusztítsák el a világunkat.

Így kezdődött:
„Igazán egyszerű az életfilozófiám: ha egy adott napon senki sem akar megölni, az már jó napnak számít. 
Az utóbbi időben nem igazán vannak jó napjaim.”
MacKayla Lane a gyönyörű, napsütéses Ashfordban él, és meggyőződése, hogy a világ tökéletes. Ám amikor nővérét megölik, a lány Dublinba utazik, hogy az eset végére járjon. A borús, örökké esős Dublinba érve azonban olyan lényekkel találkozik, melyek létezését addig elképzelni sem tudta. Innentől pedig gyökeresen megváltozik az élete. Harcossá kell válnia, hogy túlélje mindazokat a megpróbáltatásokat, melyek még várnak rá.

És Mac nem akármilyen harcossá válik. Nem csak látja a tündéreket – akiket pedig talán jobb lenne nem látni, higgyetek nekem – hanem meg is tudja ölni őket, lándzsájával felszerelkezve, azzal a Jericho Barrons-szel a nyomában, aki az idei Könyves álompasik párbajának második helyezettje lett. Csak úgy mondom ;)

Mac az első könyvben még csak felfedezi a világot, melyben valójában él, a másodikban azonban már komolyan beleveti magát a küzdelembe; az utolsóban pedig már olyasmik derülnek ki róla, melyekre tényleg nem számítottunk. „Mac 5.0” pedig veszélyesebb, keményebb és kitartóbb, mint azt bárki gondolta volna róla.

Mac erős, elszánt, és ami a legfontosabb: emberi! Nem tud mindig mindent, nem mindig ő a legerősebb és a leggyorsabb, de folyamatosan fejlődik, nem adja fel és mindig próbál túllépni a határain. És ilyenek vagyunk mi mindnyájan, nem igaz?

Egyébként is, csajok, most őszintén – le a kalappal azelőtt a nő előtt, aki képes Barrons-t rávenni arra, hogy körömlakkot vegyen a kezébe.

„-Ne, ne így. Így csak összekeni. Az első rétegnek vékonynak kell lennie - magyaráztam neki. - Nem egy tortát von be, ez egy köröm.
(…)
Megrándult egy izom az állán.
-Magyarázza el nekem újra, Ms. Lane, miért csinálom én ezt."

Szavazzatok Mac-re, ha hisztek benne, hogy az ember a határait feszegetve, önmagán túllépve olyan magasságokba és mélységekbe juthat, amiket még önmagáról sem tudott volna elképzelni.


Cat
(a.k.a. A Vörös Kaszás)

Innen ismerheted: Jeaniene Frost - Cat és Bones a vámpírvadász sorozat

Először feltűnt: Félúton a Sírhoz




Természetfeletti státusza: Félig vámpír.

Kampányának vezére: MFKata @ MFKata gondolatai

Okok, amiért Catherine ‘Cat’ Crawfield, Jeaniene Frost Cat és Bones sorozatának főhősnője érdemli meg a legjobb női könyves karakter címet (azaz, Miért is olyan belevaló csaj Cat... )

Cat tökössége még a férfitársai nagy részéét is kenterbe veri. Odament Bones-hoz, egy Mester vámpírhoz és kerek perec megkérdezte, hogy akar-e dugni. Csak így. Oké, Bones kábé szét is rúgta kedven hősnőnk valagát, de Cat tanult belőle és hamarosan első osztályú harcos lett. Olyan jó harcos, hogy a kormány felkérte, hogy képezze ki a legelitebb harcosait! Nem lehet egy nyuszi vagy egy kiscsibe az alfavezér a csajok közül, és Cat egyáltalán nem kiscsirke. Se nem nyúl. Sosem adja fel, sosem száll ki. És soha, de soha nem hátrál meg vagy hagy akár egy embert is maga után. Akkor sem, ha a harc, amit épp vív, esélytelennek látszik, Ő kiáll és belead apait, anyait, hogy megvédje a rászorulókat.

Egy olyan ember sincs, akit szeret és ne kapna be érte egy golyót. *szünet… gondolkodik… kézen számol…* Valójában, talán NINCS is olyan személy, akit szeret és akiért ne kapott volna már be egy-két golyót.

Ian és Vlad is a tenyeréből eszik. A két legkeményebb fejű férfi/vámpír a világon! Ha ezt a két fickót rabul tudja ejteni, akkor bárkit elvarázsol. És ez egy nagyon fontos tulajdonsága egy alfa vezérnek.

És végül...

Bones a társául választotta. AZ A BONES. és mind tudjuk, hogy a nő az, aki a jobbik fél a párkapcsolatokban. Az, aki valójában tartja a gyeplőt. Szóval ha Cat képes Bones felett uralkodni és közben meggyőzni arról, hogy Bones a főnök, képzeljétek, el mi mindent tudna csinálni másokkal! Uralja Bones-t és uralni fog mindenkit!

Cat a megtestesítője egy igazi Alfának: egy vezető, aki azoknak a jólétét és biztonságát tartja előbb a sajátjánál, akiért felelős, és akivel törődik; valaki, aki elég erős, hogy megvédje azokat, akik túl gyengék megvédeni magukat; valaki aki hajlandó áldozatokat hozni, ha szükséges, hogy megvédje a rászorulókat. Aki játszi könnyedséggel tudja irányítani az uralhatatlant, aki tud tárgyalni és képes kilábalni minden kakiból. És valaki, aki olyan szenvedélyt és akkora szívet mutat, ami már szinte természetfeletti. Képviselik az embereket anélkül, hogy elvesztenék önmagukat. Felelősséget vállalnak azért, ha elcsesznek valamit és mindig sikerül megoldaniuk. Cat mindezt tűsarkúban és feszes bőrszerkóban viszi véghez. Ez AZ Alfa.

És ez Catherine ‘Cat’ Crawfield.
Nincs itt semmi féle verseny… Cat az egyértelmű választás.



Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: