Hősnők viadala 2012 - 4. Forduló: Párbaj #13 Cat vs. Nix

Párbaj #13:
Felnőtt

És íme a legjobb 8 küzd tovább! Ti megszavaztátok, mi elhoztuk nektek a 8 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven felüli könyves főhősnőt. A hölgyek készen állnak, hogy tovább küzdjenek és egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Párbaj #13: Cat vs. Nix
(nov. 10 - 12)
*A szavazás lezárult! A nyertes Cat!*Cat
(a.k.a. A Vörös Kaszás)

Innen ismerheted: Jeaniene Frost - Cat és Bones a vámpírvadász sorozat

Először feltűnt: Félúton a Sírhoz
Természetfeletti státusza: Félig vámpír.

Kampányának vezére: MFKata @ MFKata gondolatai

Okok, amiért Catherine ‘Cat’ Crawfield, Jeaniene Frost Cat és Bones sorozatának főhősnője érdemli meg a legjobb női könyves karakter címet (azaz, Miért is olyan belevaló csaj Cat... )

Cat tökössége még a férfitársai nagy részéét is kenterbe veri. Odament Bones-hoz, egy Mester vámpírhoz és kerek perec megkérdezte, hogy akar-e dugni. Csak így. Oké, Bones kábé szét is rúgta kedven hősnőnk valagát, de Cat tanult belőle és hamarosan első osztályú harcos lett. Olyan jó harcos, hogy a kormány felkérte, hogy képezze ki a legelitebb harcosait! Nem lehet egy nyuszi vagy egy kiscsibe az alfavezér a csajok közül, és Cat egyáltalán nem kiscsirke. Se nem nyúl. Sosem adja fel, sosem száll ki. És soha, de soha nem hátrál meg vagy hagy akár egy embert is maga után. Akkor sem, ha a harc, amit épp vív, esélytelennek látszik, Ő kiáll és belead apait, anyait, hogy megvédje a rászorulókat.
A saját árnyékomra is ráugranék,ha minden kis fenyegetést komolyan vennék.Egyszer úgyis meghalok.Mindenki elpusztul valamikor,még a mi fajtánk is.Rohadjak meg,ha gyáva módra meglapulva fogom eltölteni a hátralevő napjaimat,nehogy magamra haragítsak valakit.Az én dolgom az,hogy hogyan élek.És hogy hogyan halok meg? Az legyen annak a problémája,aki eltesz majd láb alól.
Egy olyan ember sincs, akit szeret és ne kapna be érte egy golyót. *szünet… gondolkodik… kézen számol…* Valójában, talán NINCS is olyan személy, akit szeret és akiért ne kapott volna már be egy-két golyót.

Ian és Vlad is a tenyeréből eszik. A két legkeményebb fejű férfi/vámpír a világon! Ha ezt a két fickót rabul tudja ejteni, akkor bárkit elvarázsol. És ez egy nagyon fontos tulajdonsága egy alfa vezérnek.
– Én nem szexet akarok. Csak éppen nagyon régen nem aludtam már olyan nő mellett, aki igazán jelentett számomra valamit.
– Aha. Jó. – Pizsamaparti Drakulával? Végül is miért ne? – Oké, de horkolni szoktam.
És végül...

Bones a társául választotta. AZ A BONES. és mind tudjuk, hogy a nő az, aki a jobbik fél a párkapcsolatokban. Az, aki valójában tartja a gyeplőt. Szóval ha Cat képes Bones felett uralkodni és közben meggyőzni arról, hogy Bones a főnök, képzeljétek, el mi mindent tudna csinálni másokkal! Uralja Bones-t és uralni fog mindenkit!

Cat a megtestesítője egy igazi Alfának: egy vezető, aki azoknak a jólétét és biztonságát tartja előbb a sajátjánál, akiért felelős, és akivel törődik; valaki, aki elég erős, hogy megvédje azokat, akik túl gyengék megvédeni magukat; valaki aki hajlandó áldozatokat hozni, ha szükséges, hogy megvédje a rászorulókat. Aki játszi könnyedséggel tudja irányítani az uralhatatlant, aki tud tárgyalni és képes kilábalni minden kakiból. És valaki, aki olyan szenvedélyt és akkora szívet mutat, ami már szinte természetfeletti. Képviselik az embereket anélkül, hogy elvesztenék önmagukat. Felelősséget vállalnak azért, ha elcsesznek valamit és mindig sikerül megoldaniuk. Cat mindezt tűsarkúban és feszes bőrszerkóban viszi véghez. Ez AZ Alfa, a legjobb a legjobbak közül.
"Az életben a legkisebb dologra is oda kell figyelni. Mindig is úgy tartottam, hogy abból látszik igazán valakinek a jelleme, ahogyan a gyengébbekkel bánik."
És ez Catherine ‘Cat’ Crawfield.
Nincs itt semmi féle verseny… Cat az egyértelmű választás.


Nix

Innen ismerheted: Kresley Cole: Halhatatlanok alkonyat után sorozat

Először feltűnt: The Warlord Wants Forever (#0.5)

Természetfeletti státusza: valkűr

Kampányának vezére: Magnolia


Szeme aranyszínű, fülei hegyesek, és derékig érő hollófekete haja van. Körülbelül 3000 éves, de úgy néz ki mint egy húszasévei közepén járó szupermodell. Mindenki legkedvencebb és legidősebb valkűrje ő. Látnok, és egy kicsit őrült ... na jó, kimondhatatlanul őrült ;) Nïx eddig másodlagos karakterként szerepelt a sorozat köteteiben, de valamikor a jövőben kap saját könyvet, így Cole rajongói nem menekülhetnek a pöttöm félcédulástól.


Myst megállt egy ajtó előtt, amelyre a következő szöveget festették:

NÏXIE TANYÁJA

VIGYÁZAT

NINCS KUTYA, DE NÏXE HARAPÓS
Miért szavazzatok rá?
Nïx a maga kombinálós kis fejecskéjével, minden olvasónak örömteli pillanatokat okoz. Elsőszülött valkűr, akinek három szülője közül kettő isten. Egyesek szerint kótyagos, lökött, ritkán vannak világos pillanatai, de Nïx nem annyira flúgos, mint amennyire annak tetteti magát! Bár örökké zavarodottnak tűnik, semmit sem tesz ok nélkül. Sokkal tisztábban látja a jövőt, mint a jelent. Sokan úgy gondolják, hogy megpróbálja irányítani a jövőbeni jóslataival a harcok kimenetelét. Viszont legalább háromezer éve egyszer sem tévedett.
Nïx kifürkészhetetlen arccal fogadta őket, közben épp hosszú, fekete haját fonta sebesen. Farmer és szűk kis póló volt rajta „Prédára lesek” felirattal.
Imádja a különleges feliratú pólókat, szereti a versikéket, amitől társai a falra másznak, és mint atöbbi valkűr ő is gyakran sikítozik. Mások által ráaggatott becenevei: Dilinyós Nïx, Furva Klúgos Nïx, Seggfej Nïx... de ezt mind szeretetből kapta. Valkűrtársai Kaszfalap Nïxnek is nevezik, mert sokszor zagyva a dumája, de vigyázni kell vele, mert ördögi humorérzéke van ;)

- Sajna foglalt vagyok, nagyfiú.- Nem, nem vagy az - szólalt meg Regin.- Dehogynem - így Nïx. - Mike Rowe, a Piszkos munkák sztárja hamarosan rá fog ébredni, hogy szeret. - Ábrándosan sóhajtott. -Még az ügyvédeit is megbízta, hogy keressenek meg egy „korlátozó végzés" - ujjaival mutatta az idézőjeleket - ürügyén.
Mindentudó Nïx szeme sokszor ezüstösbe fordult az érzelmektől. Erős teremtmény, mint egy ragadozó, ígyharc esetén rettentő gyorsan végez ellenfelével.
Ősi ellenségei: a vérfarkasok és a vámpírok (Horda)Kardját mindig a hátán hordja, ha feldühítik szeme ezüst villámokat szór. Izgatottan tapsikol hafelbuzdulást lát :) így nem érdemes kihúzni nála a gyufát.
Besántikált az, elsötétített házba, ahol valkűrök tucatjai fogadták fegyverrel a kézben, egyesek széken, mások a lépcső korlátján tanyázva.
Legfontosabb számukra az erő, a bátorság, no meg a vásárlás, mert hát igen... a valkűr bizony kapzsi nép.Szeretik a szexis, csinos cuccokat :)
New Orleansba, ahol egy egész Valkűr klán tanyázik Nïxszeret késő éjszaka az utcákon kóborolni. Csodálkozom is, hogy még nem futott össze egyetlen Sötét Vadásszal sem ;) (utalás Sherrilyn Kenyon Dark Hunter sorozatára)

- Szóval így állunk - kiáltott le egy női hang a tölgyfáról. Most már minden világos!Mindketten feltekintettek. Nïx csücsült az egyik ágon, kardja a hátára szíjazva.- Végig ott voltál fent? - üvöltötte Conrad eltorzuló arccal, az oldalát csapkodva. - És eszedbe sem jutott segíteni!Nïx felállt, leereszkedett az ágról - mintha csak a járdáról lépne le -, és hangtalanul ért földet.
A Valkűrök tökéletes lények, mert nem kell enniük, hallhatatlanok, és az évekkel egyre erősebbek lesznek. Azonban ők az egyik azon néhány faj közül a Szövetségben, akik belehalhatnak a bánatba.És ha az egyik meggyengül, a többiek is ugyanúgy szenvednek vele együtt, hiszen mindannyian össze vannak kötve egy kollektív erővel. A föld elektromos energiájával táplálkoznak, hatalmas,erőforrássá alakítva azt, amelyet felfokozott lelkiállapotukban, villámcsapás formájában juttatnak vissza. Hattyú szüzeknek, illetve harcos szüzeknek is nevezik őket. 
Nix szereti a videojátékokat, és akárcsak a többiek, imád körmöt lakkozni, hiszen ez az egyetlen, amit megváltoztathattak - még ha csak egy rövid időre is - a külsejükön.

- Beszélj a vámpírról, vagy hallgass, galambom. Egyikünk se szívesen tölti itt az időt.- Beszélek - felelte Nix, tekintetét a démon szarvára szegezve. - De csak ha engeded, hogy megnyaljam azt a kőkemény szarvad.- Nix! - Regin érdeklődése azonnal visszaváltott a beszélgetésre.Nix tágra meredt szemmel kiáltott fel:- Ki mondta ezt? Nem én voltam!
Hóbortos Nïx tudata sokszor nem kristálytiszta. Lázasan hadovál, és pocskondiázza a Szövetséggel kapcsolatos „hogyan csináljuk” könyveket. Legnagyobb félelme az, hogy egyszer meglátja egy valkűrtársa halálát. Azonban koránál fogva ő az egyik legnagyobb és legveszélyesebb ellenfél ha harcról van szó.
Nïx szemvillanás alatt megragadta a pátosz kezét, és apró agyarát kimutatva elmosolyodott. Megkésett felismerés meresztette tágra a démon szemét, ahogy a valkűr megszorongatta a kezét, porrá zúzva a csontjait.


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:

Rose vs. Hermione


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!


0 megjegyzés: