Hősnők viadala 2012 - 2. Forduló: Párbaj #12 Elena vs. Georgina
Párbaj #12:
Felnőtt

És íme a legjobb 8 küzd tovább! Ti megszavaztátok, mi elhoztuk nektek a 8 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven felüli könyves főhősnőt. A hölgyek készen állnak, hogy tovább küzdjenek és egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Párbaj #12: Elena vs. Georgina
(nov. 7 - 9)
*A szavazás lezárult! A nyertes Elena!*Elena

Innen ismerheted: Nalini Singh: Angyali vadász sorozat 

Először feltűnt: Nalini Singh: Angyalvér

Természetfeletti státusza: született vámpír vadász (ember...eleinte)

Kampányának vezére: Kristina Kristina blogja

Miért szavazzatok rá?

Elena kitűnik a tömegből magas és karcsú alakjával, ezüst szemeivel és a világos, majdnem fehér hajával, bőre sötét, egzotikus színét marokkói nagymamájától örökölte. Elena, alkalmi barátja, Ransom szerint "akár egy neonreklám is villoghatna a feje felett, azzal sem hívná fel jobban magára a figyelmet." Szörnyű gyermekkora mély sebeket hagyott a lelkén. Rémálmokkal küzd, múltja ott lapul és vár, minden pillanatban rázuhanhat, de ő küzdött gyermekként is, és most felnőttként már szinte legyőzhetetlen. Miután egy vámpír lemészárolta szeme láttára húgait, az édesapja kitagadja született képességei miatt.

"– Az anyák és apák – mondta – egy életre nyomot hagynak bennünk, és nem számít, hogy egész életünkben voltak velünk, vagy csak egy napig."
Túlélte a magányt, a nehéz pillanatokat és tökéletesre fejlesztette tehetségét, amivel méltán kiérdemli a legjobb vámpírvadász címet. Tehetsége és képességei miatt fogadja fel Raphael, New York arkangyala egy életveszélyes munkára. 

Elena tiszteletet érdemel, mert nem hunyászkodik meg még a világ egyik legveszélyesebb több, mint ezer éves arkangyalával szemben sem. Megmutatja, hogy büszke, okos, becsületes, egy igazi harcos amazon.
Raphael párjául választja, igaz szerelmük erős és tiszta. Tudatában vannak annak, hogy kapcsolatuk sok mindenre és mindenkire hatással van, egymás gyenge pontjaivá is válnak ezzel, melyet, mint harcosok nem hagyhatnak figyelmen kívül. Nem válik alárendelté, egyenjogú kapcsolatot harcol ki arkangyalával. 
Bizonyítania kell, hogy alkalmas az arkangyal hitvesének szerepére, még többet kell edzenie, óvatosnak és megfontoltabbnak lennie.

"Van az emberek között néhány ritka egyed, egy a félmilliárd között talán, amelyik képes megváltoztatni minket, mássá tenni, mint amik vagyunk. A gátak átszakadnak, a tüzek kigyúlnak és az elmék összeérnek."
Egy igaz barát jóban és rosszban, hűséges a vámpírvadászokhoz, de hűség fűzi immár az angyalokhoz is. Legjobb barátnője Sara a Vámpírvadász Céh igazgatónője, de kollégái is barátsággal és tisztelettel fordulnak felé. Legújabb barátja Illium a kék szárnyú angyal, a Hetek egy tagja, akit elbűvölt emberségével. A Hetek tagjai (Dmitri, Jason, Illim, Méreg, Galen, Naasir és Aodhan) állandóan edzésben tartják, mint pszichikailag, mint fizikailag egyaránt, Raphael elit katonái életük árán is védelmezik, de állandó készenlétben kell állnia, a veszély mindig leselkedik rá.

Legvégül emlékeztetőül, 10 ok miért érdemes Elenára szavazni:
1. Mert ÉN nagyon szeretem, sőt a kedvenceim kedvence. :)
2. Bátor, hűséges, kitartó, emberi, ügyes.
3. Igaz barát, akire lehet számítani.
4. Raphael párja, azé az arkangyalé, aki New York felett uralkodik.
5. ILLIUM, kedvenc kékszárnyú angyalunk barátja, szóval a mienk is.
6. Nem veszti el emberségét, ez ad neki végül erőt és hatalmat.
7. A legjobb a szakmájában, egy igazi született vadász, amely különleges képességgel ruházza fel, le tud vadászni vámpírt és angyalt egyaránt.
8. Nalini Singh egyik legkidolgozottabb karaktere.
9. Nem csak nagyszájú, többszörösen is bebizonyítja rátermettségét egy arkangyal párjának a szerepére.
10. Igazi harcos csaj, nem válik nyafogóssá még akkor sem, ha az élete a tét. KÜZD, TAROL és GYŐZ!

Ne feledjétek, nyereményjáték is vár rátok ANGYALI VADÁSZ rajongók. Kristina friss és ropogós könyvjelzőket sorsol a kommentelők között a blogján.
Bővebben erről ITT


Georgina

Innen ismerheted: Richelle Mead: A Szukkubusz dala 

Először feltűnt: Richelle Mead: A Szukkubusz dala


Természetfeletti státusza: szukkubusz (démon)

Kampányának vezére: Rubintpikkely Sötét Lélek Naplója

Miért szavazzatok rá?

Georgina Kincaid egy teljesen normális lány. Könyvesboltban dolgozik, sok barátja van, egyedül él a macskájával, továbbá remekül táncol és szeret bulizni, mint hozzá hasonló lányok... Ehhez még tegyük hozzá, hogy mellékállású szukkubusz, aki egy jó numeráért elveszi halandók lelkét, valamint ő maga is életerővel telik meg. Ebből következően rögtön lejön, hogy a csupán 16-nak kinéző hősnőnk nem a mai kor gyermeke, sőt, konkrétan túl lépte már az 1600 gyertyát.
"A legbölcsebb ki se tenni a lábam, nehogy valami ostoba balesetből valaki belém bolonduljon. Ez azért rém szimpatikus a részemről, most nem azért."
Miért lehet szeretni őt? Számomra ez nem kérdés - imádom a csattanós humorát, csípős nyelvét, a nagy önbizalmát (mely mérete nem egyenlő a pökhendiséggel), és azt, ahogy a bajt vonzza, akár természetfeletti lény, akár nem.
"Felőlem el is rabolhatna, és a szexrabszolgájává tehetne, feltéve, hogy mindig enyém az első tiszteletpéldány a regényeiből." (Georgina Seth-nek)
Persze, mikor kiderül, hogy ezt a szép felajánlást pont szemtől-szembe annak az embernek tette, akiről csak később derül ki, hogy az imádott írója, előkerül belőle a jó érzés és a szégyenkezés. Innét is látszik, hogy mennyire emberi tud lenni, pozitív értelemben.
"– Végezz velem, Doug! Fojts meg, vagy bármi! Csak könyörülj rajtam, és vess véget nyomorúságomnak!A halhatatlanságomra fittyet hányva könyörgésem a szívem mélyéből fakadt.– Jézusom, Kincaid, mit mondtál neki? (…)– Hát – sutyorogtam Doug fülébe, ügyelve, hogy Paige-nek ne tűnjön fel a dolog –, először lecikiztem a rajongóit, utána meg őt, hogy milyen csigalassan írja a könyveit. Doug úgy nézett, mint aki nem hisz a fülének.  – Aztán meg, mivel gőzöm se volt, hogy ő Seth Mortensen, azt is mondtam, hogy akár a szexrabszolgája is lennék, ha mindig az enyém lehetne az első tiszteletpéldány."
A furcsa szokások őt sem kerülték el - ugyanis minden nap csakis öt darab, ismétlem, ÖT DARAB oldalt olvas el! Néhányan erre megjegyezték, hogy nem igazi vérbeli moly, ami valamilyen szinten igaz is lehet, de szerintem csak van önkontrollja.

Georgina képes volt feláldozni magát, hogy megmentse szerelmét az öngyilkosságtól. Szerencsére nekünk rajongóknak, nem kell ilyen radikális eszközöket bevetnünk - elég mindenkitől egy szavazat! Minden Georgina-fan fogjon össze, egyesítsük erőinket, mert ellenfelünk nem más, mint a halandó Ana. Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: