Hősnők viadala 2012 - Bajnokok avatása


Welcome, Welcome!

Ismét eltelt egy hónap és ismét lezárult egy verseny. Vannak, akik örülnek, vannak, akik sírnak (tényleg, van olyan, aki könnyes búcsút vesz?) és vannak, akik szimplán csak megkönnyebbülnek  Az utóbbi kategóriába persze nagyrészt azok tartoznak, akik a finalistákért kampányoltak így vagy úgy.

Mielőtt rátérnénk a virtuális megkoronázásra, és megtudnánk kik lettek 2012 Legjobb, legkedveltebb könyves hősnői, had mondjak egy kis beszédet. Na ne már megint?? Persze úgyis tudom, hogy ezt a rész mindenki átugorja, de egyszer van ilyen (oké kétszer), szóval azt mondom csináljuk rendesen...pezsgőt behűtve, papírzsepiket előkészítve és dög unalmas köszönő beszédeket olvasva...


Szóval, had kezdjem azzal, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm - de tényleg - mindenkinek, aki segített és tett azért, hogy ez a játék létrejöhessen és akiknek segítségével lebonyolíthattuk. ELKÉPESZTŐK vagytok!!! Időt, alvást, pénzt, saját könyveiteket és még sok minden mást feláldoztatok, és mindezt "csupán" ezen fantasztikus karakterek iránti szeretetből! Szóval imádlak titeket, egytől egyig!

Emellett hatalmas köszönet jár még a szavazóknak is, akik kitartottak és végig figyelemmel követték a játékot, megosztották vagy bármilyen visszajelzést küldtek és értelmet adtatok a sok munkának, ami a játék mögött zajlott! Habár nem volt akkora durranás, mint a fiúknál (érthető módon), de én - és tudom, hogy még rajtam kívül vannak páran, akik nagyon élveztük ezt az egy hónapot veletek! És azért is plusz pont jár, hogy nagyon kulturáltak voltatok és többnyire betartottátok a szabályokat. ;) Köszönet jár azoknak is, akik ugyan elhatárolódtak az egésztől, de nem küldtek el minket a sóhivatalba (legalábbis nyilvánosan nem) a karcainkkal, képeinkkel, kampányainkkal együtt.

Ezen felül - bár nem látják, de a legeslegnagyobb köszönet az íróknak jár, akik ilyen fantasztikus karaktereket hoztak létre, legyen az ember, vámpír, illetve bármilyen fajba tartozzon is, fiatal vagy öreg. Ők a mi igazi hőseink. Minden írótól olyan karaktereket kaptunk, akik sokkal többek, mint kitaláció. Az életünk részévé váltak valamilyen módon. Most már csak valahogy le kellene őket varázsolni a lapokról!

Nagy köszönet jár még azoknak, akik felajánlottak nyereményeket. A nyeremények listáját ITT tekinthetitek meg. Ha már a nyereményekről van szó, a játék a virtuális közös-kalapért és a benne lévő jóságokért még KÉT napig tart úgyhogy, aki még nem tette meg és szeretne nyerni, az izibe, mert 19-én sorsolunk!
A játék nem ment zökkenő mentesen, ezt be kell látni, hála a fantasztikus tervezésemnek - utólag is elnézést, ha valakit az őrületbe kergettem :P Van hová fejlődni, jegyzeteltünk, kalkuláltunk, és ha megéljük és lesz rá kereslet, akkor jövőre újult erővel vágunk neki, kijavítva minden hibát, ami idén vétettünk!

Ééés köszönet azoknak, akik ezt a kis szösszenetet végig olvasták és nem görgettek csak szimplán a "lényeghez". YOU ARE TRUE HEROES!!

Na szóval, jöhet a pezsgő, a konfetti, a hajnalig tartó bulizás, mert egy kemény hónap után itt vannak a győztesek... Nem is húzom tovább a szót, csak egy kicsit...



2012 legkedveltebb könyves hősnője a felnőtt kategóriában nem mást, mint......

Cathrine "Cat" Crawfield
a.k.a. A Vörös Kaszás
Kampányvezére: MFKata @ MFKata gondolatai

2012 legkedveltebb könyves hősnője a YA kategóriában nem mást, mint......
Clary Fray
Kampányvezére: Jace & Secret Dream Time
Párbajai: 

Még egyszer köszönet mindenkinek, aki velünk tartott, a nagy testvér tartsa meg jó szokásotokat! ;)

És most irány az afterpaaaaaaaartyyyyyyyyyy!!

És ne feledjétek... a játék a virtuális közös-kalapért és a benne lévő jóságokért még KÉT napig tart úgyhogy, aki még nem tette meg és szeretne nyerni, az izibe, mert 19-én sorsolunk!


0 megjegyzés: