Hősnők viadala 2012 - 2. Forduló: Párbaj #6 Elizabeth vs. Faythe



Párbaj #6:
Felnőtt

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven aluli könyves főhősnőket. A hölgyek készen állnak, hogy egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.


Párbaj #6: Elizabeth vs. Faythe
(okt. 25 - 27)
 
*A szavazás lezárult! A nyertes Faythe!*



Elizabeth

Innen ismerheted: Jane Austen: Büszkeség és balítélet 


Természetfeletti státusza: ember

Kampányának vezére: Casperson @ Casperson olvasmányai

Miért szavazzatok rá?


Még a legvaksibb pillanataiban, Elizabeth Bennet egy kifogástalanul vonzó karakter. Leírása alapján gyönyörű és különös kifejező szemek jellemzik, de, amit mindenki észrevesz vele kapcsolatban, az a szellemessége és intelligenciája. Főleg ezért az intelligenciáért, Ő apjának kedvenc gyermeke, ám anyja őt szereti a legkevésbé. Magabiztossága a lelkes kritikus elméjéből ered és gyors észjárású párbeszédein mutatkozik meg.

Elizabeth ragyogó és incselkedő szellemessége az, ami kiváltja Lady Catherine ellenszenves viselkedését és Darcy csodálatát. Őt mindig érdekes hallgatni, és mindig kész arra, hogy az ostobaságokon nevessen, mondva " Remélem, sosem nevetem ki, ami okos vagy jó.  Ostobaságok és értelmetlen dolgok, szeszélyek és ellentmondások valóban mulattatnak, bevallom, és nevetek rajtuk, amikor csak tudok." A kivételesen jó megfigyelőképességének köszönhetően, Elizabeth a legtöbb esetben igen jól meg tudja állapítani a különbséget bölcs és bolond közt.

"Nem akarok senkit sem elhamarkodva megítélni; de mindig csak azt mondom, amit gondolok."

Annak ellenére, hogy hibásan ítéli meg Wickham-et és Darcy-t, mely a legrosszabb hibája - makacsul ragaszkodik ahhoz az ítéletéhez, amíg rá nem kényszerítik, hogy észrevegye tévedését-, Elizabethnek általában igaza van az emberekkel kapcsolatban. A saját igazában való bizalma - egy kombinációja büszkeségnek és balítéletnek - az, ami a legrosszabb tévedéseihez vezet.


Faythe

Innen ismerheted: Rachel Vincent: Shifters sorozat

Először feltűnt: Rachel Vincent: Stray - Kóborok

Természetfeletti státusza: vérmacska

Kampányának vezére:  Secret Dream Time

Miért szavazzatok rá?


Faythe Sanders már nem kislány, egy 23 éves vadóc, aki szeretett volna elvegyülni az emberek között. Hátat fordított a családjának és egyetemre jár, ahelyett, hogy eleget tett volna a kötelezettségeinek, hisz ő az egyik, a még létező, nyolc, termékeny, nőstény vérmacskák egyikének.

Már csak nyolc fogamzóképes nőstény vérmacska van. És én vagyok az egyik. Éppen úgy nézek ki, mint akármelyik amerikai egyetemi hallgató. De vérmacska vagyok; alakváltó, két világ lakója.

Nem riad meg semmitől, nem hallgat senkire. Egy igazi öntörvényű ragadozó!

Csakhogy én nem vagyok ijedős kiscica

Vigyázz, mert ez a cicus nem szeret a kanapén, mancsai közt egy puha gombolyaggal dorombolni, ez a vadmacska bármelyik pillanatban képes széttépni, ha úgy tartja a kedve!

„Karmaim vannak, és nem félek használni őket!”

Betörhetetlen, bármilyen helyzetben képes feltalálni magát. Nincs szüksége a férfiak segítségére, egyedül is boldogul. Ha verekedésre kerülne a sor, nem futamodik meg, inkább beszáll és bátran felveszi a harcot, ha kell, keményen odaüt.

"… tudok én szépen is játszani, ha akarok. Csak nem akarok túl gyakran."

Szavazzatok Faythe-re!

"Kérd a lehetetlent, aztán érd be azzal, amit valójában akartál volna."



Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: