Hetilap #1 ~ 2012.10.28

Na úgy döntöttem, hogy mivel nagyban folyik a hősnők viadala, és egyszerre sok könyves infó jön ki, ezért minden vasárnap lesz egy úgy nevezett "Hetilap" bejegyzés az azon a héten napvilágra kerülő könyves hírekről, legyen az trailer, borító, megjelenés vagy részlet.

Ma 3 új borítót, két trailert és egy részletet a külföldi piacról, és két új megjelenést a magyar kiadóktól.


Borítók:

Unbreakable (Unraveling #2) kicsit lemarad elődjétől, ami a borító design-t illeti. Ugyan nem olvastam még az egyet sem, de pont a borítója miatt akadt fenn a radaromon. Remélem hamarosan eljutok a belsejéig is. ;)

Something Strange and Deadly nem rég debütált, máris itt a második rész: A Darkness Strange and Lovely borítója. Számomra itt is az első rész viszi a pálmát kinézetre. Nem tetszik ez a színes összeállítás, plusz sokkal photosopposabb is, mint az első. 

A Starcrossed sorozat borítói is egy sémát követnek, viszont itt is zuhanórepülést folytatnak.
Tény, hogy jól illenek egymás mellé.

Trailerek





Megjelenések

Richelle Mead: A szukkubusz éjszakája

Georgina Kincaid, Seattle város szukkubusza pokoli elismerésben részesül kiemelkedő lélek-megrontási teljesítményéért, és békességben él nagy szerelmével, a halandó Seth Mortensen regényíróval. Szerelmük egyetlen hiányossága a testi beteljesülés: könnyű csókokon és gyengéd simogatáson túl nem merészkedhetnek, mert azzal Georgina elszívná Seth életerejét. Kényszerű önmegtartóztatásuk dacára igen harmonikusan építik kapcsolatukat mindaddig, amíg meg nem jelenik a színen Georgina régi inkubusz barátja, a sármos csábító, Bastien. Az inkubusz rejtélyes feladattal érkezik a városba: meg kell rontania egy híres tévésztárt, a bigott Dana Daileyt, akinek szervezete szigorú konzervatív értékeket hirdet, így igyekezve gátat vetni a földi romlottságnak és az ördög csábításának. Georgina természetesen barátja segítségére siet, ám miközben Bastien Danát igyekszik a romlásba vinni, Georginának is szembe kell néznie saját démonaival.


Laurell K. Hamilton: Elnyel a sötétség

Meredith NicEssus hercegnőnek nincs sok ideje feldolgoznia nagybátyjától, a Fény és Illúzió Királyától elszenvedett erőszakot és kedvese, Gyilkos Fagy elvesztését. A vad falka élére áll, hogy megtorolja anyjaként szeretett és tisztelt nagyanyja halálát. A legfőbb célpontok azonban ő maga és méhében hordott ikergyermekei, valamint az utódok apjai, a testőrei. 

Andais, a Levegő és Sötétség Királynője Unseelie Udvartartásából a trón eddigi várományosa, Cel korábban sem fogta vissza gyilkos indulatait. Ezúttal is kíméletlenül a hercegnő és sarjai elpusztítására tör. Ugyanakkor nagybátyja, Taranis - feltételezett apai jogon - magának követeli Merry gyermekeit. Eközben a tündérdombok megvetett udvara, a sluagh virágba és mágiába borulva újfent megerősödik. Ám az éjfekete éjrepülők is kevesek megmenteni az önkéntes száműzetésbe kényszerülő újdonsült királynőt és kíséretét. 

Eljön a leszámolás, a mindent eldöntő csata ideje: Merry csak az Istennő, a Hitves segedelmében és oltalmában bízhat, hogy ő és gyermekei, szerettei túlélik az összecsapást. Vajon fény derül-e Meredith apja, Essus herceg halálának körülményeire? Lesújt-e újra a kegyetlen gyilkos? Mit kell feladnia a hús és vér kezének hatalmával bíró hercegnőnek azért, hogy elnyerje személyes boldogságát?





0 megjegyzés: