A Hősnők viadala 2012: 1. Forduló - jelölés


Hölgyek és Urak, örömmel jelenthetjük be, hogy ezennel hivatalosan is megkezdődött a 2012-es HŐSNŐK VIADALA!

  • A játékot két kategóriára osztottuk. 
  • Külön kategóriában versenyeznek a YA (fiatal felnőtt), azaz a 18 év alatti karakterek, és a felnőtt karakterek.
Itt az idő, hogy eldöntsétek melyik 16 női karakter versenyezhet 2012-es legjobb női könyv karakter címért. Ki az, aki mindenki másnál okosabb, ügyesebb, szebb vagy tökösebb? Na de kezdjük is az elején.

Mi az a hősnők viadala?
Ha hónapokkal ezelőtt még nem követted volna a hazai blogger társadalmat (akkor Üdv!), akkor nagy valószínűséggel ki hagytál egy hónap masszív, őrült szórakozást, ami a 2012-es Könyves álompasi választást követte. A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2012 legjobbja címért, miközben a játékban segítő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és két naponta új párbajok indulnak mindkét kategóriában. Az olvasók szavaznak. Egy-egy versenyző tovább jut. Legutóbb rengeteg idézetet és részletet is megosztottak a kampányfőnökök a versenyzőikről, és egyéb információkkal szolgáltak arról, hogy miért is szeretik annyira az adott karaktert. 

Összefoglalva, hatalmas móka volt, és most megcsináljuk újra.

Mik a szabályok? 
(A szabályzat el nem olvasása, figyelmetlen elolvasása, illetve meg nem értése, nem mentesít annak betartása, illetve szankcionálása alól)
  • A játékot ezúttal két kategóriára osztottuk. Az első fordulóban 5-5 jelöltet javasolhattok fiatal felnőtt(18 éves korig) és felnőtt kategóriában. 
  • NEM muszáj mind a két kategóriában jelölni, de kategóriánként 5 jelöltnél nem lehet se több, se kevesebb. 
  • Műfaj megkötés nincs. Jöhet szépirodalom, kortárs, ponyva, sci-fi, fantasy, dráma, thriller, ifjúsági, történelmi, krimi és a többi.
  • Egy karaktert csupán egyszer jelölhettek. Amennyiben ettől eltértek, természetesen érvénytelenítitek az elsőnek leadott szavazatot is.
  • Kérem, hogy mindenki vésse eszébe, csak és kizárólag egyszer adhatjátok le a listátokat, ha többször teszitek, az előző is érvénytelennek számít.
  • A karakter mellett tüntessétek fel a könyv, amennyiben sorozat, úgy annak a címét. Azonos néven több hölgy is található, így a félreértések elkerülése végett már az elején tisztázni kell a hovatartozást. Ennek hiányában a szavazat szintén érvénytelen. pl.: Katniss (Suzanne Collins: Éhezők viadala)
  • FIGYELEM: Ha egy karakter még nem töltötte be a 18-at, de egy felnőtt könyvben szerepel (pl: Dani a tündérkrónikákból) akkoris a YA kategóriába soroljuk és vica verza. Ha egy karakter a sorozat folyamán öregszik, akkor az első feltűnésétől számoljuk. Tehát Bella a Twilightból ugyan betölti a 18-at, de az elején még csak 17, így ő is  YA kategória.
  • A jelöléseket ezen bejegyzés alá, KOMMENTBEN adhatjátok le. 
  • A jelölés csak a nevetekkel (ez lehet becenév, keresztnév) és érvényes e-mail címetekkel ellátva érvényes! 
  • A jelölést október 13-án éjfélkor (vagy október 14-én éjfélkor?) zárjuk!
  • És a legfontosabb szabály, vegyétek figyelembe, hogy ez egy játék és nem vérre megy. Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük! Ez a játék szórakozásnak indult és szeretnénk, ha az is maradna. Így szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ne szidja a másik szavazót/karaktert/könyvet/írót, és a játék szervezőit, segítőit sem. Közvetve vagy közvetlenül is, de mindenki munkát időt és pénzt is ölt abba, hogy ez a játék létrejöhessen. 
  • A Fordulók időbeosztásának megtekintéséhez kattintsatok ide !  
  • NYEREMÉNYJÁTÉKAINKAT ITT TALÁLHATJÁtOK!

PÉLDAJELÖLÉS:

YA:
1.) Katniss (Suzanne Collins: Éhezők viadala)
2.) Clary (Cassandra Clare: A végzet ereklyéi)
3.) Bella (Stephenie Meyer: Twilight)
4.) Dez (Jus Accardo: Denazen)
5.) Calla (Andrea Creme: Nightshade)


FELNŐTT:
1.) Cat (Jeaniene Frost: Cat &Bones)
2.) Elena (Nalini Singh: Angyali vadász)
3.) Mac (Karen Marie Moning: Tündérkrónikák)
4.) Tayla (Larissa Ione: Daemonica)
5.) Ana (E. L. James: A szürke ötven árnyalata)

Jelölő neve
Jelölő e-mail címe


Kövessetek minket figyelemmel, hogy biztosan értesüljetek a további fordulókról.

Kérdéseket és óhajokat odalent a kommentben jelezzétek ;)


A jelölés csak a nevetekkel (ez lehet becenév, keresztnév) és érvényes e-mail címetekkel ellátva érvényes! 


JELÖLÉSRE FEL!!


0 megjegyzés: