Könyves álompasik párbaja 2013 - VII. Forduló: Travis vs Carlos


A segítségetekkel összegyűjtöttük 2013 legkedveltebb 16 férfi karaktert. Ezúttal is több műfaj és korosztály képviselői mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön ki az abszolút kedvenc.
Mi az a Könyves Álompasik Párbaja? A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban résztvevő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak.. Egy-egy versenyző tovább jut.
Ezúttal a "rendkívül védelmező, tetőtől talpig tökéletesen izgalmas jelenség" a szexi és okos Travis és az érzelmekkel teli latin csődör; Carlos küzd meg a szavazók kegyeiért.

Olvassátok el a kampányszövegeket és adjátok le a voksaitokat! Ki jusson tovább a következő fordulóba? Mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazásokat Július 22-én 23:59-kor lezárjuk!!!UPDATE: A párbaj végeredménye: 

Travis 384 (55.17%) VS Carlos 312 (44.83%)
Tehát a győztes, aki tovább jut a következő fordulóba: Travis


Travis

Innen ismerheted: Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Először feltűnt:  Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Természetfeletti státusza: 100% ember 

Kampányvezér: Kelly & Lupi

Nem kell több, csupán egyetlen pillantás, amit Travis Maddoxra vetsz, és máris érzed magadban azt a bizonyos bizsergést, ami akkor kúszik a bőröd alá, amikor egy igazi alfa hímmel találkozol. Elég egyszer a gyönyörű barna szemeibe nézned, és totál elfelejted, ami addig az eszedben járt. A szemed akaratlanul siklik lejjebb, meglátod a tetovált, izmos karjait -gondolatban már téged ölelnek -, végigjártatod a szemed a hasizma minden egyes kockáján, és pillantásod megáll a farmerja gombjánál (szerencsés esetben).
 – Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, amíg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek, Galamb.
Láthatod, ő az álompasi, tetőtől talpig tökéletesen izgalmas jelenség! De ne ragadjunk le a külsőségeknél, Travis tulajdonságai nem merülnek ki a remek megjelenésében.

Ő egy rendkívül védelmező típus. Szereti biztonságban tartani azt, ami az övé. Szeret megadni mindent annak, akit szeret, a költségek nem számítanak.
– Tudom, hogy totál el vagyunk cseszve, oké? Ösztönösen cselekszem, indulatos vagyok, és te úgy fel tudsz bőszíteni, mint senki más. Az egyik pillanatban úgy viselkedsz, mintha gyűlölnél, a másikban szükséged van rám. Soha, semmit nem tudok úgy csinálni, ahogy kell, és nem érdemellek meg… de a francba is, szeretlek Abby! Jobban, mint az életben valaha is bárkit vagy bármit. Amikor mellettem vagy, nincs szükségem piára, vagy pénzre, vagy verekedésre, vagy egyéjszakás kalandokra… nincs szükségem másra, csak rád. Csakis rád gondolok. Csakis rólad ábrándozom. Te vagy, akit akarok.
Imádja a családját, apja és a testvérei sokat jelentenek neki. Korán elveszítette az édesanyját, indulatos természete talán ebből a mély fájdalomból ered. Ő egy igazi harcos, aki négy fiútestvérrel verekedve küzdötte át magát a gyerekkoron, volt ideje megedződni, és mára már jövedelme nagy részét a titkos bunyókon szerzi.
 – A következő harcosunkat nem kell bemutatnom, de azért mégis megteszem, mert kitör tőle a frász! Reszkessetek, fiúk, és dobjátok le a bugyitokat, lányok! Íme Travis „Veszett Kutya” Maddox!
Amikor a terem túlsó felében egy ajtónyílásban feltűnt Travis, valóságos hangorkán tört ki. Meztelen felsőtesttel, lazán és közönyösen jött be. Úgy sétált a körbe, mint aki munkába megy. Szikár volt, tetovált bőre alatt izmok húzódtak össze, ahogy ökleit Marek bütykeihez érintette.
Szabadidejében szeret kedvenc motorján száguldozni és a gondolataiba merülni. Mert ne higgyétek, hogy üresfejű ez a szexi srác. Nagyon okos, jók a jegyei, szeret tanulni, és nem okoz problémát neki, hogy önzetlenül segítsen a tanulásban Abby-nak.

Travis állandóan harcol.. A küzdőtéren harcol teljes erőbedobással az ellenfelével, igazi adrenalin löketet adva az olvasónak is, ugyanakkor harcol belül is, saját magával, mert sokáig nem tudja elhinni, hogy Abby megadhatja neki azt, amire szüksége van. Mindent.

Szüksége van minden szavazatra, gyerünk, tedd boldoggá, nyomd a gombot, mert Travis a legjobb!!


Carlos

Innen ismerheted: Simone Elkeles – Tökéletes kémia trilógia

Először feltűnt:  Simone Elkeles – Tökéletes kémia

Természetfeletti státusza: 100% ember 

Kampányvezér: Lylia

Carlos első ránézésre megtestesíti a semmirekellő, léha rossz fiút, de ha nem ítélsz a külsőségek alapján, hamar rájössz, mennyivel több ő ennél.
„Carlos esetében igaz a mondás: ne ítélj meg egy könyvet a borítójáról.”
Ettől függetlenül nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyire jóképű – főleg azok számára, akiknek gyengéi a latino pasik. Viszont nem csak veszettül jóképű, de a dumájával is egy pillanat alatt képes levenni a lábadról.
– Láttalak, amikor megjöttél. Miért van ennyi tetoválásod? Úgy nézel ki, mint egy huligán.
– Gyanítom, azért, mert huligán vagyok – informálja Carlos az idős hölgyet. – Akármit is tetszik érteni alatta.
Az élet keményre edzette, nem akar és nem is mer közel engedni magához senkit, ám a vonzás szabályai ellen ő sem képes védekezni.
– Veszélyes vagy – mondja.
– Miért?
– Mert eléred, hogy higgyek a lehetetlenben.
Mocskos a szája, de tiszta a szíve, és ettől csak még könnyebben vesz le a lábadról.
– A ma éjszaka… nekem is tökéletes volt. Az egész világomat a feje tetejére állítottad! Beléd szerettem, chica, és kurvára be vagyok szarva emiatt!
Szavazz rá, ha egy olyan csibész és veszettül jóképű pasit akarsz 2013 Könyves Álompasijának, aki számára csak egy nő létezik, és aki ezért az egyért bármit megtesz!Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!
*Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük!*

0 megjegyzés: