Kickstarter: Morganville Vampires web sorozat

Eredetileg hat 10 perces részből álló (ez változhat, ha a célnál több pénz gyűlik össze)Web tv-sorozat lehet a Morganville Vampires (Morganville-i vámpírok) c. könyvsorozatból amennyiben a rajongók besegítenek, ami nagyon is esélyes ugyanis a csapat a Kickstarter nevű, közösségi támogatói rendszeren keresztül kéri a rajongók segítségét.

Claire Danversnek nem egyszerű az élete. Zseni létére olyan suliba kell járnia, ahol sajnos nem számít ki milyen okos: ha nem tartozol a menő csajok klikkjéhez, pokollá teszik az életedet. Ráadásul a várost, ahol tanul, vámpírklánok uralják.


Külföldön jelenleg 14 rész jelent meg, a következő 2013 Novemberében jön ki Daylighters címmel. Az első két része itthon is kapható, ám sajnos a kiadó elkaszálta. 



Aki nem ismerné, a kickstarter működése egyszerű: meghirdetnek egy projektet és egy kitűzött cél összeget, a látogatók pedig pénzzel támogathatják. Cserébe kisebb, akár csak szimbolikus ajándékokat osztanak a támogatóknak (ez lehet digitális vagy fizikai ajándék). A Morganville sorozat kitűzött célja 75 ezer dollár. Még 4 nap van hátra, és jelenleg durván 46 ezer dollárt gyűjtöttek össze a rajongók.

A projektet az egyik legnézettebb web sorozat a The Guild írója/készítője, Felicia Day is segíti. A sorozatot Blake Calhoun (Continuum) rendezné, és Texasban forgatnák.


Mi a véleményetek erről a megoldásról? Van olyan, amit támogatnátok?

0 megjegyzés: