Könyves álompasik párbaja 2013 - 12. Forduló: Travis VS Daemon


A segítségetekkel összegyűjtöttük 2013 legkedveltebb 8 férfi karaktert. Ezúttal is több műfaj és korosztály képviselői mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön ki az abszolút kedvenc.

Mi az a Könyves Álompasik Párbaja?
A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban résztvevő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak.. Egy-egy versenyző tovább jut.

A negyeddöntő utolsó párbajában a Travis csap össze Daemonnel.

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba?
Mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazásokat Július 29-én 23:59-kor lezárjuk!!!



UPDATE: A párbaj végeredménye: 

Travis 423 (53.21%) vs Daemon 372 (46.79%)
Tehát a győztes, aki tovább jut a következő fordulóba: Travis


 Travis

Innen ismerheted: Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Először feltűnt:  Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Természetfeletti státusza: 100% ember 

Kampányvezér: Kelly & Lupi

Nem kell több, csupán egyetlen pillantás, amit Travis Maddoxra vetsz, és máris érzed magadban azt a bizonyos bizsergést, ami akkor kúszik a bőröd alá, amikor egy igazi alfa hímmel találkozol. Elég egyszer a gyönyörű barna szemeibe nézned, és totál elfelejted, ami addig az eszedben járt. A szemed akaratlanul siklik lejjebb, meglátod a tetovált, izmos karjait -gondolatban már téged ölelnek -, végigjártatod a szemed a hasizma minden egyes kockáján, és pillantásod megáll a farmerja gombjánál (szerencsés esetben).
 – Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, amíg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek, Galamb.
Láthatod, ő az álompasi, tetőtől talpig tökéletesen izgalmas jelenség! De ne ragadjunk le a külsőségeknél, Travis tulajdonságai nem merülnek ki a remek megjelenésében.

Ő egy rendkívül védelmező típus. Szereti biztonságban tartani azt, ami az övé. Szeret megadni mindent annak, akit szeret, a költségek nem számítanak.
– Tudom, hogy totál el vagyunk cseszve, oké? Ösztönösen cselekszem, indulatos vagyok, és te úgy fel tudsz bőszíteni, mint senki más. Az egyik pillanatban úgy viselkedsz, mintha gyűlölnél, a másikban szükséged van rám. Soha, semmit nem tudok úgy csinálni, ahogy kell, és nem érdemellek meg… de a francba is, szeretlek Abby! Jobban, mint az életben valaha is bárkit vagy bármit. Amikor mellettem vagy, nincs szükségem piára, vagy pénzre, vagy verekedésre, vagy egyéjszakás kalandokra… nincs szükségem másra, csak rád. Csakis rád gondolok. Csakis rólad ábrándozom. Te vagy, akit akarok.
Imádja a családját, apja és a testvérei sokat jelentenek neki. Korán elveszítette az édesanyját, indulatos természete talán ebből a mély fájdalomból ered. Ő egy igazi harcos, aki négy fiútestvérrel verekedve küzdötte át magát a gyerekkoron, volt ideje megedződni, és mára már jövedelme nagy részét a titkos bunyókon szerzi.
 – A következő harcosunkat nem kell bemutatnom, de azért mégis megteszem, mert kitör tőle a frász! Reszkessetek, fiúk, és dobjátok le a bugyitokat, lányok! Íme Travis „Veszett Kutya” Maddox!
Amikor a terem túlsó felében egy ajtónyílásban feltűnt Travis, valóságos hangorkán tört ki. Meztelen felsőtesttel, lazán és közönyösen jött be. Úgy sétált a körbe, mint aki munkába megy. Szikár volt, tetovált bőre alatt izmok húzódtak össze, ahogy ökleit Marek bütykeihez érintette.
Szabadidejében szeret kedvenc motorján száguldozni és a gondolataiba merülni. Mert ne higgyétek, hogy üresfejű ez a szexi srác. Nagyon okos, jók a jegyei, szeret tanulni, és nem okoz problémát neki, hogy önzetlenül segítsen a tanulásban Abby-nak.

Travis állandóan harcol.. A küzdőtéren harcol teljes erőbedobással az ellenfelével, igazi adrenalin löketet adva az olvasónak is, ugyanakkor harcol belül is, saját magával, mert sokáig nem tudja elhinni, hogy Abby megadhatja neki azt, amire szüksége van. Mindent.

Szüksége van minden szavazatra, gyerünk, tedd boldoggá, nyomd a gombot, mert Travis a legjobb!!




Daemon

Innen ismerheted:  Jennifer Armentrout: Luxen sorozat

Először feltűnt:  Jennifer Armentrout: Obszidián 

Természetfeletti státusza: luxen / földönkívüli

Kampányvezér: wilwaren Nem harap a...

Hölgyeim! Tudom, nehéz gondolkodni ennyi jó pasi között, de ha már az Álompasit keressük, akkor szögezzük is le, hogy valaki mitől lesz álompasi. Persze ez mindenkinek más, de lehet olyan tulajdonságokat találni, ami minden csaj követelménylistáján rajta van. Lássuk, hogy a mi Daemon-unk megfelel-e ezeknek az elvárásoknak.

1. Nézzen ki döglesztően!
Nos. ez pipa! Már az első találkozáskor Daemonnal csorogni fog a nyála mindenkinek, akinek van egy kis képzelőereje. A pasinak csúcs a teste, pimasza a tekintete, kócos a haja és földöntúli smaragdzöld szemei pedig teljesen megbizsergetnek. Laza stílusa és a félmeztelenségre való hajlama 5 csillagos férfivá teszik ezt a dögös idegent.
" Nehéz léptek koppantak a másik oldalon, aztán feltárult az ajtó, és szembenézett velem… egy széles, napbarnított, izmos mellkas. Meztelenül. Lesütöttem a szememet, és a lélegzetem is elakadt. A srác csípőre eresztve hordta a farmerjét, és kivillant a köldöke alól induló vékony szőrcsík, amely a nadrág dereka alá futott. A hasa tökéletesen kockás volt, érintésre termett. Nem az a has, amit egy tizenhét éves fiútól vártam – feltételeztem, hogy ennyi idős –, de a fene fog panaszt emelni. 
2. Nevettessen meg!
Meg fog, de még mennyire.Ugyan Katy nem tartja nagyra pimasz és valljuk be néha durva humorát, de mi olvasók biztosan jól szórakozunk Daemon dumáján, arrogáns beszólásain és a szurkálódásain (tollal vagy szavakkal).
 – Következő kérdés? – Miért vagy ekkora seggfej? – A szavak kicsúsztak a számon, mielőtt meggondolhattam volna. – Mindenkinek ki kell tűnnie valamiben, nem? – Nos, remekül csinálod.
3. Pezsdítse fel a vérem!
Hát ezzel nem lesz gond. Daemonnak nem csak a személyisége szikrázó, de szabályosan sistereg a levegő körülötte akkor is, ha meg se szólal. Nem, nem csak a képességeinek köszönhetően... Lehet-e übereleni azt, hogy egy csókjától nem csak Katy egész belsője kezd remegni, de a ház is berezonál és a kütyük is felrobbannak. Ezt nevezem én szenvedélynek!
"Eleven szikra lobbant bennem, a szívem csaknem szétszakadt, a testemben kavargó érzések hulláma őrjítő volt. Rémisztő. Gyönyörűséges."
4. Védjen meg!
Daemon mellett nem kell félni semmitől. Különleges képességeit nem rest használni akár egy elszabadult kamionról, akár vadállatról akár az ellenségről van szó. fajtája egyik legerősebb tagjaként gyakorlatilag akármit meg tud tenni, és ezt hangoztatja is. Ő a "van mire büszkének lenni" tipikus esete...
"Árnyékok küzdöttek. Az egyikük - egy férfi - elkapta a másikat, és magasra emelte. Brutális ereje megdöbbentett, lehetetlen volt, embertelen."
5. Legyen hűséges!
Nem sok ember kerül közel Daemonhoz az óvatossága és a szúrós természete miatt. De a durva modornak is oka van, aki pedig átlendül ezen az azt tapasztalja, hogy ennek a férfinak mi sem fontosabb, mint a fajtája, azon belül is a családja és szerettei védelme. Értük bármit megtenne, gondolkodás nélkül. Hát nem remek, amikor valakire ennyire lehet számítani?
"Bármire képes vagyok, cica. Nem tétováznék, ha a családom védelmében ölnöm kellene, de ettől neked nem kell tartanod."
Nos, a fentiek alapján úgy tűnik, hogy Daemon minden tekintetben megfelel az álompasi címnek. Ez most már nem csak vélemény, hanem tudományosan levezetett tény!



Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!


*Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük!*

0 megjegyzés: