Könyves álompasik párbaja 2013 - VI. Forduló: Gideon vs Étienne


A segítségetekkel összegyűjtöttük 2013 legkedveltebb 16 férfi karaktert. Ezúttal is több műfaj és korosztály képviselői mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön ki az abszolút kedvenc.
Mi az a Könyves Álompasik Párbaja? A 16 legtöbb jelölést kapott karakter versenyzik a 2013 legjobbja címért, miközben a játékban résztvevő bloggerek segítik bajnokaikat - mindenféle mocskos eszközzel próbálják meggyőzni a gyanútlan szavazókat, hogy az ő bajnokukra szavazzanak. pl; kampánybeszédek, képekkel, facebook oldalak tele postolásával, molyon őrületes mennyiségű karcolásokkal, stb. - és naponta új párbajok indulnak, az olvasók minden párbajra 48 órán át szavazhatnak.. Egy-egy versenyző tovább jut.
Ezúttal az arrogáns szívtipró, ám a mégis úriember időutazó; Gideon és az egyszerűen imádni való, hogy a kampányvezérét idézzem, "új generációs álompasi"; Étienne St. Claire  küzd meg a szavazók kegyeiért. *A játék időszaka alatt, a fai küzdelem érdekében természetesen Gideont eltiltottuk az időutazástól.*

Olvassátok el a kampányszövegeket és adjátok le a voksaitokat! Ki jusson tovább a következő fordulóba? Mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazásokat Július 21-én 23:59-kor lezárjuk!!!


UPDATE: A párbaj végeredménye: 

Gideon 320 (60.04%) VS Étienne 213 (39.96%)
Tehát a győztes, aki tovább jut a következő fordulóba: Gideon



Gideon


Először feltűnt:  Kerstin Gier: Rubinvörös

Természetfeletti státusza: 100% ember (időutazó génekkel)

Kampányvezér: MFKata @ MFKata gondolatai


Ki az a Gideon de Villiers?

Nos a legerősebb drágakő, a Gyémánt az időutazók Kronográfjában. Saint German gróf titkos feljegyzéseiből az alábbi információt kapjuk róla
Büszke oroszlán – arca sugárzó gyémánt,
De fényét sötét igézet ontja ki némán,
Amint a nap leáldozik, változást hoz ő:
A holló halálával eljövend az idő.
Ó, igen! Ez Gideon, a félhosszú hajával és a bátorságával és a keményfejűségévél...

Vajon miért szeretnénk valakit álompasinak, amikor az első pillantásra arrogáns és pimasz? Hisz az egyik pillanatban még úgy tekint ránk a gyönyörű zöld szemeivel és a féloldalas mosolyával, hogy elolvadunk tőle, viszont a következő pillanatban pedig keresztülnéz rajtunk?
Mégis lehetetlen ellenállni ennek a 19 éves lovagnak, mert a humora mellett még okos is. Jelenleg orvostanhallgató, de több nyelven is beszél és a történelmet is a kisujjából rázza ki.
Mielőtt azt gondolnánk, hogy ez a Mr. Elazútból Fontosmissziót Teljesítek mellett az élet dögunalom és semmi érzelem nincs benne, rájövünk, hogy az álca mögött egy humoros és nagyon kedves pasit láthatunk, aki ráadásul nem retten vissza attól, hogy mindenkivel és minden időben szembe szálljon a szerelméért.

Hogyan képes erre? Az ügy érdekében abbahagyta a lovaspólózást (pedig csapatkapitány volt) és megtanult vívni, de nem is akárhogyan, hisz nem egyszer mentette meg Gwen életét is a kardjával.

A karddal ugyan jól bánik az álompasi-jelöltünk, de nem lehet mindenki tökéletes és az érzelmek terén meglehetősen kezdőnek tűnik...
– Megtennéd, hogy egy percre elhallgatsz? Most épp össze kell ugyanis szednem minden bátorságomat, hogy szerelmet valljak neked. Az ilyesmikben egyáltalán nincs gyakorlatom.
– Tessék?
– Beléd szerettem, Gwendolyn.
– Tényleg?
– Igen, tényleg. Tudom, hogy még egy hete sem ismerjük egymást, és eleinte eléggé… gyerekesnek találtalak, és valószínűleg undokul is viselkedtem veled. Borzasztóan bonyolult a személyiséged, soha nem lehet tudni, mit fogsz tenni legközelebb, és néhány dologban még ijesztően… tapasztalatlan vagy. Néha szeretnélek észhez téríteni.
– Oké, tényleg feltűnően gyakorlatlan vagy, ami a szerelmi vallomásokat illeti.
De ne essünk kétségbe, mert Gideon táncolni is megtanít minket ha arról van szó.
Egy kis Bon Jovi (a Linkin Park után) és egy szexi hegedű-előadás és máris mindegyikünk alig várja, hogy az alábbi vallomást hallhassuk tőle:
Amikor megcsókolsz, Gwendolyn Shepherd, az olyan, mintha elveszteném a kapcsolatot a szilárd talajjal. Fogalmam sincs, hogyan csinálod, vagy hol tanultad. Ha egy filmből, akkor mindenképpen meg kell néznünk együtt. – Egy pillanatra elhallgatott. – Amit tulajdonképpen mondani akartam: amikor megcsókolsz, akkor semmi mást nem akarok többé, mint téged érezni, és a karomban tartani.
Tökéletes vagy tökéletes?
– Készen állsz?
– Készen, ha te is készen állsz
Szavazásra fel!


Etienne St. Claire


Először feltűnt:  Stephenie Perkins: Anna és a francia csók 

Természetfeletti státusza: 100% ember

Kampányvezér: wilwaren - Nem harap a...

Lehet olyan, hogy valaki túlzottan tökéletes? Lehet, de szerencsére Étienne nem ilyen. Elég közel van a maximális pontszámhoz, de amiért igazán lehet szeretni, azok a hibái.

Nem is csoda, hogy Étienne-t mindenki imádja. Talán nem a gyönyörűséges hímpéldány értelemben jó pasi, még csak nem is túlzottan magas, de jóképű vonásait, stílusát és közvetlenségét remek természettel és kitűnő humorral egészíti ki, és voilá, már kész is a nyálcsorgató csomag. Említettem már, hogy angol akcentusa van? És szexisen beszél franciául. Ohh-la-la! 
"Megrázza a fejét, kissé még szédülten. Az első dolog, amit észreveszek rajta, a haja. Amúgy is ez az első, amit mindenkin észreveszek. Sötétbarna, rendezetlen, és valahogy egyszerre rövid és hosszú. A Beatles jut eszembe, valószínűleg, mert épp most láttam őket Meredith szobájában. Művészfrizura. Zenészfrizura. Amolyan úgy teszek-mintha-nem-érdekelne-pedig-nagyon-is-érdekel frizura. Gyönyörű haj."
Nagyszerű stílusába még az is belefér, hogy valami ócska sapit hordjon egyébként művészien rendezetlen hajkoronáján, csak mert kedves ajándék volt. És tudod mit? Jól áll neki! És ha azt gondolnád, hogy csak egy csini fiú, akkor hallgasd meg, ahogy a szenvedélyéről, a történelemről beszél.
"Szeretem, amikor hirtelen felszalad az egyik szemöldöke, valahányszor mondok valamit, amit okosnak vagy viccesnek talál. Szeretem hallgatni, ahogy a bakancsában keresztülcsörtet a szobám fölött. Szeretem a neve első szótagján a hangsúlyt, és szeretem az édes akcentusát. Szeretek mellette ülni fizikaórán. Hozzáérni a laborfeladatok alatt. Szeretem a rendetlen kézírását. Szeretem odaadni neki a táskáját, amikor vége az órának, mert akkor az ujjamnak legalább tíz percig Étienne illata lesz. És amikor Amanda mond valami bénát, és ő megkeres a tekintetével, és mindketten a szemeinket forgatjuk, azt is szeretem. Szeretem a kisfiús nevetését, a gyűrött pólóit és a nevetséges kötött sapkáját. "
Étienne az fajta fiú, akit nem csak a pasidnak de a legjobb barátnak is szeretnél. Kitalálja a gondolataidat, tudja mivel kell felvidítani vagy csak elszórakoztatni egy unalmas délutánon. Figyel arra amit mondasz, csak azért mert érdekled, vagy azért, hogy tudja milyen aprósággal lepjen meg aminek a legjobban fogsz örülni. Felhív, mikor a legjobban szükséged van rá, és megvéd, akkor is ha nem is remélnéd. Mi kell még?
– Ott vagy? (…)
– Itt. – St. Clair mérges. – Csak sajnálom, hogy nem ott vagyok. Veled. Bárcsak tehetnék valamit!
– Nem jössz ide megverni?
– Máris csomagolom a dobócsillagomat."
És nem, nem tökéletes. Nem szupererős és nem megtörhetetlen, néha igenis rá is vigyázni kell és őt is meg kell vigasztalni. Nem fél bevallani, ha tériszonya van, vagy szereti az anyukáját, esetleg csak nem akar egyedül maradni.

Egyszóval Étienne igazi új generációs álompasi, kedves, humoros, erős és gondoskodó, de eközben nem fél kimutatni az érzelmeit sem. Most lehet sóhajtani... *sóhaj*



Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!



*Az alpári, obszcén, zavaros, agresszív, fenyegető hangú, mások személyiségi jogait és jó hírnevét sértő és aláásó hozzászólásokat töröljük!*

0 megjegyzés: