Könyves álompasik párbaja 2012 - III. Forduló: Jace Vs. Alex

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 3. Forduló hetedik párbajában a cinikus, szexi, állhatatos, szőke Árnyvadász, Jace Wayland csap össze a mexikói csődőrrel, a tipikus rossz fiúval, Alex Fuentes-szel! 

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 11-én 23:59-kor lezárjuk!!! 




Jace

Innen ismerheted: Cassandra Clare: A végzet ereklyéi
Először feltűnt: Csontváros

Természetfeletti státusza:
 Árnyvadász 

Kampányának vezére: Zsani @ Akiknek élmény az olvasás
Secret Dream Time

Jace nem mindennapi, hiszen ő egy Árnyvadász. Fiatal kora ellenére, olyan tudás és erő lakozik benne, amit sokan megirigyelhetnének. Ellenfelei számára talán megtévesztő lehet kissé csontos arca, szálkásan izmos termete, de ez teszi igazi vadásszá.
Nők sokaságát képes levenni a lábukról, mélyreható zöld tekintetével, aranyszőke fürtjeivel és a testét borító fekete rúnák segítségével.

"És természetes szőke vagyok. Csak hogy tisztázzuk"

Kissé makacs természet, leginkább magára hallgat, de ki az, aki ellent tudna állni egy határozott, akaraterős pasinak? Megközelíthetetlensége, szarkasztikus humora csak még ellenállhatatlanabbá teszi. Hisz ki ne akarna meghódítani egy elérhetetlen prédát?

*Jace elveszi a laptopot a lányoktól*

Zsaniék feladata lenne korteskedni mellettem, de mivel olyan nagyon elfogultak velem szemben (halkan megjegyzem azért, mert teljesen belém szerettek). Ezért, ha nem bánjátok én magam mutatkoznék be nektek és vágjunk is bele.

New Yorkban élek. Szőke hajú, borostyán szemű, helyes 17 éves srác vagyok, akiért - legyünk őszinték - bomlanak a nők. Árnyvadász vagyok. Azaz félig ember, félig angyal. Minden szerénység nélkül mondhatom, hogy én vagyok a legjobb, legtehetségesebb Árnyvadász. A feladatom, hogy minél több démontól szabadítsam meg a világot, és igyekszem rendet tartani az Alvilágiak között, ugyanis a Szövetség, és békesség nagyon törékeny dolog, amit fenn kell tartanunk.

Vakmerő vagyok és szinte éhezem a veszélyt. Van, hogy keresem a bajt, de van, hogy ő talál meg engem. Különösen azóta, hogy egy vörös hajú, pici, makacs vihar megpróbálja lebontani a falakat, melyeket magam köré építettem. Próbálom távol tartani magam mindenkitől, és minden érzéstől. Van, aki szexinek tartja gorombaságomat, s van, akit az őrültben kergetek vele. Művészire fejlesztettem a cinizmusomat, és mások bosszantását. 

Sokáig éltem abban a tudatban, hogy a szeretet gyengeség, ami elpusztít. De mikor ez a lány belépett az életembe, jöttem rá, hogy bár lehet gyengeség, de egyben erő is, mert van kiért küzdeni. Végig hitt bennem, pedig nem tudom hányszor bántottam meg, s sosem szűnt meg szeretni, akár szabad volt, akár nem. Az egész életünk egy káosz, és fogalmam sincs ki vagy mi vagyok. És itt van Ő, aki iránt olyat érzek, mint még soha, akiért ha kell, meghalnék.

Az eddigi szavazatokat köszönöm, amit Zsani szerint nem csak a két szép szememért, és a féloldalas mosolyomért kaptam.

*a lányok visszaveszik a gépet*
Bár ez most nem biztos, hogy látszik, de mindezek mellett a szíve legmélyén egy igazán érző lélek lakozik, aki sok mindent átélt már, és talán ezek az események kovácsolták olyanná, amilyen lett. Ám a sok negatív ráhatás épp az ellenkezőjét érte el nála. Jace egy igazi harcos, aki tűzön-vízen átgázol a szeretteiért és az elképzeléseiért.

Csajok! Itt az ideje, hogy Jace-t oda juttassuk ahová való! 
Az első helyre!!!!!!



Alex

Innen ismerheted: Simone Elkeles - Tökéletes kémia
Először feltűnt: Tökéletes kémia

Természetfeletti státusza:
 100% ember

Kampányának vezére: Lilya @ Lylia Bloom

A jóképű, barna szemű, fekete hajú, mexikói Alex első ránézésre megtestesíti a tipikus rosszfiút: tetoválásai vannak, egy veszélyes banda tagja, és még bunkó is.

„Mintha én lennék el diablo maga.”

Ám a felszín mögött más rejtőzik. Nem biztos, hogy saját szórakoztatására lépett be a Latin Vérbe, és az sem, hogy nem a védekező-ösztön miatt öltött álarcot.

„Látod, ezért van az, hogy azt a taktikát választom, hogy nagyjából leszarok mindent. Mert ha valamit a magaménak éreznék, és aztán elveszíteném, akkor pontosan ugyanúgy érezném magam, mint azon a napon, amikor apa meghalt. Márpedig én soha többé nem akarom úgy érezni magam.”

Az évek alatt berögződött, felvett viselkedést nehéz levetkőzni, de neki mégis sikerül.

„Tudni akarom, hogy mivel lehet ezt a lányt megnevettetni. Tudni akarom, hogy mitől sírja el magát. Tudni akarom, hogy milyen érzés az, amikor úgy néz rám, mintha én lennék a mesebeli herceg.”

Megvívja a saját harcát önmagával és a környezetével, hogy ledöntse az előítéleteket és boldog lehessen.

„Te voltál az egyetlen lány az életemben, aki miatt olyan jövőt álmodtam meg magamnak, amiért már érdemes volt harcolni.”

Azonban hiába bújik elő belőle a jófiú, ugyanúgy káromkodik spanyolul, mint előtte :)

„Nem világosítom fel, hogy egy kellőképpen nagy négyzetben elfér egy kisebb háromszög. Mindig lehet módosítani az egyenleten.”

Szavazz rá, ha gyengéid a macsónak látszó, de érzékeny és értelmes pasik, akik képesek az önfeláldozásra és a lemondásra a szeretteikért, de közben nem veszítik el vagány önmagukat!


Szabályok: Ebben a fordulóban 8 párbaj van, tehát 8 karakter jut tovább. Nem kötelező mindegyikre szavazni, DE csak azok esélyesek a nyereményekre, akik minden párbajra szavaznak! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le, egy fordulóban! :)




Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:
Július 8-án lesznek elérhetőek!




Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy látszik-e a leadott szavazatom ebben a fordulóban, mert hibaüzenetet kaptam, de nem szeretnék 2x szavazni, nehogy kizárásra kerüljek. ;) Ezt írta ki szavazás után:
    Something bad happened. Don't worry, though. The Spreadsheets Team has been notified and we'll get right on it.

    VálaszTörlés