Könyves álompasik párbaja 2012 - III. Forduló: Finnick Vs. Ian

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 3. Forduló nyolcadik párbajában A 4. Körzet 24 éves, csupaszív halász Istene, Panem legfiatalabb viadalgyőztese Finnick Odair csap össze az erős, veszélyes, gyengéd és törődő, ugyanakkor szenvedélyes és vad Iannel! 

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 11-én 23:59-kor lezárjuk!!! 




Finnick Odair

Hölgyeim, nyomokban 18+-os tartalom is előfordulhat az elkövetkezendőekben, így kéretik annak megfelelően viselkedni, a szülőket eltávolítani a gép mellől, (már akinek kell) ablakot becsukni, megelőzendő a hangos sóhajok utcára való kiszűrődését, (már aki szégyellős) és szavazásra felkészülni! 

Innen ismerheted: Suzanne Collins: Az Éhezők viadala trilógia
Először feltűnt: Futótűz

Természetfeletti státusza:
 100% ember

Kampányának vezére: Gretty @ Gretty szerint a világ


Miről ismernéd fel, ha egyszer csak váratlanul becsöngetne hozzád?
Bronzbarna haj, tengerzöld szempár, aranyló bőr, melyhez magas, izmos, kellemesen atletikus testfelépítés társul, amit ritkán fed teljes egészében ruha. ;)
Így már ajtónyitáskor rögtön feltűnne, hogy a létező össze fehérnemű leoldódott rólad, miközben egy álomszép pasi épp kockacukorral kínál.

Miért ő 2012 álompasija?
Mert egyébként kit érdekel, hogy mennyire jól néz ki, mikor sokkal több, mint egy újabb csini pofi, a könyves pasik világában!

A 4. Körzet 24 éves halász istene ő, (tehát már nem büntetendő róla fantáziálni ;)) aki egyébként az életben nem csöngetne be senkihez, (hacsak nem legféltettebb titkaidért) mert attól, hogy ő a legdögösebb, legérzékibb jelölt az egész bandában, nem pusztán csak egy darab kellemesen inas hús, megfelelően fűszerezett könnyed, laza és barátságos stílussal.

14 évesen lett Panem legfiatalabb viadalgyőztese lett, s bár a fáma próbálja arra terelni az érdemeit, hogy ezt szuperérzéki külsejének, és Hivatásos Kiválasztott mivoltának köszönheti, azért senki ne kerüljön tévútra, hisz ügyessége és esze ugyanúgy szerepet játszott a győzelemben, mint a támogatók sokasága.

De Panem már csak ilyen, s úgy tűnhet, hogy az élet Finnicket felváltva hordta arany-, ezüst- és drágakövekkel kirakott tálcán, s nők százainak szívét törte szilánkosra, valójában könyvbeli társaihoz hasonlóan szívét csak egyetlen egy lánynak adta.

Nem egy újabb rosszfiúnak álcázott jófiú ő - bár a látszat az ő esetében is csal a Futótűz sorain -, hanem a bajtársiasság, a hűség, a lelki erő, és a mindent túlélő szerelem élő szobra.

Eleganciával, büszkeséggel és áthatolhatatlan, titkokból szőtt páncéllal hordozta súlyos keresztjét, melyet a győzelem rakott rá. De sosem tört meg, (ezt hívják lelki erőnek hölgyeim, s mint ilyen, bizony ritka kincs egy férfiembernél!) s a végsőkig képes küzdeni szíve választottjáért, a barátaiért, az elesettekért a népéért és az ügyért, melyre az életét is feltette!

És ez az a pont, ahol egy átlag álompasit megkülönböztetünk AZ ÁLOMPASITÓL.

Az a fajta szexszimbólum ő, kinek láttán elkezded lefejteni magadról a ruhát, majd mikor már belevetnéd magad a karjaiba, ő rád emeli zöld pillantását, melyben egy könnycsepp remeg, megmenti az életedet, a barátaidét, kiáll érted ország-világ előtt, a vérét ontja érted, majd szorosan átölel, és egyetlen hosszú pillanat alatt bebizonyítja, hogy te vagy az egyetlen ember a földön, akit igazán szeret.

Szóval, ha az érzéseit kimutatni képtelen férfiakból már eleged van, ha bejönnek a csupaszív, hűséges férfiak, ha nem csak egy újabb 'meggizdulok olyan jó pasi' szereplőt akarsz a dobogón látni, akkor

SZAVAZZ FINNICKRE!

mert egy szál háromágú szigonnyal simán lenyomja ellenfeleit. ;)



Ian

Innen ismerheted: Stephenie Meyer: A burok 
Először feltűnt: A burok

Természetfeletti státusza:
 100% ember

Kampányának vezére: Roni @ Roni olvas

Ian O’Shea. Stephenie Meyer A burok c. sci-fijének szereplője. Fekete hajú, magas, izmos, nagydarab, a szeme…. a szeme egyszerre tud égetni és melengetni; közelebb áll a jéghez, mint a tűzhöz, színe a zafír, hó és éjfélkék. Benne hordozza lényének minden büszkeségét, fájdalmát, gyengédségét és szenvedélyét. A szeme mindent elmond róla…
Nem, nem mondhatnám, hogy főszereplő Ő, nem igazán, mégis: egyedülálló személyiségével beragyogja a mű egészét.


Mert kicsoda is Ian? Nem vámpír, nem vérfarkas, nem angyal, semmilyen természetfeletti képességgel nem rendelkezik. Ő ember. A szó szoros értelmében. Szenvedélyesen tud szeretni és gyűlölni, küzdeni, akarni, megtartani és elengedni…

Én nem kérem, hogy szavazzatok rá. Én azt kérem, hogy gondoljátok át, hogy mit is jelent az, hogy álompasi. Tényleg csak azt, hogy szívdöglesztően néz ki? Vagy hogy olyan vad szenvedélyt kelt bennünk, hogy lekaparjuk a falat tőle? Vagy azt, hogy olyan édes, kisfiús, szeretnivaló és el akarjuk ringatni?

Szerintem nem. Szerintem egy álompasi azért álompasi, mert MINDEN SZEMPONTBÓL tökéletesen megfelel az elvárásainknak, azért álompasi, mert JOBBAT NEM IS KÉPZELHETNÉNK EL NÁLA. Azért az, mert minden vágyunkat egyszerre és tökéletesen kielégíti.


Ian ilyen. Minden férfitípust magában ötvöz:

- erős, veszélyes, aki egyetlen erős ütésével képes lenne végezni az ellenfelével
- intelligens, nemcsak felfogja a dolgokat, de tovább is viszi azt, keresi az összefüggéseket és a megoldást a problémákra
- szenvedélyesen képes gyűlölni és szeretni, elsöpörve minden akadályt az útjából, akkor is, ha szembe kell szállnia miatta mindenki mással, akkor is, ha lehetetlennek tűnik, akkor is, ha ahhoz el kell engednie a másikat
- biztonságot nyújt, oltalmat és védelmet, anélkül, hogy birtokolna, hogy korlátozná a másikat a saját szabadságában, anélkül, hogy megszabná, hogy mit tehetsz és mit nem
- úgy szeret, ahogy senki más, úgy hogy meglátja a felszín alatt a lényeget, a személyiséget, nem azért, amilyen vagy, hanem azért ami és aki vagy
- kedves és udvarias, soha nem bántana meg, nem beszél trágárul és lekicsinylően, nem bunkóskodik, mégis remek a humora, érett, felnőtt FÉRFI Ő.
- soha, semmilyen helyzetben sem tűnik puhánynak, még akkor sem, amikor sérülékeny és a világ összes fájdalma rászakad (és rászakad! - olvasd el a Vanda és Ian búcsúzkodását a könyv végén és sírsz rajta, mint egy gyerek). Végtelenül gyengéd és törődő, ugyanakkor szenvedélyes és vad – mindezt egyszerre.

Igen, ez Ian. Az az álompasi, akit mindig, örökké, a világ végtelenségéig magunk mellett akarnánk tudni. Aki Minden vágyunkat egyszerre testesíti meg, aki nemcsak barát, nemcsak beszélgetőtárs, nemcsak szexpartner – hanem mindez egyben: a tökéletes álompasi, a tökéletes TÁRS.

Ha valóban létezne, én az egész világot átforgatnám hozzá, hogy megtaláljam…

Gondolkodjatok el ezen..gondolkodjatok el azon, hogy Ti milyennek képzelitek el a tökéletes pasit. És ha megtaláltátok a választ, nyugodt szívvel adhatjátok le a szavazatotokat!

És ha a szavaim nem győztek volna meg, hát győzzön meg Titeket Ian maga azzal, hogy miként tud Ő szerelemet vallani:

„ Nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül. Nem a hangod, hanem amit mondasz. Nem az, ahogy kinézel ebben a testben, hanem az, amit teszel vele. Te vagy gyönyörű.”

HAJRÁ IAN!!!!!!


Szabályok: Ebben a fordulóban 8 párbaj van, tehát 8 karakter jut tovább. Nem kötelező mindegyikre szavazni, DE csak azok esélyesek a nyereményekre, akik minden párbajra szavaznak! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le, egy fordulóban! :)





Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:
Július 8-án lesznek elérhetőek!




Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

2 megjegyzés:

  1. Hali! Bocsi, de hol tudnék szavazni? Kérlek segítsetek. Csak most néztem meg, és mivel sok olyan kedvencem van, akire lehet szavazni, így szeretnék. Segítségeteket előre is köszönöm!!! PUSSZ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A párosokra (amik lilával vannak írva) rá tudsz kattintani, és odairányít és minden párosnak külön bejegyzése van és a bejegyzés végén van egy szavazó űrlap, azt töltsd ki.

      Törlés