Szavazz Gyimkára!!


Eljött az idő, amire mindenki várt. 
Párbaj!

Minden karakter mellett kampányol valaki a párbajok során.
Kitaláljátok én kinek kampányolok? 
Hülye kérdés, benne van a címben mi?
No, de aki nem tudná ki az a Gyimka, nem ismerné Mr. Dimitrij "Félisten" Belikovot, annak szóljon most a dal...izé...beszédem!



Dimitrij


Innen ismerheted: Richelle Mead - Vámpírakadémia sorozat
Először feltűnt: Vámpírakadémia

Természetfeletti státusza: Dampyr (félig vámpír, félig ember) testőr
Kampányának vezére: Andie @ Könyvek háborúja


Dimitrij - a bőbeszédű, távolságtartó, mindig komoly és kegyetlenül szívdöglesztő fél Isten - és itt had idézzem Rose-t a könyvből; " Nagyon szexi - az a típus, akit meglátván megállsz az út közepén, és hagyod, hogy elüssenek." dhampyr testőr nem vesztegeti a szót, de jó ha tartasz magadnál egy defibrillátort, mert ha egyszer kinyitja a száját a mély hangjától, szexi orosz akcentusától neked is biztosan megáll a szíved, pláne ha a mély sötét barna szemeivel -melyek egyszerre sugároznak gyengédséget és vadságot-, néz rád és közli veled, hogy annyira gyönyörű vagy, hogy az már fáj.

Dimitrij olyan, mint a szellemirtók. Tudjátok, a híres filmzenére gondolok... 

"If there's something weird and it don't look good. Who ya gonna call? GHOSTBUSTERS
- Ha van valami furcsa és nem néz ki jól, kit hívsz? A SZELLEMIRTÓKAT!

Merthogy, ha van valami problémád, tudod, hogy Gyimka mindig talál rá megoldást. Dimitrij az egyike a legjobb harcosoknak a testőrök világában; gyors, erős, és halálos. Ugyanakkor elismeri Rose képességeit és folyamatosan arra ösztönzi, hogy keményebben eddzen, és még jobb legyen, anélkül, hogy megkérdőjelezné, hogy Rose ugyanolyan jó testőr, mint ő maga. Ki ne akarna egy olyan edzőt/barátot/társat magának, aki minden őrültségünk ellenére, amikor mások, de még saját magunk is kényszerzubbonyt tettetnénk magunkra, ott áll mellettünk erős támaszként, mint ahogy Gyimka tette..

"... Te vad és indulatos vagy, de a nap végén, te vagy az egyik legerősebb ember, akit ismerek. Még ha ugyanolyan is vagy, mint Anna – és én nem hiszem – ti ketten nem ugyanabban a sorsban osztoztok. "

Ami Dimitrij-t álompasivá teszi, az nem a széles válla, vagy az eszméletlen fizikai ereje, de még csak nem is a sok női szívet elrabló orosz akcentusa (habár ez sem egy utolsó szempont). Nem, ami a legszexibb benne, az az odaadása, hűsége, és becsületessége. Amikor mond valamit, tudod, hogy komolyan is gondolja, ha ígéretet tesz, tudod, hogy becsülettel meg is tartja. Szóval, amikor megígéri neked, hogy olyan dolgokat tesz veled, amitől másodpercek alatt elveszted a kontrollt... Számíts rá, hogy úgy is lesz ;) 

Persze, vannak a versenyben komoly ellenfelek, mint például a gimis csajok kedvence Mr. nagymenő Cortez vagy az a Damon gyerek az állandó szarkazmusával, aki mindig mindenkit ki akar nyírni, de gyerünk már emberek, kit ne venne le a lábáról egy komoly, magas, sötét és jóképű, odaadó és hűséges fickó, kinek
Razziák, golyók, bűnözők… nem probléma. Egy elveszett bőrkabát? Krízis.". Plusz John Wayne rajongó!
 ;)


A szavazásokat csak július 8-tól lehet leadni! 

és ne felejtsétek... 

Szavazzatok Gyimkára!!


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:
Július 8-án lesznek elérhetőek!



0 megjegyzés: