Könyves álompasik párbaja 2012 - III. Forduló: Folt Vs. Bones

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 3. Forduló hatodik párbajában a titokzatos bukott angyal, kinek minden vágya, hogy a halandók táborához csatlakozzon, Folt (Patch) csap össze az ellenállhatatlan, mester vámpírral, Bones-szalaki nem csak a harcmezőn teljesít magasan, de az a bizonyos "32. fejezet" megmutatta, hogy a hálószobában is... 

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 11-én 23:59-kor lezárjuk!!! 





Folt (a.k.a. Patch)

Innen ismerheted: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Először feltűnt: Csitt, csitt

Természetfeletti státusza:
 Bukott Angyal

Kampányának vezére: Kelly
 @ Kelly olvas

Magas, kb 185 cm, szikár, kemény testalkatú, enyhén hullámos fekete hajú és sötét szemű, nagyon jóképű szexi srác. Mindig feketét visel, ami még jobban kiemeli titokzatosságát, fekete Levi's farmerhez sötét Henley bakancsot vesz. Szűk szabású fekete pólót vagy pulóvert hord, amiben jól kirajzolódnak kidolgozott izmai. A nyakában vékony ezüstlánc csillog, kiemelve sötét bőrét. Motorral közlekedik, később egy gyönyörű fekete Jeep tulajdonosa lesz, amit hogyan is másként, szerencsejátékon nyer.

Titokzatos, veszélyes fajtából való rosszfiú, tedd a szívedre a kezed, és valld be, téged is vonz, mint a mágnes ez a srác. A külvilág felé nemtörődöm külsőt mutat, de megvan benne a gyengéd, gondoskodó oldal is, amit főleg a második részben villant meg. Szellemes, szarkasztikus stílusa imádnivaló. A mosolya elvarázsol.

"– Szerinted rossz fiú vagyok?
– Megszállod más emberek…. testét.
Folt egy bólintással fogadta el a kijelentést.
– Meg akarod szállni a testemet?
– Sok mindent akarok csinálni a testeddel, de ez nincs köztük."


Miért imádják őt az olvasók? Bukott angyal, aki a szerelem miatt lett bukott, és minden vágya, hogy ember lehessen. Rosszfiú lett, de Nora iránt érzett szerelme megváltoztatja, és szerintem ezt az érzést sok női olvasó keresi a könyvekben, pontosan azt, hogyan szelídül meg egy bad guy az igaz szerelem hatására. Igazán, őszintén szerető pasi, aki a legjobbat akarja Norának.

"Menned kellene - leheltem. - Határozottan menned kellene.
- Ide? - Ajka a vállamon volt. - Vagy ide? - Felkúszott a nyakamra."


Miért szavazz Foltra, Bones ellenében? Képtelen vagyok Bones-t rossz színben feltüntetni, mert én is szeretem, és nagyszerű karakter. DE!! Bones öreg, valljuk be, ő a húszon túli korosztály kedvence, szóval, tinilányok, számítok Rátok!!!

"Azt akarod, hogy tisztázzak mindent, és így is lesz. Elmondok mindent. Ki vagyok, mit tettem. Minden apró részletet. Feltárok mindent, de kérned kell. Akarnod kell. Megláthatod, ki voltam, vagy hogy ki vagyok most. Nem vagyok jó - mondta, olyan tekintetet lövellve felém, ami elnyel minden fényt, de nem tükrözi vissza azt -, de voltam rosszabb is."

Szavazzatok FOLT-ra!!!



Bones


Innen ismerheted: Jeaniene Frost: Cat & Bones Vámpírvadász sorozat
Először feltűnt: Félúton a sírhoz

Természetfeletti státusza: Mester vámpír


Kampányának vezére: FFG &Timus @ FFG Book


Miért szavazzatok Bonesra? 
Ez egyszerű: ő a tökéletes jelölt.


Tudjátok, ki is ő valójában? 
Teljes nevén III. Crispin Phillip Arthur Russell, röviden Bones. 1766 november 20 óta tudhatjuk a világon, és 1790 -ben, 24 évesen változtatta át vámpírrá Ian valahol Ausztráliában, meglehetősen távol Angliától, ahol Bones valójában született.

Bones ezer arcú: a nők egy érzelmes, erős szépfiút, a férfiak konkurenciát látnak benne.

Mikor először találkozik Cattel, ő így jellemzi a Félúton a sírhoz részben:
" A fények és árnyak közt egy előrehajló férfi feje búbját láttam. A haja szinte hófehér volt a villódzásban, de a bőre ránctalan. A mélyedések és körvonalak arcvonásokká álltak össze, amikor felpillantott és észrevette, hogy nézem. A szemöldöke határozottan sötétebb volt világosszőkének tűnő hajánál. A szeme is sötét volt, túl sötét ahhoz, hogy láthassam a színét. Pofacsontját mintha márványból metszették volna, és inge hasítékából makulátlan gyémántszín bőr kandikált elő."

Noha nem csillog a napfényben, emberek vérét issza, mert Bones egy vérbeli vámpír, akin meglátszik az idő nyoma: méghozzá a bölcsességében, az átgondoltságában és a megfontolt, precíz lépéseiben - egy szalmaszálat sem tesz keresztbe megfontolás nélkül. Mondanunk se kell, a lány nem rajong túlzottan a vámpírokért, így Bones sem a szíve csücske, viszont nekünk nagyon is azzá vált. 

Bones ért a nők, és úgy általánosságban az emberek nyelvén, ezért töri meg Cat ellenállását is, és végül igazi férfiként elrabolja a lány szívét/lelkét/testét, mint már korábban oly sok lányét, amiből látszik, hogy valódi férfi.

Csípős nyelvű, szarkasztikus, és magabiztos személyiség, aki nem bírta Síri csendben megállni, hogy ne védje meg Catet, mikor Vlad Tepes, Bram Stoker legendás vámpírja verbálisan inzultálta volna a lányt:

"- Bones, lehet, hogy inkább egy szelíd kis konyhatündért kellett volna elvenned!
- Dugulj el, nem vagyok kíváncsi a poénjaidra - csattant fel Bones. - Beszélgess inkább egy íróval, aki népszerűbb színben tüntethet fel.
- Mi van, Anne Rice nem hívott vissza, haver?"

És nem csak Vladtól, de  minden más rossztól védelmezi azt, akit szeret, mert a keménynek tűnő gránitszív mögött egy érző lélek lapul.

A Catek mind Bonest választják! 
A Timu(cica)Cat, Cat(herine Crawfield), és Lencsi cat!
A macskák (és a nem macskák is) Bonesra szavaznának! 

És ahogy Jeaniene Frost írta a Karó és sírhant című könyvében:
"Mindannyiunknak meg kell hozni olyan döntéseket, amelyekkel együtt élünk." 

Hozzatok jó döntést, és szavazzatok Bonesra!

És van még valami, amiért érdemes Bonesra szavazni: amennyiben Bones nyer a játék legvégén, akkor azok között, akik rá voksoltak kisorsolunk egy Once Burned példányt.



Szabályok: Ebben a fordulóban 8 párbaj van, tehát 8 karakter jut tovább. Nem kötelező mindegyikre szavazni, DE csak azok esélyesek a nyereményekre, akik minden párbajra szavaznak! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le, egy fordulóban! :)




Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:
Július 8-án lesznek elérhetőek!




Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

3 megjegyzés: