Könyves álompasik párbaja 2012 - 4. Forduló: Bones vs Finnick

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 8 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 4. Forduló második párbajában az ellenállhatatlan, mester vámpír, Bonesaki nem csak a harcmezőn teljesít magasan, de az a bizonyos "32. fejezet" megmutatta, hogy a hálószobában is -, csap össze a  4. Körzet 24 éves, csupaszív halász Istenével, Panem legfiatalabb viadalgyőztesével, aki nem más, mint Finnick Odair.

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 15-én 23:59-kor lezárjuk!!! 
Bones


Innen ismerheted: Jeaniene Frost: Cat & Bones Vámpírvadász sorozat
Először feltűnt: Félúton a sírhoz

Természetfeletti státusza: Mester vámpír


Kampányának vezére: FFG &Timus FFG Book


Miért szavazzatok Bonesra? 
Ez egyszerű: ő a tökéletes jelölt.


Tudjátok, ki is ő valójában? 
Teljes nevén III. Crispin Phillip Arthur Russell, röviden Bones. 1766 november 20 óta tudhatjuk a világon, és 1790 -ben, 24 évesen változtatta át vámpírrá Ian valahol Ausztráliában, meglehetősen távol Angliától, ahol Bones valójában született.

Bones ezer arcú: a nők egy érzelmes, erős szépfiút, a férfiak konkurenciát látnak benne.

Mikor először találkozik Cattel, ő így jellemzi a Félúton a sírhoz részben:
" A fények és árnyak közt egy előrehajló férfi feje búbját láttam. A haja szinte hófehér volt a villódzásban, de a bőre ránctalan. A mélyedések és körvonalak arcvonásokká álltak össze, amikor felpillantott és észrevette, hogy nézem. A szemöldöke határozottan sötétebb volt világosszőkének tűnő hajánál. A szeme is sötét volt, túl sötét ahhoz, hogy láthassam a színét. Pofacsontját mintha márványból metszették volna, és inge hasítékából makulátlan gyémántszín bőr kandikált elő."

Noha nem csillog a napfényben, emberek vérét issza, mert Bones egy vérbeli vámpír, akin meglátszik az idő nyoma: méghozzá a bölcsességében, az átgondoltságában és a megfontolt, precíz lépéseiben - egy szalmaszálat sem tesz keresztbe megfontolás nélkül. Mondanunk se kell, a lány nem rajong túlzottan a vámpírokért, így Bones sem a szíve csücske, viszont nekünk nagyon is azzá vált. 

Bones ért a nők, és úgy általánosságban az emberek nyelvén, ezért töri meg Cat ellenállását is, és végül igazi férfiként elrabolja a lány szívét/lelkét/testét, mint már korábban oly sok lányét, amiből látszik, hogy valódi férfi.

Csípős nyelvű, szarkasztikus, és magabiztos személyiség, aki nem bírta Síri csendben megállni, hogy ne védje meg Catet, mikor Vlad Tepes, Bram Stoker legendás vámpírja verbálisan inzultálta volna a lányt:

"- Bones, lehet, hogy inkább egy szelíd kis konyhatündért kellett volna elvenned!
- Dugulj el, nem vagyok kíváncsi a poénjaidra - csattant fel Bones. - Beszélgess inkább egy íróval, aki népszerűbb színben tüntethet fel.
- Mi van, Anne Rice nem hívott vissza, haver?"

És nem csak Vladtól, de  minden más rossztól védelmezi azt, akit szeret, mert a keménynek tűnő gránitszív mögött egy érző lélek lapul.

A Catek mind Bonest választják! 
A Timu(cica)Cat, Cat(herine Crawfield), és Lencsi cat!
A macskák (és a nem macskák is) Bonesra szavaznának! 

És ahogy Jeaniene Frost írta a Karó és sírhant című könyvében:
"Mindannyiunknak meg kell hozni olyan döntéseket, amelyekkel együtt élünk." 

Hozzatok jó döntést, és szavazzatok Bonesra!

És van még valami, amiért érdemes Bonesra szavazni: amennyiben Bones nyer a játék legvégén, akkor azok között, akik rá voksoltak kisorsolunk egy Once Burned példányt.

Finnick Odair

Hölgyeim, nyomokban 18+-os tartalom is előfordulhat az elkövetkezendőekben, így kéretik annak megfelelően viselkedni, a szülőket eltávolítani a gép mellől, (már akinek kell) ablakot becsukni, megelőzendő a hangos sóhajok utcára való kiszűrődését, (már aki szégyellős) és szavazásra felkészülni! 

Innen ismerheted: Suzanne Collins: Az Éhezők viadala trilógia
Először feltűnt: Futótűz

Természetfeletti státusza:
 100% ember

Kampányának vezére: Gretty @ Gretty szerint a világ


Miről ismernéd fel, ha egyszer csak váratlanul becsöngetne hozzád?
Bronzbarna haj, tengerzöld szempár, aranyló bőr, melyhez magas, izmos, kellemesen atletikus testfelépítés társul, amit ritkán fed teljes egészében ruha. ;)
Így már ajtónyitáskor rögtön feltűnne, hogy a létező össze fehérnemű leoldódott rólad, miközben egy álomszép pasi épp kockacukorral kínál.

Miért ő 2012 álompasija?
Mert egyébként kit érdekel, hogy mennyire jól néz ki, mikor sokkal több, mint egy újabb csini pofi, a könyves pasik világában!

A 4. Körzet 24 éves halász istene ő, (tehát már nem büntetendő róla fantáziálni ;)) aki egyébként az életben nem csöngetne be senkihez, (hacsak nem legféltettebb titkaidért) mert attól, hogy ő a legdögösebb, legérzékibb jelölt az egész bandában, nem pusztán csak egy darab kellemesen inas hús, megfelelően fűszerezett könnyed, laza és barátságos stílussal.

14 évesen lett Panem legfiatalabb viadalgyőztese lett, s bár a fáma próbálja arra terelni az érdemeit, hogy ezt szuperérzéki külsejének, és Hivatásos Kiválasztott mivoltának köszönheti, azért senki ne kerüljön tévútra, hisz ügyessége és esze ugyanúgy szerepet játszott a győzelemben, mint a támogatók sokasága.

De Panem már csak ilyen, s úgy tűnhet, hogy az élet Finnicket felváltva hordta arany-, ezüst- és drágakövekkel kirakott tálcán, s nők százainak szívét törte szilánkosra, valójában könyvbeli társaihoz hasonlóan szívét csak egyetlen egy lánynak adta.

Nem egy újabb rosszfiúnak álcázott jófiú ő - bár a látszat az ő esetében is csal a Futótűz sorain -, hanem a bajtársiasság, a hűség, a lelki erő, és a mindent túlélő szerelem élő szobra.

Eleganciával, büszkeséggel és áthatolhatatlan, titkokból szőtt páncéllal hordozta súlyos keresztjét, melyet a győzelem rakott rá. De sosem tört meg, (ezt hívják lelki erőnek hölgyeim, s mint ilyen, bizony ritka kincs egy férfiembernél!) s a végsőkig képes küzdeni szíve választottjáért, a barátaiért, az elesettekért a népéért és az ügyért, melyre az életét is feltette!

És ez az a pont, ahol egy átlag álompasit megkülönböztetünk AZ ÁLOMPASITÓL.

Az a fajta szexszimbólum ő, kinek láttán elkezded lefejteni magadról a ruhát, majd mikor már belevetnéd magad a karjaiba, ő rád emeli zöld pillantását, melyben egy könnycsepp remeg, megmenti az életedet, a barátaidét, kiáll érted ország-világ előtt, a vérét ontja érted, majd szorosan átölel, és egyetlen hosszú pillanat alatt bebizonyítja, hogy te vagy az egyetlen ember a földön, akit igazán szeret.

Szóval, ha az érzéseit kimutatni képtelen férfiakból már eleged van, ha bejönnek a csupaszív, hűséges férfiak, ha nem csak egy újabb 'meggizdulok olyan jó pasi' szereplőt akarsz a dobogón látni, akkor

SZAVAZZ FINNICKRE!

mert egy szál háromágú szigonnyal simán lenyomja ellenfeleit. ;)


Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le egy fordulóban!
Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: