Könyves álompasik párbaja 2012 - III. Forduló: Jacob vs. Barrons


És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 3. Forduló harmadik párbajában az Alkonyat sorozat rézbőrű, fiatal hős szerelmese, a motoros járművek megszállottja, a bétából igazi alfává avanzsáló védelmező, Jacob Black csap össze a sötét és cefetül veszélyes, legyőzhetetlen, vadállatias alfa hímmel, Jericho Barrons-szal! 

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 11-én 23:59-kor lezárjuk!!! 




Jacob

Innen ismerheted: Stephenie Meyer: Twilight 
Először feltűnt: Alkonyat

Természetfeletti státusza:
 Alakváltó/vérfarkas

Kampányának vezére: 
Sivatagi rózsaSivatagirózsakönyv

Az Alkonyat sorozat rajongói két táborra szakadtak. Team Edward illetve Team Jacob. Gondolom nem is kell mondanom, hogy én kezdettől fogva az utóbbiba tartozom.

Jacob indián véréből adódóan sötét hajú és sötét szemű férfi. Mióta kiderült róla, hogy ő benne is felébredt őseinek öröksége, miszerint vérfarkas, nagyon magasra nőtt és elképesztően izmossá vált.

Amiről könnyen felismerhető, hogy vérfarkassága miatt állandóan magasabb a testhőmérséklete, így még szakadó esőben is félmeztelenül mászkál. :)

Egy biztos, lehetsz bármennyire is rossz passzban, ha vele találkozol, akkor egy csapásra elfelejted, ami bánt. Észre sem veszed, máris mosolyt csalt az arcodra.

"– Lehet, hogy találkozunk azzal a szupermedvével – poénkodott Jacob, de közben le nem vette a szemét a térképről.
Gyorsan Billyre pillantottam, attól tartva, ő is úgy reagál majd, mint Charlie.
De Billy csak nevetett.
– Talán vinnetek kellene egy köcsög mézet, a biztonság kedvéért."
Stephenie Meyer: Újhold

Az önmegtartóztató vámpírral szemben Jacob tűzrőlpattant, belevaló férfi, aki nem riad vissza attól sem, ha egy lányért küzdeni kell. Az utolsókig harcol szerelméért, mindent megtenne érte.

Szavazzatok Jacobra!



Jericho 'JZB' Barrons


Innen ismerheted: Karen Marie Moning: Tündérkrónikák

Először feltűnt: Keserű ébredés

Természetfeletti státusza:
 Nagyon szeretnétek tudni, nem igaz? Nos, maradjunk annyiban, hogy "más", mint a többiek.

Kampányának vezére: 
wilwarenNem harap a... & WeeWee blogja


Ha már feladtad, ha már úgy érzed, minden kártyádat kijátszottad, ha már nem tudod, merre tovább, mert mindent felfalt a Sötétség – tudd, hogy Ő eljön érted. A remény erőssé tesz. A félelem megöl.
Ő mindig rád talál….

Jericho Z. Barrons a mezőny legtitokzatosabb alakja. Származása éppolyan rejtély, mint mibenléte, hiszen a harmincas, veszettül jóképű, arany bőrű és sötét hajú Barrons lehet ugyanúgy mediterrán származású, mint valami ősi civilizáció gyermeke. Erőteljes felépítését és vad, állatias kisugárzását szofisztikált öltözködéssel próbálja ellensúlyozni, sikertelenül.

„Jericho Barronsszel kapcsolatban csak az biztos, hogy vele kapcsolatban semmi sem biztos.”- Karen Marie Moning: Álom és valóság, 208. oldal

A Barrons önmaga egy enigma. Ha már úgy gondoltad, hogy kiismerted meglep egy újabb hihetetlen képességével, amitől tátva marad a szád. Mindegy, hogy vámpír, végzetes tündérherceg vagy gonosz szárnyas Vadász, Barronst az éjszaka összes iszonyú teremtménye féli. Kétségtelenül ő áll a tápláléklánc tetején, de ezt ő csak laza eleganciával veszi tudomásul.

„Akit Jericho Barrons kedveskedve megérint, az úgy érzi magát, mintha ő lenne a legkülönlegesebb ember a világon. Olyan ez, mint odamenni a dzsungel legnagyobb, legvérszomjasabb vadállatához, lefeküdni mellé, a szájába tenni a fejed, és ahelyett hogy megölne, megnyalogat és dorombol”. - Karen Marie Moning: Álom és valóság, 273.oldal

Egyértelmű erőfölényéhez szarkasztikus, érdes és szókimondó modor társul, és soha nem tudhatod, hogy megbízhatsz-e benne, de akkor is őt, a csúcsragadozót akarnád magad mellett tudni, ha leomlanak a falak a világok között. Tőle nem fogsz romantikus szavakat hallani, de mindig ott lesz, ha szükséged van rá, akár hívod, akár nem. Barrons nem jó, Barrons nem rossz, Barrons nem sorolható kategóriába, hiszen ő maga egy külön kategória. Talán soha nem is fogjuk megérteni micsoda is Ő, hiszen nem engedi magát kiismerni. 

Ezek után van-e valaki, aki ki mer állni az éjszaka veretlen urával?
Senki? Gondoltam…


És van még valami, amiért érdemes Barronsra szavazni: amennyiben Barrons nyer a játék legvégén, akkor azok között, akik rá voksoltak kisorsolunk egy Shadowfever példányt a Cor Leonis kiadó felajánlásából.


Szabályok: Ebben a fordulóban 8 párbaj van, tehát 8 karakter jut tovább. Nem kötelező mindegyikre szavazni, DE csak azok esélyesek a nyereményekre, akik minden párbajra szavaznak! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le, egy fordulóban! :)





Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:




Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

0 megjegyzés: