Könyves álompasik párbaja 2012 - 4. Forduló: Damon vs Jace

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 8 legkedveltebb férfi karaktert. Vannak versenyzők az Urban Fantasy, Paranormal Romance, de még a naplóregények világából is. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

A 4. Forduló első párbajában Mystic Falls rossz fiúja, a kegyetlen, arrogáns, hazug, kiszámíthatatlan és erkölcstelen, szarkazmusból jelesre vizsgázott csábító, Damon Salvatore csap össze a cinikus, szexi, állhatatos, szőke Árnyvadásszal, Jace Wayland-el.

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 15-én 23:59-kor lezárjuk!!! 


 Damon


Innen ismerheted: Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók
Először feltűnt: Ébredés

Természetfeletti státusza:
 Vámpír

Kampányának vezére: 
Limo @ Limo könyvvilága

Damon az a pasi, aki sokaknak tetszik. „Kegyetlenül” helyes egyén: magas arccsont, vékony, egyenes száj. Sápadt arcszínéhez társul az ébenfekete haj és szempár.

Testvérével, Stefannal egy emberbe szerettek bele: Kathrine-be. Mindkét fivérrel jó kapcsolatot ápolt, vért cserélt velük, majd beállította a saját öngyilkosságát, ami a fivérek közti ellentétekhez vezettek. Szíven szúrták egymást.

Damon vámpírrá változott.

"Tudod amikor rád nézek magamat látom, egy kevésbé lelkes, kevésbé intelligens verzióban"

Leginkább mindig is arrogáns, én központú, tuskó és büszke volt, ami csak felerősödött miután vámpír lett. Ezekkel természetesen együtt jár a szarkasztikus humor, ami megkoronázza a rossz fiús hatást.

"Öcsi, a világ tele van azzal, amit te 'rossznak' nevezel. Miért nem lazítasz és csatlakozol a győztes oldalhoz? Az sokkal mulatságosabb, biztosíthatlak!"

" Nem látogatóba jöttél Damon... Időközönként felbukkansz. Eszembe juttatod, hogy ez nem az én házam, hogy te csak lehetővé teszed számomra, hogy itt lakhassak, megengeded nekem hogy éljek.
- Valakinek le kell vágnia a füvet."

Ki ne szeretné a vonzó, sötétebb aurájú pasikat, aki ráadásul a saját szabályai szerint él?

"- Azt akarod, hogy elkapjanak, Damon?
Damon ajkai mosolyra húzódtak, miközben lehúzott a narancsról egy darab héjat.
-Engem soha nem kapnak el, kisöcsém - válaszolta."

Vannak más módon vonzó tulajdonságai is, mint például a kitartás. Annak ellenére, hogy a lány, akit szeret elutasította, ő nem adta fel a reményt, ami jelzi, hogy az érzései komolyak és mingathatatlanok.

Mondd, hogy bátor vagyok,
Mondd, hogy rossz vagyok,
Mondd, hogy a hiúságod... én hiúbb vagyok,
De Te, Erünnisz tedd hozzá,
Hogy megcsókoltam Elenát!

Damont vagy szereted vagy imádod. Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szeretné őt, vagy ne rajongana érte. Persze néha már túlzásokba is esnek, de elég sokan örülnének, ha ezt a versenyt megnyerné. Szerintem megérdemli, mert hiába tűnik keménynek, hiába kelti azt a látszatot, hogy őt semmi sem érdekli, és teljesen elfelejtette emberi mivoltát – ez nem igaz. A kemény külső érző szívet takar. Ugyanúgy tud szeretni, aggódni, félteni és gondoskodni, mint bárki más, csak ezt jól leplezi.

"Úgy látta, csak egy pillanatra, mintha csillagok lennének a sötét szempárban. Majd megérzett Damonben valamit... valamiféle érzelmi kavargást, amiben vágyakozás, zavar,félelem és düh bugyborékolt."

Szavazz Damonre!

Jace

Innen ismerheted: Cassandra Clare: A végzet ereklyéi
Először feltűnt: Csontváros

Természetfeletti státusza:
 Árnyvadász 

Kampányának vezére: Zsani Akiknek élmény az olvasás & 
Secret Dream Time

Jace nem mindennapi, hiszen ő egy ÁrnyvadászFiatal kora ellenére, olyan tudás és erő lakozik benne, amit sokan megirigyelhetnének. Ellenfelei számára talán megtévesztő lehet kissé csontos arca, szálkásan izmos termete, de ez teszi igazi vadásszá.
Nők sokaságát képes levenni a lábukról, mélyreható zöld tekintetével, aranyszőke fürtjeivel és a testét borító fekete rúnák segítségével.

"És természetes szőke vagyok. Csak hogy tisztázzuk"

Kissé makacs természet, leginkább magára hallgat, de ki az, aki ellent tudna állni egy határozott, akaraterős pasinak? Megközelíthetetlensége, szarkasztikus humora csak még ellenállhatatlanabbá teszi. Hisz ki ne akarna meghódítani egy elérhetetlen prédát?

*Jace elveszi a laptopot a lányoktól*

Zsaniék feladata lenne korteskedni mellettem, de mivel olyan nagyon elfogultak velem szemben (halkan megjegyzem azért, mert teljesen belém szerettek). Ezért, ha nem bánjátok én magam mutatkoznék be nektek és vágjunk is bele.

New Yorkban élek. Szőke hajú, borostyán szemű, helyes 17 éves srác vagyok, akiért - legyünk őszinték - bomlanak a nők. Árnyvadász vagyok. Azaz félig ember, félig angyal. Minden szerénység nélkül mondhatom, hogy én vagyok a legjobb, legtehetségesebb Árnyvadász. A feladatom, hogy minél több démontól szabadítsam meg a világot, és igyekszem rendet tartani az Alvilágiak között, ugyanis a Szövetség, és békesség nagyon törékeny dolog, amit fenn kell tartanunk.

Vakmerő vagyok és szinte éhezem a veszélyt. Van, hogy keresem a bajt, de van, hogy ő talál meg engem. Különösen azóta, hogy egy vörös hajú, pici, makacs vihar megpróbálja lebontani a falakat, melyeket magam köré építettem. Próbálom távol tartani magam mindenkitől, és minden érzéstől. Van, aki szexinek tartja gorombaságomat, s van, akit az őrültben kergetek vele. Művészire fejlesztettem a cinizmusomat, és mások bosszantását. 

Sokáig éltem abban a tudatban, hogy a szeretet gyengeség, ami elpusztít. De mikor ez a lány belépett az életembe, jöttem rá, hogy bár lehet gyengeség, de egyben erő is, mert van kiért küzdeni. Végig hitt bennem, pedig nem tudom hányszor bántottam meg, s sosem szűnt meg szeretni, akár szabad volt, akár nem. Az egész életünk egy káosz, és fogalmam sincs ki vagy mi vagyok. És itt van Ő, aki iránt olyat érzek, mint még soha, akiért ha kell, meghalnék.

Az eddigi szavazatokat köszönöm, amit Zsani szerint nem csak a két szép szememért, és a féloldalas mosolyomért kaptam.

*a lányok visszaveszik a gépet*
Bár ez most nem biztos, hogy látszik, de mindezek mellett a szíve legmélyén egy igazán érző lélek lakozik, aki sok mindent átélt már, és talán ezek az események kovácsolták olyanná, amilyen lett. Ám a sok negatív ráhatás épp az ellenkezőjét érte el nála. Jace egy igazi harcos, aki tűzön-vízen átgázol a szeretteiért és az elképzeléseiért.

Csajok! Itt az ideje, hogy Jace-t oda juttassuk ahová való! 
Az első helyre!!!!!!
Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le egy fordulóban!Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!

2 megjegyzés: