Szavazás eredmények és szabályok

Fontos!! 

Először is szeretném elmondani mindenkinek, hogy miért változott a szavazási rendszer
1.) Így könnyebb és gyorsabb lesz a végén a szavazatok megszámlálása.
2.) Jobban lehet szűrni azokat, akik -ne adj isten- csúnyán játszanának ;P

Szavazás és részeredmények:

Kezdjük a legfontosabb dologgal. A szavazó ládikát ki lehet játszani. Mindent ki lehet játszani (kivéve, ha azt egy über szuper programozó - aki nekem éppenséggel nem volt elérhető, programozta). Viszont ennek nyoma marad. Többféleképpen is, több helyen is. A bírák az összesítésnél látják ezt a nyomot és így sikeresen tudják szűrni azokat, akik egynél többször adják le a szavazatokat.  Attól, hogy a szavazó rendszer megváltozott a szabályok még mindig élnek. 

EGY EMBER CSAK EGYSZER ADHATJA LE A SZAVAZATÁT EGY PÁRBAJON BELÜL! 
A többször leadott szavazatokat töröljük!

Sajnos van, aki ezt még mindig nem képes feldolgozni. Ez ahhoz vezet, hogy ötvenszer nyomogatja a szavazó gombot, és ha tudja , hogy kell kijátszani, akkor a ládikánk be is veszi a szavazatát. Viszont, mivel mi ezt az adminban látjuk, és a végén törölni fogjuk, így szavazás közben ti hamis eredményeket láttok. 

Jöhet a jogos kérdés, hogy miért hagytuk akkor, hogy lássátok az eredményeket, ha amúgy is félrevezető? 
Ez a rendszer egy teszt volt. Látni akartuk, hogy működik. Hát láttuk... :) Nem fogjuk most ennek ellenére kikapcsolni, hogy ne lássátok az "állást", de szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy NEM VALÓS állást láttok. Lehet, hogy csak pár szavazattal, lehet hogy 500-al tér el, a lényeg, hogy ne tévesszen meg benneteket. Tudjuk, hogy már megtörtént (néha mi is meglepődtünk), de le kellet tesztelnünk. Ez viszont a szavazás végén ki fog alakulni, és semmiképpen sem lesz unfair eredmény. 

A másik fontos dolog:

Gyerekek, vegyétek figyelembe, hogy ez egy játék és nem vérre megy. Mindenkinek más az "álompasi" így hiába szidjátok a másikét, azzal csak parazsat csináltok. Meggyőzni úgysem fogjátok tudni, hogy ne a választottjára szavazzon, hanem a tiétekre. Azok pedig, akik azt kommentelik, hogy "Ki ez az XY?" "Honnan jött ez??" Azok legyenek szívesek elolvasni a kampány szövegeket, mindenhol ott a válasz. Ez a játék szórakozásnak indult és szeretnénk, ha az is maradna. Így szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ne szidja a másik szavazót/karaktert/könyvet/írót, és a játék szervezőit, segítőit sem. Közvetve vagy közvetlenül is, de mindenki munkát időt és pénzt is ölt abba, hogy ez a játék létrejöhessen. Külföldön évek óta tart, nekik is vannak problémáik, mindig is lesznek, de itthon ez az első évünk és nem voltunk felkészülve teljesen, hogy mennyire fog elfajulni vagy elterjedni. Most, hogy kaptunk egy kis belátást a színfalak mögé igyekszünk a következőre megerősíteni falainkat, jobban megszervezni, de ehhez az is kell, hogy Ti, szavazók valóban játékként kezeljétek. Az ajándékok is arra szolgálnak, hogy megköszönjük nektek, hogy szavaztok, olvassátok a blogokat. Tudjuk, hogy a nyeremények nem mindenkit érdekelnek, de mi szerettük volna kimutatni, hogy hálásak vagyunk és örülünk, hogy nemfeleslegesen motyóztunk a játékon. 

Sajnáljuk azokat és elnézést kérünk, akiket ez a játék valamilyen módon megsértett. Nem ez volt a szándék és most sem az. Nem tudunk minden rajongót a hálón kordában tartani és őszintén szólva nem is szeretnénk. Ideje lenne megérteni a játék fogalmát és játszani, nem harcolni. Persze a tisztességes versenyzést mi is szeretjük. ;)

No, ennyi volt mára a Közcélú hirdetés.Irány vissza a szavazógombokhoz, legalábbis annak, aki még nem szavazott, aki már igen, az pedig toborozzon!

1 megjegyzés:

  1. Teljesen jogos észrevételek, amikkel egyetértek. :)

    Amúgy csak most olvastam végig az egész Könyves pasik párbajos dolgokat, és rábukkantam, hogy nyerni is lehet.. ^^" legközelebb előbb olvasok. :)

    Köszönöm ezt a remek játékot, én jól érzem magam, hogy a kedvenceink összecsapnak - és ugyan okoz fejtörést, hogy amikor két kedvenc összekerül, de ez egy játék. :) Jól szórakozom, és örömmel tölt el ez a kis kikapcsolódás. :) És annak is örülök, hogy a szavazóknak lehetősége van nyerni is - rendes Tőletek, hogy nem hagyjátok, hogy csak úgy a semmibe szavazzunk; és kisebb ajándékokkal leptek meg Minket! :))

    Remélem többször tervezitek majd ezt a kis párbajt. :))

    VálaszTörlés