Könyves álompasik párbaja 2012 - A bajnok

Tisztelt egybegyűltek!

Azért gyűltünk ma itt össze, hogy tanúi lehessünk eme két ifjú egybekelésének. 
Őhmm... MIVAN??  Ki hackelte meg a bejegyzést??
Ne meneküljön senki, jó helyen jártok. Valójában azért vagyunk itt, hogy megtudjuk végre ki lett 2012 Könyves álompasija. 

Egy izzasztó, körömcsipkedősen izgalmas döntő után itt az idő, hogy feltegyük azt a nem létező koronát arra a nem létező pasira, akiért sokan a világ végére, s annál is tovább elmennének. Nem, nem Jack Sparrow-ra gondolok, habár... HESS!! 

Na szóval, jöhet a pezsgő, a konfetti a hajnalig tartó bulizás, mert egy kemény hónap után elérkeztünk a játék végéhez... Nem is húzom tovább a szót, csak egy kicsit...


Ez egy olyan döntő csata volt, melyre sok mindenki számított. És a fiatal, ám bátor ember fiú legitározta a két -néha négy- lábon járó fenevadat a színről.
Bizony, a Szent Johanna gimi legmenőbb pasija, Leiner Laura által megformázott Cortez, becses nevén Antai-Kelemen Ádám kíméletlenül küzdött a két lábon járó enigma; Barrons ellen, hogy elnyerje a 2012-es Könyves álompasi címet.
Barrons vs Cortez 
492             578



Ha még nem olvastál Cortezről, hát itt a remek alkalom. Az első rész a sorozatban: A Szent Johanna gimi 1. – Kezdet.

És ha még nem olvastál Barronsról, A Karen Marie Moning által írt Tündérkrónikák c. sorozatban összefuthatsz fele. Megéri, hidd el ;)

És most a köszönetnyilvánítás. 
Ez a kedvenc játékom mióta külföldi könyves blogokat olvasok, mert az olvasók is fontos részei és aktívan részt vesznek. A külföldi kollégák már pár éve tartják ezt a hagyományt. Szerintem még a segítő bloggereim nevében is kijelenthetem, hogy nagyon örülünk annak, hogy az első próbálkozásunk ekkora siker volt. Szavazatok ezreit kaptuk, a blogok látogatottsága nőtt, az olvasók új olvasni valót találhattak, ha megtetszett nekik egy karakter, vagy elkapta őket az újra olvasási láz. Ugyan voltak némi viszályok, de hol nincsenek, ahol a verseny szó szerepet játszik? Tessék csak megnézni  a focidrukkereket... :) 


Szóval vissza a köszönetnyilvánításhoz. Nem fogom megköszönni anyunak és a szomszédnak, no para. :)


Kezdjük az elején... a játék kiötléséért jár egy nagy köszönet Greylupusnak és Kellynek. Mindkettőtöknek köszönöm az ötleteket és a segítséget. A játék nem jöhetett volna létre a segítő bloggereim illetve blogtalan krampuszaim (felsorolni nem tudnálak titeket most így hajnali 3kor ráadásul fejből, de tudjátok kik vagytok és imádlak benneteket!!!) nélkül: 
Kelly olvas | Gretty szerint a világ | FFG Book | Magnolia | Kristina blogja | Limo könyvvilága | Javíthatatlan világa | MFKata gondolatai | Akiknek élmény az olvasás | Roni olvas | Lylia Bloom | Zenka szerint a könyvek | Sivatagirózsakönyv | Forró csoki és jó könyv | Wee blogja | Nem harap a... | Secret Dream Time | Elhaym blogja | Petra @ Amik érdekelnek
Nagy köszönet jár még azoknak, akik felajánlottak nyereményeket. A nyeremények listáját ITT tekinthetitek meg. Ha már a nyereményekről van szó, a héten kisorsolunk minden nyertest, úgyhogy érdemes továbbra is figyelni minket. 


És a legeslegnagyobb köszönet NEKTEK, olvasóknak jár, akik szavaztatok és értelmet adtatok a sok munkának, ami a játék mögött zajlott.

Oké, hazudtam... a legeslegnagyobb köszönet az íróknak jár, akik ilyen fantasztikus karaktereket hoztak létre, legyen az ember, vámpír, Loki vagy Hulk, fiatal vagy öreg. Ők a mi igazi hőseink.

Sokan kérdeztétek, hogy fogunk-e női kategóriában is szervezni ilyen játékot. A válasz: talán. Tervezzük, ha meg is tudjuk valósítani és megvitattuk, arról a közeljövőben értesítünk benneteket. 





15 megjegyzés:

  1. Köszi a szervezést :), és el fogom olvasni a Szent Johannát, sőt, megvettem a Karó és sírhantot? ( fogalmam sincs melyik a kezdő kötet, na azt... :D)

    VálaszTörlés
  2. Hű, egy élmény volt! Én nagyon élveztem a kampányolást, noha most sajnos nem a kedvencem nyert, a játék szuper volt. Nagy köszönet Andie-nek a szervezésért és áldozatos éjszakai szavazatszámláló munkájáért. Jövőre ugyanitt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem a kedvencem nyert (BONES!), de a másik kedvencem be sem jutott :D Én is élveztem. :))

      Törlés
  3. Köszi az ötletért és a megvalósításért és főleg azért, hogy megengedtétek, hogy részt vegyek benne! :)
    Jó buli volt néha egymás vérét szívni, gitárral kilökni egymást az ablakból, vagy az nem is így volt??
    És OMG egy hónapig tartott? Wow, hát ráncokkal gazdagodtunk biztosan, de főleg nevetőráncokkal, és azt köszönöm szépen! :)
    Most jön a neheze, nyerni szeretnéééék! :D :D :D

    U.I.: Köszi még egyszer, jövőre remélem, ugyan itt! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őőőőőőőőőő :D Azt hiszem az nem úgy történt, maximum a mi képzeletünkben ;)) Bizony ám, 1 kerek hónap. :)

      Sok sikert a nyeréshez!! :)

      Törlés
  4. Köszönöm, hogy a részese lehettem, nagyon tetszett! A következőnél is számíthatsz rám :)
    Lylia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, majd felkeresek mindenkit a következővel kapcsolatban. :))

      Törlés
  5. Én is köszönöm, hogy részese lehettem az első ilyen jellegű mókának:). Hogy ötletelhettem veled, hogy éjszaka szortírozhattuk a néha össze-vissza szavazatokat, jelölteket, hogy együtt nevethettünk a sok bejegyzésen és minden egyeben.

    Ha lesz még ilyen, akkor természetesen melletted leszek újra:)
    Lupi (alias Greylupus

    VálaszTörlés
  6. Gratula Cortez!!! Tudtam,hogy ő nyeri !!!!!!!!!!!! :):):)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm, hogy részt vehettem egy ekkora mókában! Remek játék volt, rengeteg izgalommal, kampányolással. Hihetetlen volt, és lenyűgöző, ahogy ekkora csoportok mozdultak meg.
    Köszönjük a szervezést! :) Remélem, lesz még ilyen játék ;)

    VálaszTörlés
  8. Ugy örülök, hogy CORTEZ nyert!!!:)):D

    VálaszTörlés
  9. Én is örülök hogy Cortez nyert!!!:) Nagyon élveztem a játékot! Ha lesz még biztosan részt veszek benne:)

    VálaszTörlés
  10. Cortez <3 Megérdemli <3

    VálaszTörlés
  11. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de jóóóó! Imádom Corteeeezt! <3 <3

    VálaszTörlés