Könyves álompasik párbaja 2012 - 5. Forduló végeredménye és a döntősök


Napokig tartó, erős kampányolás és pattanásig feszült hangulatú párbajok után végre elérkeztünk a legizgalmasabb részhez. Hölgyeim és uraim, fiúk és lányok és macskák (különösen a kampányoló fajta), nagy örömmel jelentem be, hogy megvan a két finalista, az a két pasi, akik ízekre szedték eddigi ellenfeleiket, átgázoltak mindenen és mindenkin, hogy a végső küzdelemben megmutassák, hogy ők érdemlik meg a 2012 Könyves álompasija címet.

most biztosan így csináltok :P
Mielőtt azonban elárulnánk ki is ez a két jóvágású úriember (Cöhh...), had mondjuk el egy-két információt a szavazással kapcsolatban. 

most pedig így...
Szóval...

Mint azt már említettük egy korábbi bejegyzésbena szavazási rendszer azért változott meg, mert a) Így könnyebb és gyorsabb lesz a végén a szavazatok megszámlálása és b) Jobban lehet szűrni azokat, akik -ne adj isten- csúnyán játszanának ;P

A szavazó ládikát ki lehet játszani. Mindent ki lehet játszani (kivéve, ha azt egy über szuper programozó - aki nekem éppenséggel nem volt elérhető, programozta). Viszont ennek nyoma marad. Többféleképpen is, több helyen is. A bírák az összesítésnél látják ezt a nyomot és így sikeresen tudják szűrni azokat, akik egynél többször adják le a szavazatokat. Attól, hogy a szavazó rendszer megváltozott a szabályok még mindig élnek. Ha többször szavaztok azzal a kedvencetek alatt vágjátok a fát, mert így elvész az az egy szavazata is, ami szabályosan megilletné. Ez még a kevés szabálytalan szavazatnál ez végzetes hiba lehet. Lehet annyira szoros a párbaj, hogy pont az az X szavazat hiányozna, ahhoz hogy megnyerje a karakter, amiket a szabálytalanságokkal elvesztett. Szóval óvatosan bánjatok a szavazó gombokkal. Sajnos ebben a fordulóban is sokat veszített mind a négy karakter.

A másik fontos dolog:

Gyerekek, vegyétek figyelembe, hogy ez egy játék és nem vérre megy. Mindenkinek más az "álompasi" így hiába szidjátok a másikét, azzal csak parazsat csináltok. Meggyőzni úgysem fogjátok tudni, hogy ne a választottjára szavazzon, hanem a tiétekre. Azok pedig, akik azt kommentelik, hogy "Ki ez az XY?" "Honnan jött ez??" Azok legyenek szívesek elolvasni a kampány szövegeket, mindenhol ott a válasz. Ez a játék szórakozásnak indult és szeretnénk, ha az is maradna. Így szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy ne szidja a másik szavazót/karaktert/könyvet/írót, és a játék szervezőit, segítőit sem.

Na jó, elég a fecsegésből, nem dorgállak tovább titeket. Jöjjenek az 5. forduló eredményei!

A párbaj eredmények a következők:

Bones Vs Barrons
435           481

Cortez Vs Damon
1588        1107

Virág nyelven ez annyit tesz, hogy a két finalista:

Barrons és Cortez


A Döntő párbaj szavazását július 20-án, valamikor a nap folyamán tesszük közzé és Július 23-án 23:59-kor lezárjuk!!


A (hardmadik) Carly Phillips: Forró szerelem (köszönet érte a Victoria kiadó-nak) nyertese ebben a fordulóban:


K. Violetta
A szerencsést e-mailben értesítettük és 48 órája van, hogy válaszoljon mielőtt új nyertest sorsolunk.

Viszont, mivel a legutóbbi nyertestől szintén csak nem kaptunk választ 2 napon belül, így az előző fordulóban megnyerhető példányt újra kisorsoltuk, a nyertes pedig:


H. Ágnes
A szerencsést e-mailben értesítettük és 48 órája van, hogy válaszoljon mielőtt új nyertest sorsolunk.


Nézzetek vissza később, hogy szavazhassatok a két finalistára! ;)


6 megjegyzés:

  1. EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!♥♥
    #Team C.♥

    VálaszTörlés
  2. váááááá de kát :'(

    VálaszTörlés
  3. jujdejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira tudtaaam !!!!!!!!!!! :):):):):)))

    VálaszTörlés
  4. Ne neeeeeee. Óóóóóóóóóóó. Miért? :'( :'( Kááár.

    VálaszTörlés
  5. Az összes kedvencem kiesett :(

    VálaszTörlés