Könyves álompasik párbaja 2012 - 5. Forduló: Cortez vs Damon

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 4 legkedveltebb férfi karaktert. A tini szívtiprók készen állnak, hogy át vegyék a stafétabotot, de a "vén" kujonok megmutatják, hogy a katona mindig katona marad!

Az 5. Forduló első párbajában a Szent Johanna gimi legmenőbb diákja, aki nem mellesleg állati jóképű, pöpecül gördeszkázik, a híres neves Cortez csap össze Mystic Falls rossz fiújával, a kegyetlen, arrogáns, hazug, kiszámíthatatlan és erkölcstelen, szarkazmusból jelesre vizsgázott csábítóval, Damon Salvatore-val!

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? A bejegyzés végén találjátok a szavazólapot és a linkeket a többi párbajhoz. A szavazásokat Július 19-én 23:59-kor lezárjuk!!! 


 Cortez

Innen ismerheted: Leiner Laura - A Szent Johanna gimi sorozat

Természetfeletti státusza: 100% Ember

Kampányának vezére: Petra @ Amik érdekelnek & Évi


Ha gondosan kócosra beállított barna hajú, kék szemű 18 év körüli pasit látsz, zenét hallgatva, Buda utcáit róva esetleg pilóta napszemüveg mögé rejtőzve, kapucnis pólóban és deszkás cipőben, már gyanakodj! Ha pedig gördeszka vagy egy gitár van nála, állítsd meg! Biztos lehetsz benne, hogy Cortez az!

Igen, ő a suli legmenőbb diákja, eszméletlen laza, a legújabb divat szerint öltözködik, sportol és zenél, egy liter cola felhörpintése után is képes elaludni, ha ledobnánk a világ bármelyik pontján megértetné magát, de nem ezek a legvonzóbb tulajdonságai. A kreativitásában rejlik a varázsa és persze a megbúvó mosolyaiban. A zene- és rajztehetségét fegyverként használva fejezi ki érzéseit, elképzeléseit, gondolatait, és próbálja tudatni ezeket a sorozat gyanútlan főhősnőjével. Éretten kezeli a legkomolyabb helyzeteket is, ugyanakkor lappang benne egy rész valódi gimnazista, a humorában, a vak szerelmében, a sokszor bekacsintó ’nem érdekel mi van’ hozzáállásában.

~ I'll send a letter to that girl
Asking her to by my own
But my pen is writing wrong

So I'll say it in a song ~ 


~ Levelet fogok küldeni annak a lánynak,
Hogy megkérjem, legyen az enyém,

De a tollam rosszul ír,
Szóval dalban mondom el. ~ 

(Green Day- Dry Ice)


És ezek után kell még egy indok, hogy miért szavazz először rá és ne a többi versenyző valamelyikére? Ki vágyhat többre annál, hogy a szeretett pasi az életé kockáztatva, egy emeleti ablakba kiállva valljon szerelmet?

~ I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now ~

~Nem hiszem, hogy bárki úgy érezne
veled kapcsolatban, mint én. ~

(Oasis – Wonderwall)

Mert Cortez az egyetlen, mai, valós világban élő, ízig-vérig ember pasi a mezőnyben. Aki ha előveszi romantikus oldalát, teljes mértékig ellenállhatatlan.





Damon


Innen ismerheted: Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók
Először feltűnt: Ébredés

Természetfeletti státusza:
 Vámpír

Kampányának vezére: 
Limo @ Limo könyvvilága

Damon az a pasi, aki sokaknak tetszik. „Kegyetlenül” helyes egyén: magas arccsont, vékony, egyenes száj. Sápadt arcszínéhez társul az ébenfekete haj és szempár.

Testvérével, Stefannal egy emberbe szerettek bele: Kathrine-be. Mindkét fivérrel jó kapcsolatot ápolt, vért cserélt velük, majd beállította a saját öngyilkosságát, ami a fivérek közti ellentétekhez vezettek. Szíven szúrták egymást.

Damon vámpírrá változott.

"Tudod amikor rád nézek magamat látom, egy kevésbé lelkes, kevésbé intelligens verzióban"

Leginkább mindig is arrogáns, én központú, tuskó és büszke volt, ami csak felerősödött miután vámpír lett. Ezekkel természetesen együtt jár a szarkasztikus humor, ami megkoronázza a rossz fiús hatást.

"Öcsi, a világ tele van azzal, amit te 'rossznak' nevezel. Miért nem lazítasz és csatlakozol a győztes oldalhoz? Az sokkal mulatságosabb, biztosíthatlak!"

" Nem látogatóba jöttél Damon... Időközönként felbukkansz. Eszembe juttatod, hogy ez nem az én házam, hogy te csak lehetővé teszed számomra, hogy itt lakhassak, megengeded nekem hogy éljek.
- Valakinek le kell vágnia a füvet."

Ki ne szeretné a vonzó, sötétebb aurájú pasikat, aki ráadásul a saját szabályai szerint él?

"- Azt akarod, hogy elkapjanak, Damon?
Damon ajkai mosolyra húzódtak, miközben lehúzott a narancsról egy darab héjat.
-Engem soha nem kapnak el, kisöcsém - válaszolta."

Vannak más módon vonzó tulajdonságai is, mint például a kitartás. Annak ellenére, hogy a lány, akit szeret elutasította, ő nem adta fel a reményt, ami jelzi, hogy az érzései komolyak és mingathatatlanok.

Mondd, hogy bátor vagyok,
Mondd, hogy rossz vagyok,
Mondd, hogy a hiúságod... én hiúbb vagyok,
De Te, Erünnisz tedd hozzá,
Hogy megcsókoltam Elenát!

Damont vagy szereted vagy imádod. Olyan emberrel még nem találkoztam, aki ne szeretné őt, vagy ne rajongana érte. Persze néha már túlzásokba is esnek, de elég sokan örülnének, ha ezt a versenyt megnyerné. Szerintem megérdemli, mert hiába tűnik keménynek, hiába kelti azt a látszatot, hogy őt semmi sem érdekli, és teljesen elfelejtette emberi mivoltát – ez nem igaz. A kemény külső érző szívet takar. Ugyanúgy tud szeretni, aggódni, félteni és gondoskodni, mint bárki más, csak ezt jól leplezi.

"Úgy látta, csak egy pillanatra, mintha csillagok lennének a sötét szempárban. Majd megérzett Damonben valamit... valamiféle érzelmi kavargást, amiben vágyakozás, zavar,félelem és düh bugyborékolt."

Szavazz Damonre!


Szavazz, hogy megtudjuk ki az álompasi, majd töltsd ki a szavazás alatt lévő rafflecoptert, hogy esélyes legyél az ajándékok megnyerésére! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le egy fordulóban!





A rafflecopter kitöltése kötelező azoknak, akik a nyeremények sorsolásában részt akarnak venni!

a Rafflecopter giveaway


Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:


Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!


195 megjegyzés:

  1. <3 Cortez forever*-* <3

    VálaszTörlés
  2. Corteeeeez♥♥*-----* egyértelmű.;$♥

    VálaszTörlés
  3. Bárki bármit mondd ÖRÖKKÉ DAMON LESZ AZ ÁLOMPASI. FILMBEN,KÖNYVBEN ÉS AZ ÉLETBEN IS. Persze vannak rajta kívül még jók,de ő a legjobb.
    DAMOOOOOOOOOOOOOOON. ♥♥*-**-*♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kissé parás ha az álom pasi egy kitalált személy aki ráadásul vámpír. ;)

      Törlés
    2. egyetértek!! egyébként nekem a könyv nem tetszett én a sorozat miatt szavaztam Damonre ott ő a legeslegjobb ááá a kék szemei és a mosolya :) <3<3

      Törlés
    3. sorozat miatt?!:D tudod, az oldal címe: könyvek háborúja. könyvek, nem sorozatok.:DD szóval most a könyvbéli Damont kellett volna nézni, nem a sorozatbélit.:)))
      C.♥

      Törlés
    4. Egyetértek!!!

      Törlés
  4. Damon:) Az előzőben csak azért volt Cortez , mert Edward volt az ellenfele.Most Hajrá DAMON!!!!!!:DDD

    VálaszTörlés
  5. Igazságtalan verseny regisztráció nélkül,20 perce még Cortez vezetett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenki csak egyszer szavazhat tehát nem hiszem hogy annyira igazságtalan lenne :)

      Törlés
  6. Cortez <3 LUUUUVVV SZJGGG

    VálaszTörlés
  7. 20 perce még Cortez vezetett,hogy lehet ez a fordulat?Szabotázs.

    VálaszTörlés
  8. DAMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  9. Cortez ó pasi meg minden de Damon meghalt Elenáért Cortez mit csinált eddig Reniért? Behangolta a gitárját? meg röhögött!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan! XD

      Törlés
    2. Látszik nem olvastad még a szent Johannát!!;)))

      Törlés
    3. Hogy mit csinált? Mondjuk kiállt az ablakba, kockáztatva ezzel az életét( vagy a kirúgást) és szerelmet vallott Reninek az egész iskola előtt! ;)) Meg megmentette az életét, amikor berobbant mellette az üvegablak. ;) De Cortez is meghalna Reniért ha erre lenne szükség, de tudod eddig nem volt. Merthogy ez a könyv hétköznapi emberekről szól, hangsúlyozom EMBEREKRŐL szól, akik nem szívnak vért, nem öldökölnek, hanem "csak" egyszerű emberek. Szóval ne ítélkezz, ha nem olvastad a könyvet, csak azért, mert annyira szereted Damont. Hozzátenném, hogy én is szeretem, de ebben a párbajban esélye sincs. Tehát akármi is lesz a végeredmény, egyértelmű, hogy CORTEZ AZ ÁLOMPASI! ;) ♥♥♥♥

      Törlés
    4. egyetértek. és amúgy meg ahhoz, hogy valaki megmutassa mennyire szereti a másikat, ahhoz nem kell meghalnia érte. lehet kevésbé drámai megoldást is találni.;)
      TEAM SzJG.♥

      Törlés
    5. Jól mondjátok :) Hajrá Cortez <3

      Törlés
  10. Cortezzzz 4-ever!!!!<3Damon a nyomába se ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogynem! Sőt! Damon túl is szárnyalja cortezt vagy kit.
      TEAM DAMON. <3

      Törlés
    2. A hozzászólónak van igaza!!!

      Törlés
    3. Akármit is mondthat bárki, akk is Cortez <3

      Törlés
  11. Damooon. Cortez hozzá képest egy senki. Damoooooooooooooooon 4ever. <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  13. Szavazzon mindenki Cortezre légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!Figyelem C. fanok!Damon vezet!

    VálaszTörlés
  14. Még jó,hogy Damon vezet. Mivel ő a jobb. :) Cortez hát...őőő...khm...hogy is mondjam szépen. Nem olyan jó.

    VálaszTörlés
  15. DAMOOOOOOOOOOOOOON <3 <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  16. DAMON!!!♥♥♥

    VálaszTörlés
  17. Hogy is mondjam szépen..?Damon egy...inább nem mondok semmit.na de valaki D-t szereti van aki meg C-t am meg még 3 napunk van kiegyenlítésre Huzzunk bele Cortez fanok!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  18. Azt se tudom ki az a Cortez. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Damon forever!! :$ <3<3<3 *-*

    VálaszTörlés
  19. Ígyígy! Damon foreveeeer. *.* Én sem tom h ki az a Cortez bár nem is érdekel. Damon úgyis 100000000000000000...x jobb .Damoooooon fanok hajrááááááááááááááááááá

    VálaszTörlés
  20. Dammmmmmmmmmmmmmmon <3 <3 <3 <3 A Damon fanok MINDIG többen lesznek mint a cortez fanok.

    VálaszTörlés
  21. Imádom Cortezt, de ezt most Damonnek kell adnom. HAJRÁ DAMON!!!

    VálaszTörlés
  22. Ugyan, ha már ITT SZAVAZTOK, akkor csak KATTINTSATOK a másik párbajnál is, és ott *BONES* neve a tökéletes választás! :) :) :) Komolyan, csak pár perc az egész! :)

    VálaszTörlés
  23. hehe, BARRONSRA is lehet ám szavazni! én is szavaztam itt is! nem árulom el kire ;)

    VálaszTörlés
  24. DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON. *-* ♥ Amúgy valaki mondja már el,hogy ki az a másik? Soha nem hallottam róla. Bár nem is nagyon szándékozom róla többet tudni. Hajráááááááá DAMOOOOOOOON. DAMON FANOK SZAVAZZATOK.

    VálaszTörlés
  25. Én mindkettőt szeretem mert az eggyik a kedvenc könyvem szereplője a másik meg a kedvenc sorozatomé...De mindegy...Hajrá Damon, mert ő mindent megtett a szerelméért mig Cortez gitározik meg stb....És Corteztnek nincs is olyan szép szeme, mint Damonnek..*-* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De itt most nem a filmes karakterről van szó, hanem KÖNYVES. Így tekintsünk el Iantől és az átható szemeitől. :)

      Törlés
    2. Ömmm.Nem mindegy milyen szeme van?!:oooÉs ez a kedvenc KÖNYVED."Könyvek háborúja" nem?!C. kiállt az ablakba, kockáztatva, hogy kirúgják...kitört az ablak, de Renit félre húzta C., hogy ne essen baja....Te tudod ezt hiszen olvastad....Igaz nem halt meg Reniért..., de megtenné!!!!Szóval.Legközelebb gondold meg kire szavazol...
      I ♥ C.

      Törlés
  26. Cortez valami kisfiú. :'D
    Hajrá DAMON!!!! *-*<3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még jó, hogy nem 145 éves.:'d(most nem azért...)

      Törlés
    2. ha a könyvet nézzük Damon vagy 400 valahány éves!!!

      Törlés
  27. Én csak sajnállak titeket h nem ismeritek Cortezt:D Ő az ász!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  28. Cortez? Soha. Én örülök,hogy nem ismerem. Boldogabb vagyok így. Damon,na ő az ász. Cortez még a nyomába se ér. Fényévekkel le van maradva szegény fiú.

    VálaszTörlés
  29. Szerintem nem kéne ebből elvi kérdést csinálni. Valaki Cortezt szereti valaki Damont. Én speciel mindkettőt. Ettől még a másik karakter nem pocsék vagy rossz. Mindenki ízlését tiszteletben kellene tartani. Az egyik karakter (Cortez) még tinédzser, eképpen kialakulatlan a személyisége, Damon meg már vagy 145 éves szóval az érettebb korosztályt célozza. Kinek a pap kinek a papné ugyebár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre egy normális komment! teljesen egyetértek veled, én is mindkettőt szeretem,nehéz is volt a választás. Mindkettő szerethető karakter és ne fikázzátok a másikat azért,mert most pont ő nem Cortezt vagy Damont szereti. Mások vagyunk mindannyian.

      Törlés
  30. Damooon*-* ♥♥♥

    VálaszTörlés
  31. Anaria Matthews!Eggyetértek veled!

    VálaszTörlés
  32. CORTEZZZ !!!!! Méghogy csak gitártozot..chh..én nem akarok veszekedni, de Cortez kiállt az ablakba egy több emeletes iskolában és szerelmet vallott mindenki elött Reninek. És még azért is ő , mert ez a sztori előfordulhat, de egy " vámpirral"" nem éppen, neki hogyismondjam nem volt nagyobb tett mivel élt már vagy 145 évet....TEAM Cortez!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, igaz!Gitározott...Kikérem magamnak.-.-Annyi mindent megkockáztatott...:)))

      Törlés
  33. Mindketőt szeretem de ezt most Cortez kapja, de csak azért mert vesztesre áll

    VálaszTörlés
  34. Szerintem kár volt nyílttá tenni a szavazást, olaj a tűzre :S

    VálaszTörlés
  35. Én is csak azt tudom írni,hogy kiàllt Cortez az ablakba,és szerelmet vallot annak ellenére,hogy ki is rúghatjàk. És Reniért még megtette azt is,hogy dilidokihoz jàrt fél évig. NË FELEJTSÉTEK EL,hogy ilyen pasi a mai vilàgban nem sok van. Vàmpír? Pf.. Vàmpír meg egyàltalàn!! Az egy KITALÀLT DOLOG. Hozzàtenném még azt is,hogy Cortez is az,de neki csak a NEVE. Mert kedves Laura írónőnk írhatta az ő gimis idejiről is a könyvet. Ja,és persze. : IMÀDOM A KÖNYVET!! : ) CORTEEEZ!! <3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Damon túl sok mindent tett meg Elenáért, úgyhogy amit ez a Cortez csinált, hogy kiállt az ablakba, Damonéihez semmi :) bár nem olvastam a SZJG-t, gondolom te meg nem olvastad a VD-t. és így véleményt nyilvánítani nehéz. szóval ne szóld le Damon, és én sem szólom le Cortezt

      Törlés
    2. Kedves Eszter!
      Leiner Laura nem egyszer megemlítette, hogy mindegyik karakter csak a képzelete szüleménye, egyikük sem valódi emberről lett mintázva. A másik pedig, hogy Damon is ugyanúgy ki lett találva. Akár ő is kiállhatna az ablakba, de nem teszi. Ő is máshogy nyilvánítja ki a szeretetét, és Cortez is. Ja, és ezt a véleményt úgy írom, hogy mind a kettő karaktert ismerem. Attól függetlenül hajrá Damon!

      Törlés
    3. Ez nem közvetlenül neked szól, csak muszáj kiírnom magamból, de Leiner Laura ugyanazokat a sablon hülyeségeket ismételgeti az ilyen kérdésekre és ráadásul olyan stílusban, hogy a hátamon feláll a szőr. Ha a célközönség nem 13 éves lenne, akkor szerintem ezt nem tudná megtenni, így meg rezzenéstelenül a könnyebb utat választja... csak hát lehetne kedvesebben is.

      Hajrá Damon!!

      Törlés
  36. Jaaa,és..minek írjàtok,azt,hogy Cortez még csak a nyomàba sem érhet annak Damonnak,vagy ki a.....,amikor írtàtok,hogy nem is ismeritek,és a könyvet sem olvastàtok?! Olyan nevetséges..:))

    VálaszTörlés
  37. Nem,épp ezért írom,hogyha,nem is ismerik az "embert,miért ítélik el?..én nem ítéltem el azt a Damont,csak mondtam,hogy az egy kitalàlt mesefilm..(nem ezekkel a szavakkal)..mert tényleg. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vitatkozni szeretnék, de ne felejtsd el, hogy Cortez is kitalált karakter. :)
      Ez játék, és nem kell komolyan venni! :)

      Törlés
    2. Arra próbáltam rámutatni, hogy megcáfolni sem tudod őket, hisz te sem ismered Damont. Szóval ott vagy, ahol a part szakad. :) És így van, ez egy játék, nem kell véresen komolyan venni. az egyik lényege az volt, hogy olyan könyveket ismertessünk meg veletek, amit még nem olvastatok. valaki például moly-on csinált egy kihívást, hogy a nyertes könyvét el kell olvasni. Így aki részt vesz (legalábbis a többsége) egy olyan könyvet fog olvasni, amit ezelőtt még nem. Ez akár lehet az SZJG is.

      Törlés
  38. A pasi szó nálam a pasast jelent, szóval egy ifjú legény ne is számítson szavazatra tőlem ebben a versenyben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekünk BONES a nyerő pasi most már ugye?
      (Sajnos Acheron, és Rhev, meg Raphael és Illium kisetek). Pedi ők pasik! :)

      Törlés
    2. Na majd a következőnél! :D

      Törlés
  39. Két írónő kitalált karaktereiről van szó. A vámpírok nem léteznek, de Cortez sem, teljesen felesleges erről vitatkozni. Olyan, mintha azon veszekednétek, kinek van jobb képzeletbeli barátja. Mindenki arra szavaz, amelyiket kedvére valóbbnak írta meg a szerző, nincs értelme veszekedni, csak nyomjatok valamelyikre szavazatot, aztán vegyetek le egy könyvet a polcról, és olvassatok!

    VálaszTörlés
  40. Nekem tetszett a Szent Johanna Gimi, hülyére röhögtem magam rajta, de annyira mű minden karakter, hogy az már fáj. Ha a sorozatos Damon nem lenne vámpír, akkor szerintem inkább tudna élni, mint akárki a SZJG-ből. Amúgy meg utálom az összes Vámpírnaplók könyvet, de Damonra szavaztam, mert nem akarom, hogy Cortez nyerjen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Cortez karakterét nagyon nagyon nem bírom. A másik srácot meg nem ismerem (nem ő volt a barátnőjével a júliusi im címlapján?) . Én most mégis Cortezre szavaztam, mert bár kiejtette a kedvenceimet (Alex, Peeta, Ian, Jacob, Gale, megsiratlak titeket) mégiscsak róla tudom, ki az

      Törlés
    2. Igen, ő az! Az a baj, hogy a könyves Damonnek a nevén kívül kb. semmi köze nincs a sorozatoshoz, de nálunk akkor jelentek meg az első könyvek, amikor már mindenki megcsodálhatta Ian Somerhalder szép szemeit és nem hiszem, hogy sokan el tudnának ettől vonatkoztatni. A könyv szerintem brutál rossz, ne kezdj bele, de azért az ottani Damon is magasan veri Cortezt, mint álompasi.

      Egyébként megértelek, én is arra szavaznék, akit ismerek.

      Törlés
  41. <3 Damon <3
    és csendben hozzáteszem: <3 Barrons <3 :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne csak csendben tegyük ezt hozzá, hanem jó hangosan: BARRONS. ha itt már leszavaztatok ugorjatok át oda is, hogy nyomjatok rá is egy voksot!

      Törlés
  42. CORTEEEEZ <3 és aki nem olvasta a Szent Johanna Gimit az ne szóljon be:)

    VálaszTörlés
  43. ❤Team Raphael❤

    VálaszTörlés
  44. Damon örökké. Ha nem láttad vagy olvastad a Vámpírnaplókat,akkor ne ítéld el Damon-t. DAMOOOOOON <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  45. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  46. I Love DAMON 4ever!!!!!!!!!!<3

    VálaszTörlés
  47. Damooooooooooon <3 <3 <3. Amúgy mikor írjátok,hogy cortez mennyivel jobb Damon-nál akkor azért írjátok,mert már olvastátok a Vámpírnaplókat vagy azért,mert még csak a másik könyvet olvastátok? Ha nem is ismeritek D.-t akkor ne ítéljétek meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért te olvastad a Szent Johanna Gimit???

      Törlés
    2. És te olvastad a SzJg-t? Hát nem hiszem...;))))
      Egyébként ez így fordítva is igaz amit leírtál...;))

      Corteeeeeeez <3 <3 <3. Amúgy mikor írjátok,hogy damon mennyivel jobb Cortez-nél akkor azért írjátok,mert már olvastátok a Szent Johanna gimit vagy azért,mert még csak a másik könyvet olvastátok? Ha nem is ismeritek C.-t akkor ne ítéljétek meg.
      ;)))))))
      Peace & Love!♥

      Törlés
  48. igazából ezt pont te mondod, sztem te se olvastad az szjg-t ...

    VálaszTörlés
  49. Képzeld el,olvastam. Nekem nem jött be. Szóval..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem. Szerintem se jó. Daaaaaaaaaaaamoooon <3 <3

      Törlés
  50. Amúgy akármi is lesz a végeredmény,mindenki tudja,hogy DAMON AZ IGAZI ÁLOMPASI. Cortez meg...hát ő jól el van ott,ahol. És amúgy én is olvastam a szjg-t és nem tetszett. A Vámpírnaplók 100x jobb könyv.

    VálaszTörlés
  51. Akárki nyer akkor is Cortez az álompasi!!!!

    VálaszTörlés
  52. Corteeeeeeeeeeeeeeeeeeez *-* <33333

    VálaszTörlés
  53. ebe a szavazásba 100% Damon az álompasi! legalább is szerintem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaaaaz. Damoooooooon. nem 100 hanem 10000000000000000...%

      Törlés
  54. a Cortez és Damon párbajban most nem is az a lényeg, hogy ki a jobb 'álompasi' , hanem, hogy Cortezt leszavazzátok.. ;)) összehasonlításképpen meg lehetne nézni az előző párbajt. Cortez vagy 4xesen vezetett. na de mind1 ;)) am meg nekem tökre mind1, hogy ki győz. mert mindenkettőt nagyon szeretem :) [so e komment után nem kell nekem állni. köszi.puszi ]

    VálaszTörlés
  55. Egyébként.*pont*
    Például, ha csinálnának a SzJg-ből filmet, akkor az nem lenne olyan sablonos, mint a Vámpírnaplók...EMBEREK!Annyi vámpíros film van...Ez már annyira uncsii...Jó nem mondom, hogy egy gimiről nem készült sorozat..., de ez nem sablonos mert azok KÜLÖNFÉLE gimik...mindegyik másról szól..., de ezek a vámpíros dolgok...UNALMASAK!Ha az igazi könyveket szeretitek-amik még jók is....-, akkor a SzJg a király!!!!Ha könyvekről beszélünk ugyan ez!!!!!Nem tudom mit esztek ezen a Damonon...Jó oké ti is mondhatnátok, hogy mit eszünk C.-n...;)
    ui.: OLVASTAM... a VD-t!!
    #Team C.♥
    Peace & Love!!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod,a gimis sztorik is uncsik. A leguncsibb pedig pont a szjg. A Vámpírnaplók pedig érdekes. Sosem tudod,hogy mikor mi fog történni. ÉS NEM UNALMAS. Ha szerinted igen,akkor még nem olvastál uncsi dolgot.
      Gondolom,most az fog jönni,hogy én úgysem olvastam a szjg-t. pedig DE. És nekem nem tetszett,mint ahogy látom,másoknak sem annyira. Úgyhogy...
      De valakinek az tetszik,valakinek pedig a Vámpírnaplók.
      Puszcsíííí :)

      Törlés
    2. Én ugyanezt gondolom.:dCsak fordítva.;)
      Píísz.♥♥:)))

      Törlés
    3. Héhé! Nyugi! Szerintem az Szjg-ben semmi sem történik, csak épp hogy egy szerencsétlenkedő kislány 3 év alatt végre az álompasija barátnője lesz. A Vámpírnaplók meg Twillight copy (akkor is ha nem) És ez az én véleményem, nem kell belegötni
      Ja még valami: elég ironikus píszt írni, mikor a kommentben egymást szapuljátáok. Mindkét könyvben vannak jó és rossz dolgok, és ha nem olvastátok a másik könyvet, be lehet fogni.

      Törlés
    4. :).Egyébként, az is érdekes, hogy te itt hozzászólogatsz a dolgokhoz, és egyik könyvet se nagyon pártolod....;)))Ja, és a píszes dolog igaz.., de én azért írom mert nem akarok veszekedést.:))

      Törlés
    5. igen, az enyém egy harmadik vélemény volt, mivel valaki ( Damon, Cortez) kiejtette az összes kedvencemet pártatlan vagyok. Jó meglátás:))

      Törlés
  56. Mind a két könyvet olvastam,ismerem a karaktereket.
    Team Damon:}

    VálaszTörlés
  57. Én is olvastam mindkét könyvet. Nekem az SzJG sokkal jobban tetszett..Nincs semmi bajom Damonnel vagy a VD-vel.De azért érdekes , hogy az SzJG fanok nem szidják Damont , csak a VD fanok Cortezt.
    Team Cortez(: ♥✌

    VálaszTörlés
  58. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  59. Damon. A legjobb. Örökké ő marad <3 <3 DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

    VálaszTörlés
  60. Damon facovire vagyok facebookon oldalam is van természetes,hogy ő rá szavazok.
    Damon rajongók figyelem: Még mindig vezetünk szóval hajráááááááááááá

    VálaszTörlés
  61. <3 Cortez <3 *-* Hajrá Cortez!!!

    VálaszTörlés
  62. COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

    VálaszTörlés
  63. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  64. Na ki a nyerő?!....................................................................................................CORTEZ az!
    Ez nem kérdés!
    Gondolj bele Damon nem is magyar nem lehetne olyan mint a barátod! De Cortez akár a te barátod is lehetne! Nekem pl. van egy ismerősöm aki pont olyan mint Cortez és naon cuki!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez elképesztő érvelés :DDD

      Törlés
    2. loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

      én arra már nagyon kíváncsi lennék, hogy hol vannak az szjg karaktereire hasonlító gazdag, de nem sznob, pénzzel és egyéb külsőségekkel egyáltalán nem, vagy ha mégis, akkor gyermeki rajongással törődő, felszínes, de kedves gyerekek Magyarországon. akik 3 év alatt alig osztanak meg információkat magukról, csak léteznek bele a semmibe és ha szó is van valamiről, az teljesen általános. aztán lehetne ezt még folytatni.... NAON STERIIIIIL

      Ian Somerhalder az álompasi <3

      Törlés
    3. na e j érvelés! mármint a középső része.. a végével annyira nem értek egyet..

      Törlés
  65. Persze pont az a cortez v ki. Hogy ki a nyerő? NA BIZTOS,HOGY NEM CORTEZ. Damond-höz képest ő...hm...nem is tudom. Damon felnőtt,cortez gyerek. Kb így lehetne kifejezni. Persze nem mondom,hogy a könyvben is így van,de így lehetne most a különbséget kifejezni.
    Damon fanok hajrá,hisz tudjátok,CSAK AZ IGAZÁN JÓ KERÜLHET AZ ELSŐ HELYRE. ÉS AZ NEM CORTEZ LESZ,AZT GARANTÁLOM.
    DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON <3 <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    2. Á nem Cortez lesz na persze!

      Törlés
  66. Cortez fanok: gyertek szavazzatok Barronsra is, ejtsük ki a vámpírokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kampány! :D

      Törlés
    2. Igen. Szeretem a vámpírokat is, de unom, hogy már mindent ők nyernek. !

      Törlés
  67. cccccccccccccccccccccccooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyett DAMOOON♥♥ A JOBB. :) DAMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOONNNNNN ÖRÖKREEEEEE.
      Puszpááááá :) ♥♥

      Törlés
    2. nem damon helyett cortez

      Törlés
    3. COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! mindegy mi az állás akkor is C. marad.;))Nem egy vámpír.Jéjjzusoom._.
      Peace.:))♥

      Törlés
  68. Cortez <3 I luv SZJG <3

    VálaszTörlés
  69. DAMOOON 4EVER ♥♥♥♥ Corzet nem nyerhet. esélye sincs szegénynek :( :)Nekem nem tetszett a szjg. Bocsesz de ez van. A Vámpírnaplók ezerszer jobb.
    Szóval TEAM DAMON
    DAMOND FANOK HAJRÁÁÁ. HISZ D. AZ ELSŐ HELYRE VALÓ. MÁSHOVA NEM.!! SAZVAZZATOK DAMON-RE.
    DAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  70. Csak azért is TEAM Christian Grey !!! XD

    VálaszTörlés
  71. Antai-Kelemen Ádám alias Cortez !!
    :) SzJG !!!♥
    BestBookForever!!! ;D
    Szent Johanna Gimi fanok tartsunk össze!!! :)

    VálaszTörlés
  72. én mindkettőt szeretem :)
    bár még csak az első SzJG-t olvastam, mindig arra vártam, mikor jön már egy jelent Cortezzel :D
    viszont a favorit nálam Damon, de ahogy már előttem is írták, kinek ki tetszik, nem kell belőle veszekedést csinálni, mert tök fölösleges :/
    abban viszont nem lennék biztos, hogy Cortez meghalna Reniért, hiszen még tinédzserek, Damonben viszont biztos vagyok, hogy az életét adná Elenáért...de mint mondtam, nem kell a veszekedés, mert fölösleges...ahogy így olvastam a hozzászólásokat, lelki szemeim előtt láttam a szavazás utáni hozzászólásokat...ha C. nyer, a D. fanok fognak ócsárolni, meg fordítva...://

    VálaszTörlés
  73. A kettőjük közül Damon :D :D :D
    De a TVD-ből nekem jobban tetszett Elijah :$
    Najó talán Damon jobb... Vagy nemtom ezt én biztos nem tudom majd eldönteni :)
    Valamint nem láttam a versenyzők között Ericet se a True Bloodból.
    Ha majd legközelebb lesz vmi féle verseny őket ne hagyjátok ki ;)
    Előre is köszi és pusza :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elijaaah!! Én is imádom :)) Eric benne volt a top 16-ban, de Peeta kiejtette.

      Törlés
  74. Jó ez a szavazás, csak az a helyzet, hogy Damont mindenki úgy képzeli el, mint Ian Somerhalder-t, Cortez pedig mindenkinek más. Plusz, azt is szavaz Damonra, aki nem is olvasta egyik könyvet se, csak a sorozatot látta. Szóval szerintem ez így nem igazán igazságos. De ez az én véleményem. Ezzel senkit nem akartam sérteni vagy ilyesmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem igazad van :) vannak aki Ian-re szavaznak és nem Damonra :)

      Törlés
    2. sajnos igaz..:)):|(azért mondom mert C. fan vagyok..:)))

      Törlés
  75. Hajrá Cortez! Am sokkal több mindent megtett Reniért mint amiket csak leírtok. OKé Damon meghalt a szerelméért, de ez nem egy Fantázia könyv hanem a valós életről szól amiben nem öldöklök embereket folyamatosan! Szóval gondoljatok bele!

    VálaszTörlés
  76. Damooooooooon <3 <3 Örökké

    VálaszTörlés
  77. Damon!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  78. C. fanok!!!!!!!VEZETÜNK!:dddd(negatív komikat nem kérek..-.-)

    VálaszTörlés
  79. ajj...lehetetlen választani közülük, imádom mindkettőt*-*<3

    VálaszTörlés
  80. CORTEZ A LEGESLEGESLEGES.......LEGJOBB BÁRKI BÁRMIT MOND!!!!!<3

    VálaszTörlés
  81. COOOOOOOORRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEZZZ!!!

    VálaszTörlés
  82. Szóval én úgy vagyok vele hogy.: Olvastam a Szent Johanna Gimit és imádom az egészet de a Vámpírnaplókat is láttam. Szóval rám nem mondhatjátok azt hogy akkor valamelyiket nem ismerem.:) Szóval Cortez.: Valakinek ő az álom pasi akiért mindenki oda van.. mert ő Cortez menő gitáros deszkás..
    oké tényleg elég szimpi de hol élünk nem létezik ilyen hogy menő,kedves,deszkás,gitáros, és minden nyelven beszél szinte, rendes..
    Damon.: Álom világ de csak egy dologért mert vámpír,amúgy ő az igazi rossz fiút játssza kinézete és az hogy meghal Elenáért az nálam mindent visz.:) Szóval Damon.<3 ! Oké Cortez is majdnem kicsapatta magát és ablakban ált megmentette Renit de akkor is valahogy Damon szerepe hihetőbb azzal együtt hogy vámpír.:) Mert nem létezik igaz vámpír se de olyan se mint Cortez.:) Pedig tényleg imádom az Sz.J.G-t de most Damon.:)
    Szóval Hajráá Damoon.<3 :)

    VálaszTörlés
  83. Cortez.!Itt vérzek/vérzünk el.egész nap osztogattam,linkelgettem és sikerült!!!sikerült beérni.erre???most meg 20 perc alatt elhuz.:///// áááá-.-

    VálaszTörlés
  84. CORTEZ :)), Damon-t "sajnos" a sorozat miatt beleképzeltem Ian külsejébe és sztem ,ha a könyveket nézzük és mint karatert nem ,mint a sorozat szereplőt akkor Cortez a nyerő :)) pedig Damont is imádom,de Cortez!! :D

    VálaszTörlés
  85. Én olvastam mindkettőt, de meg kell mondjam a választás egyértelmű volt: Damon. Számomra ugyanis az "ÁLOMPASI" nem egy kamaszfiút takar, hanem egy hús-vér férfit. Cortez bármekkora is a rajongótábora egy kisfiú, akinek ott a tojáshéj a fenekén. Ha összezárnánk Damon-nel egy szobába, kereszbe lenyelnèk mielött megszólalna. A könyvet is csak azért olvastam el, mert szerintem csak úgy fer dönteni, ha mindkét jelöltet ismerem. Cortez és az SzJG is csalódás volt. Nem is értem mire ez a nagy imádat. Legfeljebb, ha 13 éves kis fruska lennék talán akkor érném be vele. De persze mindenkinek mást jelent az álompasi kifejezés, viszont sajnálni fogom ha olyan tinik miatt fog veszteni Damon, akik nem vették a fáraftságot sem arra, hogy elolvassák/megismerjék mindkét szereplőt és az összehasonlítás alapján döntsenek.

    VálaszTörlés
  86. Vki látja h ki nyert?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán hol lehet megnézni?:SSS

      Törlés
  87. Cortez nyert!! Persze-persze garantalom ho Damon fog nyerni! aha na persze! cüh

    VálaszTörlés
  88. HAJRÁ CORTEZ!♥♥♥♥♥♥<3Én csak a SZJG-t olvastam,még annak is csak 4 részét,(de majd olvasom tovább)és C-re szavaztam,remélem ő nyeri meg:)

    VálaszTörlés
  89. CORTEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

    VálaszTörlés
  90. Végül ki nyert?????

    VálaszTörlés
  91. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feltűnt, hogy már 2 hónapja lezártul a játék, ugye ? :)

      Törlés