Trailer Szombat #10 (febr. 16)



Ha szombat, akkor trailer. Ha trailer, akkor könyv ajánló.
VÉGRE újra itt a Trailer Szombat!! Ha valaki még nem tudná, hogy ez mit is jelent... Részletek itt!

A héten csak úgy szállingóznak a trailerek, akadt köztük egy-két igen szép darab, a többségét a holnapi hetilapban láthatjátok, de ma is hoztam egyet, ami annak ellenére, hogy a könyv nem az én műfajom, rettentően jól sikerült. Talán kicsit meg is hozta a kedvemet hozzá. A szóban forgó könyv:


The Madness Underneath (Shades of London #2) Maureen Johnson-tól.
Aki szereti a Hasfelmetsző Jack sztorikat kis paranormálissal és nyomozással megfűszerezve, mindezt YA formába öntve, annak figyelmébe ajánlom ezt a könyvet.

A nap, amikor a louisianai tinédzser Rory Deveaux megérkezik Londonba egy emlékezetes napot jelent. Rory számára ez egy új élet kezdete egy londoni bentlakásos iskolában. De sokan erre úgy fognak emlékezni, mint a napra, amikor egy sorozat brutális gyilkosság tör ki az egész városban, hátborzongató bűncselekmények a több mint egy évszázaddal ezelőtt történt szőrnyű Hasfelmetsző Jack mintájára.

Hamarosan a "Hasfelmetsző-mánia" teljesen átveszi az uralmat napjaink Londonja felett, a rendőrség pedig se nyomokat, se szemtanúkat nem talál… egyet kivéve. Rory látta a férfit, akiről a rendőrség úgy gondolja, ő lehet a gyilkos, akit keresnek. De Roryn kívül senki sem látta. Még a lány szobatársa, aki vele volt azon az éjszakán, ő se látta a rejtélyes férfit. Akkor Rory vajon miért? És még fontosabb, miért vált Rory a gyilkos következő célpontjává? Ebben a feszültséggel, humorral és romantikával teli thrillerben, Rory megtudja az igazságot London titkos szellem rendőrségéről és felfedezi saját megdöbbentő képességeit is. - The Name of the Star
És íme a 2. részhez készült könyv trailer:



Imádom a színeket, a zenét de a legjobban a füstből összeálló alakok fogtak meg és a helyszín.
Sokkal jobbak ezek a borítók, mint a másik kettő.

>> moly értékelések <<


0 megjegyzés: