Tündérkrónikák Újraolvasás + JÁTÉK



A Könyvek Háborúja ezennel HTUH ~ Hivatalos Tündérkrónikák Újraolvasás Hostess! 

Aki lemaradt volna...

A Cor Leonis Kiadó Karen Marie Moninghoz hasonlóan közös olvasást tervez a kezdetektől, egyszóval a lényeg: Olvassuk együtt (újra) Mac és Barrons kalandjait!



Minden HTUH Idézeteket, jeleneteket fog megosztani a Facebookon illetve a blogokon, hogy ezzel is kedvet csináljunk másoknak a sorozat olvasásához.


Emellett szeretnénk megmozgatni kicsit a kreativitásotokat is, szívesen vennénk, ha rajzokkal, képekkel bombáznátok bennünket, amit a Tündérkrónikák, vagy azok szereplői ihlettek.


Éppen ezért a Könyvek Háborúja meghirdet egy játékot. Eredeti rajzokat vagy a Photoshop és egyéb grafikai program guruktól saját készítésű fotó manipulációkat várunk a Tündérkrónikákkal kapcsolatban. Lehet kedvenc jelenet, karakter, idézet valami kis pöpec képpel, elképzelt jelenet, képregény szösszenet, BÁRMI, ami kép és a Tündérkrónikák világához kapcsolódik és te magad alkottad.


A legjobb munkát egy ROSSZ HOLD KELT FEL könyvvel jutalmazzuk! 

A munkákat a konyvekhaboruja88@gmail.com címre küldjétek!

Aki csatlakozni szeretne az újraolvasáshoz, jelezze itt: https://www.facebook.com/CorLeonisBooks/posts/286830414752427 hozzászólásban, aki pedig szívesen csatlakozna a HTUH csapathoz, az írjon a marketing@corleonis.hu címre a részletekért.

Készüljetek, hamarosan startolunk! (pontos időpont a napokban érkezik...)






2 megjegyzés:

  1. KMM pont ugyanezt csinálja a hivatalos FB honlapján. :)Csak nála egy hét az egy könyv. Már a második résznél tartanak. :)
    Hajrá, hajrá! :)
    Ezt most ugyan kihagyom, muszáj Barronst egy kicsit partvonalra állítani,de legalább megpróbálni, mert mások is vannak rajta kívül, :D de élvezettel fogom olvasni a részleteket.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tőle loptuk. :)) Nem tudom még hogy fogom összeegyeztetni a hősnők viadalával, de majd csak sikerül megoldani :))

      Törlés