Hősnők viadala 2012 - 2. Forduló: Párbaj #8 Georgina vs. Ana
Párbaj #7:
Felnőtt

És végre eljött a Párbajok ideje! A segítségetekkel összegyűjtöttük a 16 legokosabb, legszebb, legügyesebb, legtökösebb 18 éven aluli könyves főhősnőket. A hölgyek készen állnak, hogy egyszer s mindenkorra elhallgattassák riválisaikat.

Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> itt <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.


Párbaj #8: Georgina vs. Ana
(okt. 29 - 31)
*A szavazás lezárult! A nyertes Georgina!*


Georgina

Innen ismerheted: Richelle Mead: A Szukkubusz dala 

Először feltűnt: Richelle Mead: A Szukkubusz dala


Természetfeletti státusza: szukkubusz (démon)

Kampányának vezére: Rubintpikkely @ Sötét Lélek Naplója

Miért szavazzatok rá?


Georgina Kincaid egy teljesen normális lány. Könyvesboltban dolgozik, sok barátja van, egyedül él a macskájával, továbbá remekül táncol és szeret bulizni, mint hozzá hasonló lányok... Ehhez még tegyük hozzá, hogy mellékállású szukkubusz, aki egy jó numeráért elveszi halandók lelkét, valamint ő maga is életerővel telik meg. Ebből következően rögtön lejön, hogy a csupán 16-nak kinéző hősnőnk nem a mai kor gyermeke, sőt, konkrétan túl lépte már az 1600 gyertyát.
"A legbölcsebb ki se tenni a lábam, nehogy valami ostoba balesetből valaki belém bolonduljon. Ez azért rém szimpatikus a részemről, most nem azért."
Miért lehet szeretni őt? Számomra ez nem kérdés - imádom a csattanós humorát, csípős nyelvét, a nagy önbizalmát (mely mérete nem egyenlő a pökhendiséggel), és azt, ahogy a bajt vonzza, akár természetfeletti lény, akár nem.

"Felőlem el is rabolhatna, és a szexrabszolgájává tehetne, feltéve, hogy mindig enyém az első tiszteletpéldány a regényeiből." (Georgina Seth-nek)

Persze, mikor kiderül, hogy ezt a szép felajánlást pont szemtől-szembe annak az embernek tette, akiről csak később derül ki, hogy az imádott írója, előkerül belőle a jó érzés és a szégyenkezés. Innét is látszik, hogy mennyire emberi tud lenni, pozitív értelemben.

"– Végezz velem, Doug! Fojts meg, vagy bármi! Csak könyörülj rajtam, és vess véget nyomorúságomnak!
A halhatatlanságomra fittyet hányva könyörgésem a szívem mélyéből fakadt.

– Jézusom, Kincaid, mit mondtál neki?
(…)
– Hát – sutyorogtam Doug fülébe, ügyelve, hogy Paige-nek ne tűnjön fel a dolog –, először lecikiztem a rajongóit, utána meg őt, hogy milyen csigalassan írja a könyveit.
Doug úgy nézett, mint aki nem hisz a fülének.
 – Aztán meg, mivel gőzöm se volt, hogy ő Seth Mortensen, azt is mondtam, hogy akár a szexrabszolgája is lennék, ha mindig az enyém lehetne az első tiszteletpéldány."
A furcsa szokások őt sem kerülték el - ugyanis minden nap csakis öt darab, ismétlem, ÖT DARAB oldalt olvas el! Néhányan erre megjegyezték, hogy nem igazi vérbeli moly, ami valamilyen szinten igaz is lehet, de szerintem csak van önkontrollja.

Georgina képes volt feláldozni magát, hogy megmentse szerelmét az öngyilkosságtól. Szerencsére nekünk rajongóknak, nem kell ilyen radikális eszközöket bevetnünk - elég mindenkitől egy szavazat! Minden Georgina-fan fogjon össze, egyesítsük erőinket, mert ellenfelünk nem más, mint a halandó Ana.


Ana

Innen ismerheted: E. L. James: A szürke ötven árnyalata sorozat


Természetfeletti státusza: ember

Kampányának vezére: Andie Könyvek háborúja...

Miért szavazzatok rá?

Anastasia Rose Steele...
egy ártatlan, naiv, de viszonylag erős akaratú lány, tehát nem igazán felel meg egy átlagos szubmisszívnek. 

Bár Ana 21 éves, időnként elfelejtjük, hogy 21, máskor pedig jól láthatjuk mennyire érett. Christiannal való találkozása és a férfi megismerése, miközben ő maga annyira ártatlan, rengeteg tapasztalattal ruházza fel miközben belép a férfi sötét világába.

Anáról mindenki tudja, hogy makacs, mégis félénk és jószívű személyiség. Szereti a könyveket (különösen az Angol irodalmat) és magába zárkózó. 

Ana nem fogad el mindent először. Kíváncsi volt, ami teljességgel hihető, különösen, mivel Christian nagyon kitartó és jóképű, ezen felül, a fiatalok általában kíváncsiak. Nem mondom, hogy Ana tökéletes karakter (fényévekre van tőle). Nem mondom, hogy "hős"nő. Nincs szuper képessége, nem utazik az időben, nem egy gyilkoló gép, a naivság sokszor már átmegy hülyeségbe is, amitől nagyon idegesítő tud lenni, ez igaz. 

"Néha annyira bosszantó tud lenni. Ötvenárnyalatnyira bosszantó."

De...

Az emberek legtöbbször a cselekedeteikből tanulnak. Christian egy kihívás Ana számára minden téren. Egyértelműen látszik, hogy Ana alapjáraton sokkal összeszedettebb és erősebb személyiség. Christian az ő kriptonitja. Elvégre mindenkinek kell egy gyenge pont, nem igaz? Anat meglehet érteni, hiszen a tiltott gyümölcsöknek a legédesebb az íze. 

HA egy minimálisan is kötődni tudsz Ana karakteréhez
HA Christian levett a lábadról....
HA egy kicsit is szeretted kettejük történetét

Szavazz Anara!
Jelenleg ezzel párhuzamosan folyó szavazások:

Calla vs. Brittany

Ne felejtsék el, hogy vannak nyereményjátékaink is. Részletek ITT!0 megjegyzés: