Kritika ~ P. C. & Kristin Cast: Hidden (Az Éjszaka háza #10)


műfaj: YA PNR
hossz: 320 oldal (ebook)
sorozat: Az Éjszaka Háza #10
megjelenés: 2012. Október 16.
kiadó: St. Martin's Griffin
In the must-read tenth installment of the #1 New York Timesbestselling vampyre series by PC and Kristin Cast, Darkness won’t stay hidden for long… “Move over Stephenie Meyer.” –People

Now in Hidden, the tenth installment of the series, the stakes are higher than ever before.


Neferet’s true nature has been revealed to the Vampyre High Council, so Zoey and the gang might finally get some help in defending themselves and their beloved school against a gathering evil that grows stronger every day. And they’ll need it, because Neferet’s not going down without a fight. Chaos reigns at the House of Night.

értékeljünk:


Jesszusom, hogy ez megint minek… az utolsó 4 könyvből lehetne egy jót, de ez így pénz kidobás, az időről és a hajszálakról ne is beszéljünk… 

Komolyan ha Kalona és Aphrodite nem lenne, egy betűt sem olvasnék tovább. Isten, Istennő, A mikulás vagy bánom is én, de valaki mentse meg a világ attól, hogy ilyen főhősre szoruljon, mint Zoey. Esküszöm ennél még az 1 éves unokahúgom is jobb lenne. Nyx is megmondta, GROW UP!!! 

VÉGRE, VÉGRE a szerelmi hatszáz szöget elhagytuk már a hetedik résznél, csak annyit kérek, hogy légyszi, légyszi Heath-et hagyjuk pihenni azon a csodálatos túlvilágon. Nem kell ő ide megint...

Hihetetlen hogy még mindig ott tartunk ahol 1200 oldallal, azaz 4 könyvvel ezelőtt. Ami ebben (és az előzőekben is) lényeg volt és megéri a rá szánt percet az egy 20 oldalas novellába bőven belefért volna…. de szigorúan csak FREE TO DOWNLOAD verzióba!! 

Petíciót fogok indítani, hogy nyilvánítsak ünnep nappá a napot, amikor VÉGRE az utolsó rész is ki jön és TALÁN lezárhatjuk már végre ezt az egészet. (Tudom, tudom, ha szar ne olvasd tovább, de ez van, b@ssza a csőrömet, na! :P) 

Lehetne többet mondani róla? Persze.
Szükséges többet mondani róla? Nanáááááá.... hogy nem.

#EPICFail!

#Kalonánakegyspin-offotdeazonnal!!

Na, de azért nézzünk egy überszuper kedvcsináló reklám trailert (szarkazmus! bár annyira azért nem rossz)


Összességében: Ahogy Mucsi mondaná...: A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el... eh rohadj meg, csinálj, amit akarsz! Kizárólag csak mazochista molynak, Hardcore rajongók részére, és végtelen türelemmel rendelkezők számára ajánljuk.





4 megjegyzés:

  1. Magyarul hol tudnám elolvasni?

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekelne!!! Nincs magyarul lefordítva?

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is kèrlek több ève hajkuràszom màr azon is gondolkodtam h össze lehetne dobni pènzt rá h leforditsàk

    VálaszTörlés