Richelle Mead új sorozattal rukkol elő

Újabb jó hír a Mead rajongóknak. Richelle egy új felnőtt sorozaton dolgozik. Az új paranormál/sci-fi sorozat az "Age of the X" címet kapta. Az első rész címe "GAMEBOARD OF THE GODS", melyben egy valószínűtlen páros misztikus jelenségek után nyomoz egy futurisztikus világban, amit kis híján megsemmisítettek a vallási szélsőségesek.

Jelenleg 2 részre tervezik, de Richelle reméli, hogy ez változni fog.


"Egy kicsit nehezebb hangvételűnek tűnhet, de ne aggódjatok. Ez is tartalmazza majd a megszokott őrült humort, románcot, mitológiai bonyodalmat és esetenként függővéget, ahogy azt már a Richelle Mead könyvektől megszokhattátok. Nagyon izgatott vagyok miatta. Nem igazán tudom, milyen műfajba soroljam. A világ egy disztópikus szakaszon ment keresztül és egy sokkal szebb, fejlettebb kort mutat be - amely tart a vallástól és bármilyen misztikus dologtól. Szóval elképzelhetitek, milyen bonyodalmak lesznek, amikor furcsa, látszólag misztikus dolgok történnek. A főszereplőim fantasztikusak, de nem mondhatok túl sokat sem róluk, sem a cselekményről, amíg nem kerülünk közelebb a megjelenéshez. Ez el fog tartani egy darabig, mert most nem tudok olyan gyorsan írni, mint régen.

Talán a legnagyobb kihívás az lesz, hogy nem kapaszkodhatok bele a jó öreg mankómba, miszerint a popkultúra állandóan szerepel a vicceimben. Azt hiszem, valami mást kell kitalálnom, hogy vicces legyek. Kivéve, ha úgy gondoljátok, hogy a 80-as évek zenéi még 100 évvel később, a jövőben is menők lesznek."
- Richelle Mead

forrás: Vampire Academy & Bloodlines Hungarian Fan Page

0 megjegyzés: