Borító vadászat - Once Burned

NA VÉGRE!

Valószínűleg ez volt a legelső mondat, ami elhagyta a legtöbb Cat és Bones rajongó száját, amikor Jeaniene Frost közzé tette a "Once Burned" ( Night Prince sorozat #1 - Vlad és Leila könyve) végleges, hivatalos borítóját.

Jeanine az mondta, hogy ő azt az infót kapta, hogy a model neve James Rizzo...
Habár sok fan, köztük én is úgy véljük, hogy a model mégiscsak a mostanában felkapott,
Paul Marron (Lothaire, Lover Avenged, Night Embrace). Aki történetesen a férjem, csak még nem tud róla... És azt hiszem, ha ő lenne Vlad nem biztos hogy Bones mellett állnék teljes mellszélességgel... Jöhet mindkettő :-P

khm.. Szóval visszatérve a borítóhoz, nekem tetszik (oké oké talán egy "kicsit" elfogult vagyok), habár én jobban örültem volna egy kissé... tüzesebb verziónak a szimpla kék füstös helyett.

Ismertető:

A lány egy halandó, sötét erőkkel felruházva....
Miután egy tragikus baleset forradásokat hagyott a testén és tönkretette álmait, Leila sosem hitte, hogy jöhet ennél rosszabb: Rémisztő erők, amelyek engedik, hogy az elektromosságot átvezesse és lássa az emberek legsötétebb titkait egy egyszerű érintéssel. Leila magányra van ítélve... egészen addig, amíg az éjszaka teremtményei el nem rabolják, arra kényszerítve a lányt, hogy kivételes mentális képessége segítségével "segély hívást" küldjön a világ leghírhedtebb vámpírjának...


Ő az éjszaka hercege...
Vlad Tepesh ihlette a történelem legnagyobb vámpír legendáját - de bármit is tégy, ne hívd őt Drakulának. Vlad képessége, hogy kontrollálni tudja a tüzet, az egyik valaha létezett legfélelmetesebb vámpírrá teszi, de az ellenségei találtak egy új fegyvert ellene - egy gyöny9rű, halandó olyan erőkkel, ami az övével egyezik. Akárhogy is, amikor Vlad és Leila találkoznak, szenvedély gyullad köztük, mely akár fel is emésztheti őket. Minden erejüket be kell vetniük, hogy megállítsanak egy ellenséget, kinek legfőbb célja, hogy a lángok elemésszék őket.

Megjelenik külföldön: 2012. Június 26.

0 megjegyzés: