Trailer Szombat #9 (jan. 5)
Ha szombat, akkor trailer. Ha trailer, akkor könyv ajánló.
VÉGRE újra itt a Trailer Szombat!! Ha valaki még nem tudná, hogy ez mit is jelent... Részletek itt!

Ezért a trailerért köszönet Greylupus kollégának, mert bár a könyv olvasó listás egy ideje, de valahogy sosem néztem jobban utána. Aztán jött a magyar kiadás (egy ritka borzalmas borítóval) és jött Lupi, aki azóta is arról áradozik, hogy mekkora vétek lenne ezt a könyvet kihagyni. A könyv pedig nem más, mint Dan Krokos: Hamis Emlékek.


Miranda egy padon ébred, egyedül, emlékek nélkül. Rémületében rejtélyes energiát bocsát ki magából, amely rettegéssel tölt el mindenkit a közelében, kivéve egy Peter nevű idegent, aki a legkevésbé sem lepődik meg a lány megdöbbentő képessége láttán.

Más lehetőség híján Miranda kénytelen megbízni benne, és szembenézni a ténnyel, hogy őt magát fegyvernek képezték ki, és egy genetikailag módosított fiatalokból álló elit alakulat tagja, akik emberfeletti képességükkel akár egy egész várost képesek káoszba és pusztulásba taszítani.

Régi énjéhez azonban nem könnyű visszatalálni, ráadásul a múlt már nem is számít igazán, amikor a jövő kerül veszélybe…Igazából nem is nagyon a trailer győzött meg, hanem amit my guardian friendem mesélt róla.
És az, hogy a szerző férfi, amitől máris drasztikusan növekedett annak az esélye, hogy nem vágom a falhoz.
Szóval, aki teheti, és egy jó könyvre vágyik az kapja fel! 6 Lupiból 6 ezt ajánlja!

u.i.: Aki tudja a zene címét, az szánjon meg minket és adja tudtunkra, legyen olyan szíves!

0 megjegyzés: