KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY (A Könyves álompasik párbaja - Barrons)



Mielőtt az Anti Barrons klub tüntetést szervezne, kicsit elébe megyek a dolgoknak.

Valóban a Cor Leonis Kiadó felajánlotta, hogy HA Barrons lesz a Hegylakó (azaz a csak-egy-maradhat játékunkban ő nyer a játék legvégén), akkor azok között, akik rá voksoltak kisorsol egy példányt a Shadowfeverből. Szóval, még mielőtt kővel dobálnátok, hogy miért is engedtem én ezt meg, hát tessék:


- Mert tudom, hogy nagyon sokan szeretik és ugyanúgy esélyes a nyerésre, mint a többi 33 versenyző, így kedveskedünk a rajongóknak, akik velünk játszanak.

- Mert semmit az égvilágon nem befolyásol, ha valaki ettől félne. Aki nem szereti (vagy nem olvasta), az függetlenül a könyv nyereménytől, nem fog rá szavazni. Aki szereti és olvasta, az meg amúgy is szavazna rá, ha van könyv nyeremény, ha nincs. Ettől nem kerül hátrányba Bones, Jace, Edward és a többi versenyző sem.

- Akik másnak szurkolnak, azok se csüggedjenek és álljanak le a szavazással, mert a teljes nyeremény lista még nem állt össze, és könnyen lehet, hogy lesznek még hasonló felajánlások velük kapcsolatban is. (Hamarosan jönnek erről is a további infók).

És hatalmas köszönet a kiadónak a felajánlásért! :)

0 megjegyzés: