Beautiful Creatures film trailer

Úgy tűnik ez a filmtrailerek napja, ugyanis megérkezett a Beautiful Creatures - itthon Lenyűgöző teremtmények-ként ismert sorozat első részének élőszereplős első hivatalos film előzetese. 



(hát ettől a sráctól sem a jóképűsége miatt dobok hátast...), DE várós, nem olvastam még a könyvet, a vélemények megoszlanak arról, hogy jó-e vagy sem, de egy 1,5 órát szánok rá (talán enyhíti a Secret Circle elvonási tüneteket)

Annak, aki nem ismerné a történetet:

Gatlin megyében ritkán érték meglepetések az embert. Legalábbis azt hittem. Kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna. Volt egy átok. Volt egy lány. És a végén... Ott volt egy sírgödör. Lena Duchannes-hoz fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna. Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani. Hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét. Egy városban, ahol ritkán érik meglepetések az embert, egy titok mindent megváltoztathat.

3 megjegyzés:

  1. Ezt a könyvet még én sem olvastam, de majd lassan rászánom magam... -.-
    Viszont, azt nem tudtam, hogy te is nézted a Secret Circle-t. :D Nekem is hiányzik, de addig is, legalább a Vámpírnaplókban szerepel majd Pheobe! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen szerettem és szidtam a CW-t rendesen mikor elkaszálták...
      Én igazából Cassie-t és Jake-t csíptem ^^

      Törlés
  2. TSC - hát én pont, hogy Cassie-t nem szerettem.:P
    egyébként meg én olvastam a könyvet, szóval nagyon várom a filmet, remélem nem kell csalódnom benne.:) egyébként most egyre több VP-s könyvről hallani, hogy megfilmesítik. szóval 2013 igazi mozizós év lesz.:D

    VálaszTörlés