Borító vadászat - Sacred Bloodlines + Ingyen könyv

Júj, de régen írtam már ilyen bejegyzést. Nem csoda, hiszen kevés olyan borító van, ami valamiért megfog és még nem láthattuk minden sarkon. Hál'Isten, pontosabban hála a Phatpuppy Art-nak (akinek imádom a képeit - ki az, aki nem??), ma találtam egyet.

A szerencsés nyertes pedig nem más, mint az megújult borítója a...
Wendy Owens The Guardians c. sorozatának első részének, a Sacred Bloodlines-nak (ami szeptember végéig teljesen FREE - azaz ingyen letölhető INNEN).

Sacred Bloodlines, the first book in a young adult series called, The Guardians.

Tragedy has defined Gabe's short existence in this world. An ominous darkness lurked on the edge of his existence until one day in a subway, strange things start happening. A series of events lead Gabe into a new and fascinating life filled with angels and demons, but he isn't sure if he wants to be a part of it.

Gabe is thrust into the middle of this exciting world that is full of things he has longed for in his life but it comes with a price. This new life also promises constant terrifying dangers that Gabe fears he may not be able to survive.Igen, Igen a szín és a retouch és a srác szeme megvett kilóra, attól függetlenül, hogy a cím elég gyengére sikeredett. Ennyi kész, manapság ilyen alacsony a mérce... Válság van gyerekek, válság!! Nem lehet mindenki Puzsér...

Csak ne lenne YA... -.-


0 megjegyzés: