Ha maradnék mozifilm!


Miután a Summit lemondott az év elején a filmről, a Gayle Forman - "Ha maradnék" c. regény adaptációja az MGM-nél talált új otthonra, Chloe Moretz-el a főszerepben.

Moretz már tárgyalt a szerepért a Summittal, de az üzletet soha nem ütötték nyélbe. Amikor a filmet elvetették,  Moretz is kiesett, de az MGM egy új megállapodással kereste meg.

RJ Cutler marad a rendező szerepében, a forgalmazó pedig továbbra is a Lionsgate. Denise Di Novi és Alison Greenspan a DiNovi Pictures-től lesznek a producerek.





És te hogyan döntenél?

Képzeld el, hogy mindened megvan, amiről csak egy lány álmodhat. A szüleid jó fejek, mindig megértenek és melletted állnak. Az öcséd a legédesebb kiskölyök a világon. A város legígéretesebb rockbandájának frontemberével jársz, aki nem elég, hogy eredeti és különleges, de imád is téged. A zenei tehetséged szélesre tárta előtted a világ kapuit.

Képzeld el, hogy aznap, mikor leesik az első hó, mindezt elveszítheted.

Amikor életedben először kell komoly döntést hoznod, nem áll melletted senki, akitől segítséget remélhetnél. Élet és halál között kell választanod. Az életed soha nem lehet olyan, mint amilyennek ismerted. A halálról semmit sem tudsz.

Te mit tennél? Harcolnál vagy feladnád? Mennél vagy maradnál?

forrás: Variety

0 megjegyzés: