2014: A Divergent film éve

Megtudtuk a múlt hónapban, hogy a Divergent-itthon A beavatott címet viselő-filmet Chicagóban forgatják majd, ugyanabban a városban, ahol Veronica Roth története játszódik.

Ma a forgatással kapcsolatban új híreket hozott el nekünk a Summit-Lionsgate.


A forgatás 2013 áprilisában kezdődik és hatvan napig tart majd, mondta a Reel Chicago. A költségvetés állítólag 40 millió dollár (közel 9 milliárd Ft).

Három hónap van a kezdésig, így a castingnak az elkövetkező két hónapban le kell zajlania. Eddig az egyetlen személy, aki már biztos, hogy felkerül a listára az Shailene Woodley, aki a főszereplő Trist fogja játszani. Tegnap megtudtuk, hogy nemrég három színész is "felvételizett" a vezető férfi szerepért, Négyesért: Lucas Till, Jeremy Irvine és Alex Pettyfer. Na de Pettyfer úrfi, nem úgy volt, hogy távol szeretne maradni a YA könyv adaptációs filmektől? ;) Nagyon örülnénk ha betartaná ígéretét.



A Divergent a külföldi mozikba 2014, március 21-én érkezik. A könyv erősen teljesített az elmúlt évben az eladási listákon. A történet Trist követi, aki egy jövőbeli Chicagoban él, amely öt csoportra tagolódik, melyek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. 16 évesen, minden polgárnak kell választania egy állandó frakciót. Azonban Trisnek, a dolgok nem mennek a tervek szerint, és túl kell élnie egy agresszív és fizikailag megterhelő beavatást. Beatrice Priornak fel kell tárnia az igazi rejtett erősségeit és kockára tenni családja, az újdonsült szerelme, és a saját életét hogy megakadályozzon egy titokzatos összeesküvést, amely örökre megváltoztathatja a hatalmi egyensúlyt.



Rendező: Neil Burger (Csúcshatás | A mágus | The Lucky Ones )
Írók: Veronica Roth (regény), Evan Daugherty (forgatókönyv)
Szereplők: Shailene Woodley | További szereplők

forrás: hypable


0 megjegyzés: