Célegyenesben az Incarceron mozi!

Az Amber Entertainment megszerezte a Brit szerző, Catherine Fisher fiatal felnőtt fantasy-regényeinek ("Incarceron" és a "Sapphique") filmes jogait.
Képzelj el egy világot, amelyben nemcsak megállították, de vissza is forgatták az idő kerekét. Beköszöntött az örökké tartó 17. század, ahol csak a gazdagok élvezhetik a technika vívmányait.

Képzelj el egy börtönt, hatalmasat, amelyben a cellák és a folyosók mellett egész erdők, városok és tengerek is elférnek. Most képzelj el egy rabot, akinek nincsenek emlékei! Csak annyit tud, hogy Odakintről jött – pedig a börtönt évszázadokkal ezelőtt lezárták, és azóta csak egyetlen embernek sikerült kijutnia.

Aztán képzelj el egy lányt, aki egy nemesi birtokon lakik! A sorsa – úgy tűnik – megpecsételődött: megrendezett, szerelem nélküli érdekházasság vár rá. Ő azonban még nem adta fel, kiutat keres, és összeesküvések kusza hálójába gabalyodik.
Az egyikük Bent van, a másik Odakint, ám mindketten rabok.
Hát ez az Incarceron!

Amber tag, Ileen Maisel lesz a producer. Fisher és Lesley Pollinger a Pollingertől csatlakozik mint gyártásvezető a Pollinger testvér vállalatán, a Paperclip Prods-on keresztül.

Az Incarceron film projekt nem kis ideig porosodott a raktárban. A Fox 2000 már 2010-ben elhappolta a jogokat és a Seed Prods John Palermoját tették meg producernek, a remény szikráit gyújtva a rajongók számára, akik saját trailereket és álom-castet is csinálzak, ahogy az lenni szokott.

"Végre elmondhatom az összes Incarceron filmet követelő rajongónak, hogy egy izgalmas, új projekt van folyamatban" mondta Fisher. "Örömömre szolgál, hogy együtt dolgozhatok Ileen Maisel-el és az Amber Entertainmenttel. Tudom, hogy megvan a kellő lelkesedésük és szakértelmük ahhoz, hogy elkészítsék a  tökéletes filmet!"

Maiselnek van egy rövid listája a lehetséges rendezőkről a projekthez. Nemrég fejezte be a forgatását az akció-fantasy adaptációjának, Georgia Byng regényének, a "Molly Moon," alapján. A történet egy árváról szól, aki megtanulja a hipnózis művészetét.

Maisel, az egykori New Line gyártásvezető megjegyezte, hogy dolgozott már egy, az "Incarceron"-hoz hasonló projekten - a Philip Pullman regénye alapján készült, 2007-es "The Golden Compass"-on.

forrás: Variety

0 megjegyzés: